Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ponka1']i jaki on nieszczęśliwy, jak można tak pieska męczyć :evil_lol:[/quote]
Noo, trafiło mu się babsko - było ze trzy wizyty przedadopcyjne zrobić :mad:

Posted

[quote name='zula131']T o było nieludzko LUDZKIE :ekmm: brrr....[/quote]
:megagrin: kwintenencja takich zdarzeń.
Juz nie wiem,co gorsze-zjadanie czy tarzanie.Jak zje,to chociaz nie trzeba potem sie babrac w czyims g....
wiecie,ja zawsze mowilam,ze nie moglabym byc pielegniarka,bo nie dalabym rady.Jak życie pokazało-bylabym doskonala pielegniarka,wlasne z tego powodu :ekmm: jak mus,to mus.
Az mi sie niedobrze zrobiło.......

Posted

No, teraz zwalę was z nóg! Do życzeń dołączamy zwroteczkę.

Wy, którzy tu przychodzicie,
a macie miejsce w podpisie,
wstawcie bannerek Kapselka -
fatyga to iście niewielka.

Posted

ufffffffff.
ma podrowienia od Dolara,ktory dwa tygodnie temu kurowal sie z siniakow,po spotkaniu z Canisem.Tyle razy razem biegaly,az po kilku miesiacach sie popsztykały.Durny Dolar,do niego nie dochodzi,ze stary jest.Mial i tak szczescie,bo Canis rowniez starszy i makabrycznie otyły.

Do tego zauwazylam,ze Dolar zaczyna ustepowac Karolince.Oj,faktycznie robi sie dziadek.

Posted

No to trzymamy kciuki za Dolara! Niech skacze jak najwyżej!

Rozumiem, Brązowa. Sama bym chciała przynajmniej dwa sopociaki promować. Tak próbuję tu i tam, i nawet jedna osoba dała się przekabacić. ;)

Posted

Ciekawe, o kogo chodzi :hmmmm:
W nocy znów Dino mnie przestraszył, bo taki miał jakiś ciężki oddech i charczał. I miał ciepły nos. Ale dzisiaj jest jak nowy, wybiegał się, pobuszował w śniegu, apetyt ma, na koty warczy, humor dopisuje... Może jestem przewrażliwiona...
[SIZE=2]Akuszko, ja ten program mam ściągnięty, tylko przy samej instalacji coś mi nie działa (może dlatego, że sypnął mi się legalny windows, a teraz mam pirata :oops:). Muszę chyba poprosić o pomoc moich synów, bo samej coś mi nie idzie...

Posted

Żebyś słyszała, co Mixer wydaje z siebie przez sen! Mruczy, wzdycha, zieje - potrafi tak całą noc. Na początku co pięć minut sprawdzałam, czy żyje, a teraz sobie mówię, że to ze szczęścia. I się wzruszam i też spać nie mogę. :evil_lol:

Dineczku mój kochany, miziam cię jak nie wiem co!

Posted

Dino pewnie miał jakiś wyczerpujący sen.

Zulu, na odległośc trudno mi powiedzieć, dlaxczego program nie działa, ale z pewnością nie ma to nic wspólnego ztym, że masz pirata ;) Może brak jakiegoś sterownika?

Posted

brazowa1 napisał(a):
Zula,czy nie reagujesz na tarzanko nerwowo? :diabloti::lol:

Wybieramy tereny dziewicze, nie tknięte ludzką nogą (i nie tylko), nie ma obaw :evil_lol:

Posted

zula131 napisał(a):
Wybieramy tereny dziewicze, nie tknięte ludzką nogą (i nie tylko), nie ma obaw :evil_lol:

hahahahahhahaha

moja suczka nigdy nie tarza sie ot tak sobie-zawsze ma w tym wyższy cel :p