Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje dziecko jeszcze w przedszkolu miało namalować pochód pierwszomajowy - na obrazku były same kramy odpustowe, bo z tym mu się to święto pokojarzyło :evil_lol:

Posted

no widzisz :lol: a ja z rosyjskiego,ktorego sie uczylam 8 lat pamietam tylko,jakos chyba tak leciało:" z prazdnikom pierwowa maja",

totalnie pokręcilam.......tak?:oops:

Posted

Chyba nie pokręciłaś :lol:
Dzisiaj przystojniaczek został zaopatrzony w nową "bajerancką" obróżkę, bo poprzednia straciła ważność. Drogie to jak licho, ale teraz kleszcze mogą mu naskoczyć :eviltong:. Szkoda, że nie ma czegoś podobnego dla ludzi.

Posted

Dzisiaj Diństwo użarło Ciapka - pieska mojej znajomej, małego nieszkodliwego staruszka :placz: Ciapek podszedł, żeby go powąchać, a ten łobuz cap go za kark :mad: A wcześniej już się widywali, nie byli sobie całkiem obcy...
Ciapek ma ranę, nie wiem, jak dużą. Nie dało się dokładnie pooglądać, bo bardzo płakał :placz:
Nakrzyczałam na łobuza i przez jakiś czas usiłowałam być na niego zła. Długo się nie dało, bo smyk do perfekcji opanował sztukę podlizywania się - te pociągłe spojrzenia, wsadzanie łba pod pachę, całusy w nos - każdy by się złamał :cool1: Ale kazanie mu wygłosiłam...
A w schronie mieszkał z innymi pieskami i nic się nie działo...

Posted

brazowa1 napisał(a):
agatko,przerazajacy baner z tym psem...

Rzeczywiście...
Z Ciapkiem wszystko ok, podobno w chwilę po tym dramatycznym zajściu zwiał swojej pani do pewnej powabnej suczki i trochę potrwało, zanim go znalazła. Dzisiaj znowu pchał się Dinkowi prosto w paszczę :mad: