Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Juz byłysmy u buni. Essi jest juz zdrowa,teraz tylko antybiotyki i kaszel trzeba zlikwidowac. Apetyt dopisuje ze hoho. Kwestia czasu i niunia znów wróci do formy.

Brawo niunia:multi:dzielna sunia,a to od cioteczki Rity:calus:

Posted

Właściciele a właściwie właściciel wie, ale nie rości sobie żadnych praw do suni.
Wie, że nie ma sensu.
Odesłał już książeczkę, smycz z obrożą a nawet zabawkę, która sam małej kupił.

Chłopak na prawdę jest w porządku.
Myślę, że to zdarzenie jemu też dało w kość.

Posted

Witamy ponownie! :-) Essi ma sie bardzo dobrze,miedzy nią a Fiona na działce niema praktycznie zadnego problemu. Niestety mimo wszystko dziadek kategorycznie nie zgodzi sie na drugiego psa na stałe.Odezwała sie do mnie przemiła pani z warszawy zainterwesowana adopcją Essi. Niewiem co z tego bedzie,az boje sie myslec. Czas pokaze.

Posted

No niestety,ewentualna adopcja dopiero koniec sierpnia,początek września,wiec jeszcze duzo czasu jest. Essi jest taka nie ufna do obcych i boje sie ze nie zrobi dobrego wrazenia. Pani chce po nia przyjechac,ale ja sadze ze chyba bedzie lepiej jak ja jś z kims zawioze do nowego domu,zobacze czy sie zaklimatyzuje i czy nie bedzie agresywna. Jesli wszystko bedzie dobrze i pani powie tak,to zostaje,a jesli cos bedzie nie tak to bez zadnych konsekwencji zabiore ja spowrotem. Co o tym sądzicie? Ja sie boje ja oddac w kolejna podróz.