Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak wogóle to Essi jest niesamowicie grzeczną i ułozoną sunią,poprostu cudo. Jest mi tak oddana i taka wdzięczna ze az serce mi sie kraja ze tyle jeszcze musi przejsc.
Szkoda tylko ze tak jak przypuszczałam moja Fiona jej nie akceptuje :-(

Posted

Cioteczki przesle pieniazka dla Liszki,podajcie mi namiary na PW,nie bedzie to duzo:oops:ale ona juz tyle lat w schronisku,ze serce sie kraje.Zeby to tak długo nie trwało Niewiasta odezwij sie,podałam ci kiedys moj numer tel.:roll:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Dziękuje ciotki,dam dokładnie znac w poniedziałek czy pieniązki beda potrzebne,dobrze?

Zaraz wstawie jakies fotki.

Jakby co podaje ci swoj numer na PW:cool1:

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Sunia bardzo duzo spi,ładnie załatwiła sie na dworzu,zjadła i niema z nia najmniejszych problemów. Jest grzeczna,cicha i nie potrzeba jej do szczescia nic oprócz kochającej jej ręki i serca człowieka.

Posted

Noc minęła dobrze,dzisiaj byłysmy z sunia w gosciach u Iwony i Wojtka (pozdrawiam!). Essi bardzo duzo spi,wogóle jej nie widac i nie słychac. Interesują ja tylko spacerki i obecnosc człowieka przy niej. Jest kochana.

Posted

Niewiasta 21 własnie o tym samym pomyslałam,jak napisałas,ze duzo spi.teraz ma cisze,spokoj,swoje miejsce do spania no i przede wszystkim dłon ktora ja pogłaszcze,czekała na to tyle lat:-(

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Najwazniejsze ze sie doczekała,musi byc teraz silna,zeby zniesc dobrze operacje.

Jestem pewna,ze bedzie:multi:ona wiesz ma w sobie takie dostojenstwo,jak patrze na jej sposob trzymania głowki,spojrzenie to ma w sobie taka klase.Nie wiem jak zachowywała sie w schronie,ale mysle,ze nie była typem pieska,ktory szczeka na wszystko,czy miota sie po boksie.Trzymam kciuki,a moja propozycja jest nadal aktualna,pozdrawiam:lol:

Posted

Jutro rano jade z Essi na pobranie krwi (20 zł) bo jednak niema co jej operowac w ciemno,ta jej ospałosc moze byc niepokojąca. Jesli wszystko pujdzie dobrze to w srode albo w czwartek bedzie operowana.
Wiec prosze o wpłaty,ile kto moze. Nr konta podam na pw.

Posted

Essi w nocy niestety nie spała zbyt dobrze.I Fiona i Essi najlepiej by spały obydwie w moim pokoju,ze mną. Niestety nie jest to mozliwe,wiec Essi spi w drugim pokoju z mamą.Bardzo teskni w nocy,drapie drzwi i popiskuje. Szkoda ze moja Fiona niechce miec takiej fajnej kolezanki :-(