Niewiasta_21 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Operacja bedzie kosztowac ok. 100 zł,czy jakas ciocia moze pomóc? Quote
Niewiasta_21 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Tak wogóle to Essi jest niesamowicie grzeczną i ułozoną sunią,poprostu cudo. Jest mi tak oddana i taka wdzięczna ze az serce mi sie kraja ze tyle jeszcze musi przejsc. Szkoda tylko ze tak jak przypuszczałam moja Fiona jej nie akceptuje :-( Quote
ewatonieja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja pomoge finansowo :) 50 zł kto jeszcze pomoże? Quote
rita60 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cioteczki przesle pieniazka dla Liszki,podajcie mi namiary na PW,nie bedzie to duzo:oops:ale ona juz tyle lat w schronisku,ze serce sie kraje.Zeby to tak długo nie trwało Niewiasta odezwij sie,podałam ci kiedys moj numer tel.:roll: Quote
Niewiasta_21 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dziękuje ciotki,dam dokładnie znac w poniedziałek czy pieniązki beda potrzebne,dobrze? Zaraz wstawie jakies fotki. Quote
rita60 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Dziękuje ciotki,dam dokładnie znac w poniedziałek czy pieniązki beda potrzebne,dobrze? Zaraz wstawie jakies fotki. Jakby co podaje ci swoj numer na PW:cool1: Quote
Niewiasta_21 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Sunia bardzo duzo spi,ładnie załatwiła sie na dworzu,zjadła i niema z nia najmniejszych problemów. Jest grzeczna,cicha i nie potrzeba jej do szczescia nic oprócz kochającej jej ręki i serca człowieka. Quote
szajbus Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Matko, same poleciały mi łzy. Jak niewiele potrzeba takiej psinie, żeby zobaczyć ten błysk w oczach. Quote
rita60 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 ewatonieja napisał(a):a jakie piekne uszy oklapniete :) cudo :) A z jaka gracja trzyma głowke,jak na wystawie:lol: Quote
Niewiasta_21 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Noc minęła dobrze,dzisiaj byłysmy z sunia w gosciach u Iwony i Wojtka (pozdrawiam!). Essi bardzo duzo spi,wogóle jej nie widac i nie słychac. Interesują ja tylko spacerki i obecnosc człowieka przy niej. Jest kochana. Quote
Niewiasta_21 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Ona chyba odsypia wszystkie lata spędzone w schronie. Wreszcie ma spokojny sen. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
rita60 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Niewiasta 21 własnie o tym samym pomyslałam,jak napisałas,ze duzo spi.teraz ma cisze,spokoj,swoje miejsce do spania no i przede wszystkim dłon ktora ja pogłaszcze,czekała na to tyle lat:-( Quote
Niewiasta_21 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Najwazniejsze ze sie doczekała,musi byc teraz silna,zeby zniesc dobrze operacje. Quote
rita60 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Najwazniejsze ze sie doczekała,musi byc teraz silna,zeby zniesc dobrze operacje. Jestem pewna,ze bedzie:multi:ona wiesz ma w sobie takie dostojenstwo,jak patrze na jej sposob trzymania głowki,spojrzenie to ma w sobie taka klase.Nie wiem jak zachowywała sie w schronie,ale mysle,ze nie była typem pieska,ktory szczeka na wszystko,czy miota sie po boksie.Trzymam kciuki,a moja propozycja jest nadal aktualna,pozdrawiam:lol: Quote
szajbus Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Musi być silna, musi wytrzymać i musimy jej znaleźć kochający domek. Quote
szajbus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Liszka czeka na operacje i na domek, w którym będzie mogła dojść do siebie, oraz na serdecznego i wrażliwego człowieka. Quote
Niewiasta_21 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Jutro rano jade z Essi na pobranie krwi (20 zł) bo jednak niema co jej operowac w ciemno,ta jej ospałosc moze byc niepokojąca. Jesli wszystko pujdzie dobrze to w srode albo w czwartek bedzie operowana. Wiec prosze o wpłaty,ile kto moze. Nr konta podam na pw. Quote
szajbus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Przyślij mi na pw, ale dane do przekazu. Nie mam konta więc tylko tak mogę wysłać. Dobrze, ze będzie miała badania. Nie ma co ryzykować. Quote
szajbus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 U mnie dopiero skończyła sie burza, więc na dobranoc proszę o domek dla suni. Quote
Niewiasta_21 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Essi w nocy niestety nie spała zbyt dobrze.I Fiona i Essi najlepiej by spały obydwie w moim pokoju,ze mną. Niestety nie jest to mozliwe,wiec Essi spi w drugim pokoju z mamą.Bardzo teskni w nocy,drapie drzwi i popiskuje. Szkoda ze moja Fiona niechce miec takiej fajnej kolezanki :-( Quote
Recommended Posts