Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='DONnka']Wizyta odbędzie się dzisiaj około 16.30[/QUOTE]

Wizyta się odbyła. Przeprowadziła ją Edyta Lutkiewicz
Niestety potwierdziły się moje wątpliwości
Totalny niewypał :(
[SIZE=3][B]Argo nadal szuka domu !!!

Najwyższy czas pomyśleć o bazarku. Arguś ma 0 zł na koncie :placz:
Musimy uzbierać na opłatę hotelową za maj
Czy ktoś może podarować jakieś fanty ???
[/B][/SIZE]

Edited by DONnka
Posted

[quote name='DONnka']Wizyta się odbyła. Przeprowadziła ją Edyta Lutkiewicz
Niestety potwierdziły się moje wątpliwości
Totalny niewypał :(

[/B][/SIZE][/QUOTE]

czyli nawet innego psa nie można polecić?

Posted

[quote name='DONnka']

[/B][/SIZE][/QUOTE]

Moze chociaz jakis cegiełkowy na poczatek ???????????

Posted

[quote name='Doda_']Moge zrobic cegielkowy ale dzis nie dam rady, moze w niedziele? chyba ze ktos mnie wyprzedzi...[/QUOTE]

Dzięki[B] Doda_[/B] :)
Kolejka jak widać się nie ustawia, więc na pewno zdążysz :happy1:
Ja organizuję fanty na bazarek na FB. Pasja obiecała, że pomoże :)
Jeśli ktoś chciałby podarować coś na bazarek dla Argusia, to proszę o zdjęcia na adres: [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='betka']DONnka pamiętasz, że coś Ci podesłałam na bazarek. Powtórzyć?[/QUOTE]

Nie trzeba [B]Beatko[/B] :) Jakże mogłabym zapomnieć o takim fajnym fanciku :happy1:
Wystawimy na pewno :)
Potrzebujemy jednak więcej fantów :roll:
Ja coś u siebie jeszcze wygrzebię, ale nie wszystkie moje fanty nadają się na bazarek na FB np. używane ciuchy raczej odpadają

Posted

Ja już zbieram fanciki :) Znajomi tez poinformowani.

Ja też dostałam dzisiaj zawału jak odebrałam telefon.Patrzę dzwoni pan z Dęblina ,odbieram,a Pan "no i co będzie ten piesek???",ja tłumaczę ,ze musi się odbyć wizyta i że pewno lada dzień Marzenka do pana zadzwoni,a on "była jakaś pani wczoraj i już jej mówiłem ,bo budy nie mam ,że piesek bedzie [B]przywiązany w kotłown[/B]i na razie,a potem luzem,luzem będzie ze mną podróżował..."

Potem już się dowiedziałam,ze jest hak ,a do haku miałby być przywiązany łańcuchem Argo! DRAMAT!

Posted (edited)

[quote name='bela51']Wysłałam Ci maila DONnko.[/QUOTE]

Dostałam [SIZE=3][B]Belu[/B][/SIZE] od Ciebie i od [B]betki[/B] - bardzo Ci dziękuję za fanciki :loveu:
Zdjęcia tych książek, które się nie sprzedały chyba mam :)
Chciałabym jutro otworzyć ten bazarek, bo po weekendzie krucho będzie u mnie z czasem :oops:
Liczę, że dobrzy ludzie (czytaj: Pasja Hera i parę innych znajomych z FB :cool3:)pomogą rozsyłać i reklamować :happy1:

[quote name='PaSja Hera']Ja już zbieram fanciki :) Znajomi tez poinformowani.

Ja też dostałam dzisiaj zawału jak odebrałam telefon.Patrzę dzwoni pan z Dęblina ,odbieram,a Pan "no i co będzie ten piesek???",ja tłumaczę ,ze musi się odbyć wizyta i że pewno lada dzień Marzenka do pana zadzwoni,a on "była jakaś pani wczoraj i już jej mówiłem ,bo budy nie mam ,że piesek bedzie [B]przywiązany w kotłown[/B]i na razie,a potem luzem,luzem będzie ze mną podróżował..."

Potem już się dowiedziałam,ze jest hak ,a do haku miałby być przywiązany łańcuchem Argo! DRAMAT![/QUOTE]

Za jedno jestem temu Panu wdzięczna ;)
Że w rozmowie z osobą wizytującą był szczery :happy1:
Jak p. Edyta relacjonowała przebieg wizyty to włos mi się na głowie jeżył :crazyeye:
Z tym hakiem w kotłowni, do którego miałby być Arguś przywiązywany, to oczywiście tylko do czasu aż "nabierze do Pana szacunku " :roll:
Mnie Pan nie wspominał o tej odkrywczej "metodzie" radzenia sobie z psem
I wiecie co jest najgorsze ? Ten Pan naprawdę nie widział niczego złego w tym, co zamierzał zgotować dla Argo :roll:
Tak czy siak dziś powiedziałam mu, że nie dostanie Argusia i nie mam mu do zaproponowania żadnego innego psa i skasowałam jego numer telefonu

Edited by DONnka
Posted

Mam jeszcze niesprzedane fanty od Doris Niny z Owczarka, minus dwa kremy do rak, ktore upchnelam w handlu obnosnym, mam kase za nie. No i te super paputki z zimowego bazaru, w oryg. opakowaniu, do podgrzewania w mikrofali. Z tym, ze rzeczy musialabym komus dac, albo wyslac dopiero w czerwcu, mam wyjazd w piatek.

Posted

[quote name='egradska']Mam jeszcze niesprzedane fanty od Doris Niny z Owczarka, minus dwa kremy do rak, ktore upchnelam w handlu obnosnym, mam kase za nie. No i te super paputki z zimowego bazaru, w oryg. opakowaniu, do podgrzewania w mikrofali. Z tym, ze rzeczy musialabym komus dac, albo wyslac dopiero w czerwcu, mam wyjazd w piatek.[/QUOTE]

[B]Ewuś[/B], bazarek potrwa do końca maja
Kiedy będziesz w czerwcu ?
Jesli na początku, to pasuje :happy1:

Posted

[QUOTE]Za jedno jestem temu Panu wdzięczna ;-)
Jak p. Edyta relacjonowała przebieg wizyty to włos mi się na głowie jeżył :crazyeye:
Z tym hakiem w kotłowni, do którego miałby być Arguś przywiązywany, to oczywiście tylko do czasu aż "nabierze do Pana szacunku " :roll:
I wiecie co jest najgorsze ? Ten Pan naprawdę nie widział niczego złego w tym, co zamierzał zgotować dla Argo :roll:
Tak czy siak dziś powiedziałam mu, że nie dostanie Argusia i nie mam mu do zaproponowania żadnego innego psa i skasowałam jego numer telefonu [/QUOTE]

Eeeeee tam :diabloti: "ludzki pan" :diabloti: Na miarę Średniowiecza :angryy:

Posted

Nie zmienimy mentalnosci ludzi jeszcze przez dzięsięciolecia.
Bylam jakis czas temu na wizycie p/a dla ONka. Samotny facet na rencie, podobno inzynier. Duzy dom i ogrod, ale uwaza, ze miejsce owczarka jest w budzie. Nie na łancuchu, ale w budzie, a nie w domu.
" gdybym chcial psa do domu to bym wział ratlerka, albo yorka"
I co takiemu zrobisz ? Nie dostal oczywiscie tego ONka, ale pewnie wezmie ze schronu...:-(

Posted

[quote name='DONnka']
Liczę, że dobrzy ludzie (czytaj: Pasja Hera i parę innych znajomych z FB :cool3:)pomogą rozsyłać i reklamować :happy1:

Z pewnścią ,moje zapaszki już czekają.Teraz będą w nowych odlotowych kompozycjach zapachowych ;)

Za jedno jestem temu Panu wdzięczna ;)
Tak czy siak dziś powiedziałam mu, że nie dostanie Argusia i nie mam mu do zaproponowania żadnego innego psa i [B]skasowałam jego numer telefonu[/B][/QUOTE]

Ja numer zostawiłam,na przyszłość,zeby pamiętać!

Posted

[quote name='andzia69']mam troszkę fantów - wysłać ? czy porobić zdjęcia?[/QUOTE]

Masz profil na fb, więc zrób zdjęcia i wstaw na bazarek :)
Jak będzie gotowy, zaproszę Cię na niego obowiązkowo :happy1:

Posted

[quote name='andzia69']mam troszkę fantów - wysłać ? czy porobić zdjęcia?[/QUOTE]

[quote name='DONnka']Masz profil na fb, więc zrób zdjęcia i wstaw na bazarek :)
Jak będzie gotowy, zaproszę Cię na niego obowiązkowo :happy1:[/QUOTE]

Obowiązkowo :eviltong:

Posted

[quote name='DONnka']Masz profil na fb, więc zrób zdjęcia i wstaw na bazarek :)
Jak będzie gotowy, zaproszę Cię na niego obowiązkowo :happy1:[/QUOTE]

znaczy gdzie mam wstawić? mogę linka?

Donka - czy możesz zapytać tej osoby z Dęblina, czy nie zrobiłaby wizyty dla Buliona ?

Posted

[quote name='andzia69']znaczy gdzie mam wstawić? mogę linka?

Donka - czy możesz zapytać tej osoby z Dęblina, czy nie zrobiłaby wizyty dla Buliona ?[/QUOTE]

jak będzie bazarek podamy linka ,póki co Marzena ma dużo na głowie.

Posted

Martwie sie o jego fundusze, nie na zarty:-(
Czy ktos mógłby zrobic chociaz cegiełkowy ? Nigdy nie robiłam i brakuje mi inwencji w tej dziedzinie.
Chyba, ze dostanę jakąs ściągę ...

Posted

[quote name='andzia69']znaczy gdzie mam wstawić? mogę linka?

[B]Donka - czy możesz zapytać tej osoby z Dęblina, czy nie zrobiłaby wizyty dla Buliona ?[/B][/QUOTE]

Ok, zapytam
Podaj adres i link do wątku psa

[quote name='PaSja Hera']jak będzie bazarek podamy linka ,póki co Marzena ma dużo na głowie.[/QUOTE]

Przepraszam, ale wczoraj otrzymałam bardzo złą wiadomość i jestem w rozsypce ... :roll:
Postaram się zebrać do kupy i jak najszybciej otworzyć ten bazarek na FB

Posted

Zrobiłam mój debiutancki bazarek cegiełkowy dla Argusia.
Zaglądajcie,prosze...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253209-Kup-szanse-pechowemu-ONkowi-to-tylko-5-z%C5%82-bazarek-dla-Argo-do-31-05-br?p=22159611#post22159611[/url]