Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzeba będzie jej znaleźć taki domek, w którym będzie mogła spac w łóżeczku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
U mnie też wszystkie tymczasy śpią w łóżku choć na początku Radek zawsze się na to nie zgadza;)
Trzymam kciuki za operację, musi być dobrze

Posted

Liszka pieknieje na oczach :loveu: Ania jestes wielka naprawde!! :loveu:
Liszka musi znaleyc super domek tam gdzie bedzie jej dorze i bedzie rozpieszczana :loveu: i najwazniejsze musi byc duuuuuze lozeczko :evil_lol: inaczej byc nie moze :oops:

Posted

Essi juz spowrotem w domku.Kukusiu jest straszne :placz: Dwa szwy,jeden po przepuklinie,a drugi po tym nie wyjetym szwie który jej tyle czasu zalegał.Trzeba było wszystko wyczyscic,bo martwica sie zrobiła. Strasznie boliało :placz:

Posted

Zagladam,zagladam a tu nic,ale jest wiadomosc:multi: juz po wszystkim obie dziewczyny były dzielne,teraz wszystko sie zagoi i sunia znajdzie domek,gdzie bedzie grzała doopke na poduni.Duze mizianka dla dzielnego piesa:calus:

Posted

Dzięki Bogu już jest po. Teraz trzymamy kciuki, żeby sunia szybciutko do siebie wróciła.
Aniu chciałabym ci pomóc , ale nie mam pojęcia jak!

Essa pilnie potrzebuje naprawdę kochającego domku!

Posted

Matko, jaka ona kochana. Nie mogę uwierzyć, że nikt do tej pory jej nie wypatrzył w schronisku i nie zabrał do domku.
Ona na łóżku pasuje jak mało który pies.
Widać, że u Ani odżyła i zachowuje sie jak domownik. Moja sunia przez pierwszy okres była dzika.

Essa, dziś boli brzuszek, ale za 2 , 3 dni przejdzie. Cioteczki trzymają za ciebie kciuki.

Domku dla Essy odezwij sie. Ta księżniczka czeka na ciebie!

Posted

Napewno ją boli,w nocy sie troche kręciła bo próbowała lizac wiec musiałam ja pilnowac.Ale wczoraj wieczorkiem ładnie sobie zjadła i na spacerku była. Ładnie tez pije,tylko ze kupki i siczku brak.Jedziemy dzisiaj do buni na zastrzyk.

Posted

Dlaczego miała nie wyjęty szew?:-( Przecież ta martwica mogła skończyć się dla niej tragicznie, gdyby została w schronisku:shake:
Dobrze, że jest już bezpieczna- trzymam kciuki za bezbolesny powrót do zdrowia

Posted

Aniu, narkoza odpuszcza. To normalne.
Ja sie dziwię, że ona wczoraj cos jadła i piła. Dwie suki co miałam po operacjach to nie jadły i piły dwa dni a do tego rzygały wodą (chyba płynem po kroplówkach).
Dziś odpuściły znieczulenia więc jest jej gorzej.
Byle do jutra.

Posted

Aniu, jest słaba po operacji a poza tym jest fatalna pogoda,wszystkie zwierzęta to odczuwają, moje psy też są dzisiaj niemrawe, wtuliły sie pod kołderkę i śpią, nawet Żaba się nie pokazuje. Będzie dobrze, zobaczysz!

Posted

Juz wróciłysmy od buni. Dostała antybiotyk i lek przeciwbólowy. Teraz znowu spi. Nie chce jesc i niema siku. Moze wieczorkiem bedzie lepiej.
Czy któras zmotoryzowana ciocia ma czas jutro zawiesc nas do buni na zastrzyki miedzy 10-15?