Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

Jakie przeklęte, jakie przeklęte?!?!?!?!?! :lmaa: :look3: :megagrin:

Nooo przeklęte! :madgo:

Mówię do kejciu " sorry, ale robie ogłoszenia z nowymi imionami, bo to jakieś przeklęte " i pacz od razu telefony i psina ma hacjendę  :laugh2_2: :P

Posted

A, bo do celów marketingowych to pewnie, że bardziej Amanda czy inna Angelina bądź też Dejzi (!) pasuje  :megagrin:  Ale co Wiera to Wiera - i to się "przyjęło" :)

A i tak wszystko było zapisane w górze! :siara:

Posted

Miałam kiedyś jedną na M. Moli była niezbyt urodziwa jak na mój gust a dom znalazła w nie całe dwa tygodnie więc może coś w tym jest ;)

Wnioskuję o zmianę tytułu wątku Wierki! :)

Posted

COś w tych imionach na M chyba naprawdę jest - pamiętam sunię MIRABELKĘ ze schroniska którą ogłaszałam - miała chyba 5-6 lat - 2 dni i domek się znalazł

Ale nie od imienia wszystko zależy :) akurat może taki zbieg okoliczności :)

Ale co prawda to prawda Ziutka zmieniła imiona i o - od razu dom i to jaki! :)

Hmm to teraz wypadałoby się wybrać do Tarnowskich Gór - zajeżdżając po drodze do Opola :):) :)

Posted (edited)

No, to trzeba przechrzcić Arię na Malagę ;). Nawet do niej(kolorystyka i....nie tylko;)) pasuje.

Idę myśleć, jakie imię na M nadać Randzie. Może tak bardziej oryginalnie  - Misia ;)?

może Mranda? :)

Na tyle psów, co były u mnie tylko jedna była Misia - bo już mi nic innego do głowy nie przyszło... Ale to najfajniejsze imie, szybko i miękko się wymawia.

Jak jechaliśmy z Sońką do Ostrołęki, zabraliśmy też panią z koteczką - na sterylkę. I tak fajnie pani mówiła do koteczki "Mnisia, nie bój się, Mnisia..."

Edited by malagos
Posted

A u mnie najszybciej domki znalazły Słomka, Hopka bis, Lusia i Aszka (od tygodnia do dwóch). No patrzcie, żadna nie na "M"! :)

A Wierka w końcu jako która kobitka tę chatkę sobie złowiła? ;)

Posted

Mamy wieści z domku Wierki :) Wszystko super - jak Dexterka zadzwoniła i zapytała " Co tam u mojej Wierki słychać " :) to usłyszała: " To już nie jest Pani Wierka - to nasza Wierka! " :) Jednym słowem pies ideał :):):) [url=http://emotikona.pl/emotikony/]zabawa.gif[/url]