Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Jakie przeklęte, jakie przeklęte?!?!?!?!?! :lmaa: :look3: :megagrin: Quote
Ziutka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Jakie przeklęte, jakie przeklęte?!?!?!?!?! :lmaa: :look3: :megagrin: Nooo przeklęte! :madgo: Mówię do kejciu " sorry, ale robie ogłoszenia z nowymi imionami, bo to jakieś przeklęte " i pacz od razu telefony i psina ma hacjendę :laugh2_2: :P Quote
Nutusia Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 A, bo do celów marketingowych to pewnie, że bardziej Amanda czy inna Angelina bądź też Dejzi (!) pasuje :megagrin: Ale co Wiera to Wiera - i to się "przyjęło" :) A i tak wszystko było zapisane w górze! :siara: Quote
malagos Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Ponoć największą uwagę skupiają pieski o imieniu na M :) Quote
konfirm31 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 No, to trzeba przechrzcić Arię na Malagę ;). Nawet do niej(kolorystyka i....nie tylko;)) pasuje. Idę myśleć, jakie imię na M nadać Randzie. Może tak bardziej oryginalnie - Misia ;)? Quote
Marysia R. Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Miałam kiedyś jedną na M. Moli była niezbyt urodziwa jak na mój gust a dom znalazła w nie całe dwa tygodnie więc może coś w tym jest ;) Wnioskuję o zmianę tytułu wątku Wierki! :) Quote
Kejciu Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 COś w tych imionach na M chyba naprawdę jest - pamiętam sunię MIRABELKĘ ze schroniska którą ogłaszałam - miała chyba 5-6 lat - 2 dni i domek się znalazł Ale nie od imienia wszystko zależy :) akurat może taki zbieg okoliczności :) Ale co prawda to prawda Ziutka zmieniła imiona i o - od razu dom i to jaki! :) Hmm to teraz wypadałoby się wybrać do Tarnowskich Gór - zajeżdżając po drodze do Opola :):) :) Quote
malagos Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) No, to trzeba przechrzcić Arię na Malagę ;). Nawet do niej(kolorystyka i....nie tylko;)) pasuje. Idę myśleć, jakie imię na M nadać Randzie. Może tak bardziej oryginalnie - Misia ;)? może Mranda? :) Na tyle psów, co były u mnie tylko jedna była Misia - bo już mi nic innego do głowy nie przyszło... Ale to najfajniejsze imie, szybko i miękko się wymawia. Jak jechaliśmy z Sońką do Ostrołęki, zabraliśmy też panią z koteczką - na sterylkę. I tak fajnie pani mówiła do koteczki "Mnisia, nie bój się, Mnisia..." Edited November 18, 2014 by malagos Quote
Nutusia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 A u mnie najszybciej domki znalazły Słomka, Hopka bis, Lusia i Aszka (od tygodnia do dwóch). No patrzcie, żadna nie na "M"! :) A Wierka w końcu jako która kobitka tę chatkę sobie złowiła? ;) Quote
Kejciu Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Zrobiłam przelew na konto Dexterki za 5 dni listopada = 50zł Wierka wyjechała 6 listopada w południe Quote
Kejciu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 A są wieści z domu Wierki? Nie kontaktowałyśmy się - ej no bez przesady Wy też codziennie nie dzwonicie do nowych domków :P Quote
malagos Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Oj tam, tak zagadujemy dla podniesienia wątku :kiss_2: Quote
konfirm31 Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 Też pytam, z jakim imieniem znalazła domek? Z tym dzwonieniem to doskonale rozumiem kejciu :). Quote
Nutusia Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 No dobra, dzwonić co chwila nie ma co, ale tytuł to rzeczywiście już mógłby przestać straszyć ;) Quote
Kejciu Posted November 20, 2014 Author Posted November 20, 2014 Oj tam, tak zagadujemy dla podniesienia wątku :kiss_2: No chyba że tak :P Na zmianę tytułu przyjdzie czas :) Quote
Mattilu Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 O, widze, ze nie ja jedna jestem zaniepokojona brakiem zmiany tytulu watku :/ Quote
konfirm31 Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Kejciu jest przesądna ;) i nie chwali dnia przed zachodem :) Quote
Kejciu Posted November 23, 2014 Author Posted November 23, 2014 Mamy wieści z domku Wierki :) Wszystko super - jak Dexterka zadzwoniła i zapytała " Co tam u mojej Wierki słychać " :) to usłyszała: " To już nie jest Pani Wierka - to nasza Wierka! " :) Jednym słowem pies ideał :):):) [url=http://emotikona.pl/emotikony/][/url] Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Że Wiera jest ideałem nie miałam żadnej wątpliwości :). A to moja/mój w stosunku do tymczasów, zawsze bedzie w nas siedzieć. Trochę ;) swojego serca im przeciez daliśmy :) Quote
malagos Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Nareszcie! Wierka się doczekała domu, my wieści z domu :) W sumie to "nasza Wierka" Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Jaki piękny tytuł wątku Wierki :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts