Jump to content
Dogomania

Los na loterii wygrała - w Tarnowskich Górach zamieszkała!!! Wierka już w DS :):):)

Recommended Posts

Posted

Nie pisałyśmy bo nie chciałyśmy zapeszać - ale dzisiaj odbyła się PA dla Wierki - niestety nic z tego nie będzie - to nie jest nasz wymarzony dom dla Wierci.

Nadal czekamy....

Posted

Biedna mała sunia- wygląda na kochaną i dobrą przyjaciółkę. Życzę jak dobrego domku dla Wierki.

Bardzo dziękujemy Ewa - aby życzenia się spełniły :)

Posted

Ale mam niespodziankę -

http://audycje.tokfm.pl/audycja/33  audycja z wczoraj -

niestety nikt nie zadzwonił - ale ni etracimy nadziei :)

Zakradł się błąd bo p. Dorota podała informację że Wiera przebywa w schronisku w Opolu a nie w Hoteliku u Dexterki ale podane są obydwa numery telefonu i do Dexterki i do mnie :)

Posted

Ech, ludziska to jednak głupole są i tyle napiszę na dziś :(

Zgadzam się z Tobą w zupełności. Podobno są tacy, którzy nie mają psa, ba nawet kota nie mają..... I jak oni żyją? No, jak?

Posted

Mamusiu, Dorcia, ale Ty świtem dzień budzisz :) Ja nieco później, ale też mówię "dzieńdoberek" :)

Wspominałam wczoraj Kasię Ryjonek, ze jej na dogo nie widać, a Ona mi własnie wczoraj napisała pw, ze ma sie dobrze, ale na dogo rzeczywiście nie włazi :)

Posted

Kejciu co Ci się stało? ;)

Ano zablokowano mi możliwość wysyłania wiadomości - jakby usunięto komunikator dla mojego Nicka więc musiałam założyć nowy profil :(

Moje prośby do modów i administratorów pozostają bez odpowiedzi :(