brazowa1 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 w pumy uwierze dopiero,gdy sprawa sie wyjasni.Zula,a nie moglabys tego wziac w swoje i Dino rece?:evil_lol: Quote
zula131 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 O, co to, to nie! Już moje kociska dają mi nieźle popalić. Wystarczy :cool1: Podobno te potwory uciekły jakiemuś hodowcy z Czech - 5 sztuk :razz: Quote
brazowa1 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ciekawe,czy sie doczekaja potomstwa... Quote
agata51 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='zula131']O, co to, to nie! Już moje kociska dają mi nieźle popalić. Wystarczy :cool1: Podobno te potwory uciekły jakiemuś hodowcy z Czech - 5 sztuk :razz: 5 pum grasuje w okolicy?! :crazyeye: Dopiero teraz załapałam! Quote
zula131 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 To przestaje być zabawne :cool1: . Przedwczoraj zlokalizowano jedną w okolicach Bytomia, a to już o rzut beretem od nas. Na wszelki wypadek ku niezadowoleniu Dino spacery ograniczyliśmy do działki (chociaż dookoła też jest las ) :-? Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 oj,ciotka Zula,a czy Dino nie jest zabyt duzy?Przepraszam,ze sie czepiam,ale o zdrowotność mi chodzi. Quote
zula131 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :hmmmm: Rzeczywiście, wyszedł jakiś taki barczysty... Ale w naturze aż tak nie wygląda (fotograf ze mnie, jak z koziej ... trąbka :oops:) Nasza pani wet, która jest bardzo uczulona na te sprawy, przy ostatnim "widzeniu" nawet pochwaliła Dino za wygląd. Na przełomie kwiecień/maj pojedziemy z Dinkiem na manicure, to jeszcze się poradzimy. Spust chłopak ma, to fakt, ale staram się go nie przekarmiać. Wybiegany też jest. W zimie, co prawda, spacery były krótsze, bo jestem zmarzluchem, ale zaczynamy to nadrabiać :p Obiecuję czuwać nad linią Dino i swoją (z tym gorzej...) Quote
brazowa1 Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 niech Dino wyglada tak jak Zula,to o jego linie martwic sie nie bede. zwracam honor,jak pani wet pochwaliła,to znaczy,ze miala za co :) Quote
agata51 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja uważam, że Mixer jest za gruby, a wetka mówi, że ta rasa :crazyeye: tak musi mieć! A zdjęcia mogą troszkę oszukiwać. Dinku na dzieńdoberek. Co z tymi pumami? Quote
zula131 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 W Lublińcu (ok. 10 km od nas) jakaś puma pojawiła się we wtorek - powołano sztab antykryzysowy. Lepiej niech to się da złapać, zanim pojawią się grzyby i jagody :mad: Albo będziemy kupować pieczarki... Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Quote
zula131 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 24 łapy i 2 nogi wszystkim Przyjaciołom z dogo życzą zdrowych, spokojnych, radosnych świąt Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Justy$ka']PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek ;-) Quote
ponka1 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wesołych Świąt ! przyjemnych spacerów i kolorowych piłeczek dla Dina ! Jest śliczny :loveu: Quote
agata51 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dlaczego tylko od tyłu one są takie? :crazyeye: Quote
Recommended Posts