akucha Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Zulu, ściągnij sobie znowu: IT Partner - FTP :: Paint.NET - polski interfejs 3.0 pl On tak chciał za perfumeryję robić, to wszystko dla ukochanej Zuli :evil_lol: Quote
zula131 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ponka1']i jaki on nieszczęśliwy, jak można tak pieska męczyć :evil_lol:[/quote] Noo, trafiło mu się babsko - było ze trzy wizyty przedadopcyjne zrobić :mad: Quote
brazowa1 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='zula131']T o było nieludzko LUDZKIE :ekmm: brrr....[/quote] :megagrin: kwintenencja takich zdarzeń. Juz nie wiem,co gorsze-zjadanie czy tarzanie.Jak zje,to chociaz nie trzeba potem sie babrac w czyims g.... wiecie,ja zawsze mowilam,ze nie moglabym byc pielegniarka,bo nie dalabym rady.Jak życie pokazało-bylabym doskonala pielegniarka,wlasne z tego powodu :ekmm: jak mus,to mus. Az mi sie niedobrze zrobiło....... Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Widać taka Dinka, psia jego mać natura. A wygląd arystokraty, cholera. Od ciotki na dzień dobry: Quote
agata51 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie i roześlijcie wici: http://www.dogomania.pl/forum/f28/z-malenkim-kacperkiem-z-padaczka-jest-coraz-gorzej-dom-hotel-dt-cokolwiek-106141/index11.html#post11778987 Dziękuję. Quote
agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dinku, poproś którąś z cioteczek, żeby wstawiły Kapselka do podpisu. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyzelkus-terierus-kapselek-po-7-miesiacach-w-domu-wrocil-do-schronu-ratunku-35738/index29.html Dziękuję. Quote
agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No, teraz zwalę was z nóg! Do życzeń dołączamy zwroteczkę. Wy, którzy tu przychodzicie, a macie miejsce w podpisie, wstawcie bannerek Kapselka - fatyga to iście niewielka. Quote
brazowa1 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 wierszyk jest bardzo ładny. Agatko wybacz,ze ja sopociaki jednak poniose :oops: znam je,wiec...no rozumiesz. Quote
zula131 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Diństwo już zapomniało o bolącej łapce, szaleje na śniegu jak szczeniak :lol: Quote
brazowa1 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ufffffffff. ma podrowienia od Dolara,ktory dwa tygodnie temu kurowal sie z siniakow,po spotkaniu z Canisem.Tyle razy razem biegaly,az po kilku miesiacach sie popsztykały.Durny Dolar,do niego nie dochodzi,ze stary jest.Mial i tak szczescie,bo Canis rowniez starszy i makabrycznie otyły. Do tego zauwazylam,ze Dolar zaczyna ustepowac Karolince.Oj,faktycznie robi sie dziadek. Quote
zula131 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Biedny Dolar, bardzo chciałabym, żeby i do niego los się w końcu uśmiechnął... Tylko on się ostał ze starej paczki... Quote
agata51 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 No to trzymamy kciuki za Dolara! Niech skacze jak najwyżej! Rozumiem, Brązowa. Sama bym chciała przynajmniej dwa sopociaki promować. Tak próbuję tu i tam, i nawet jedna osoba dała się przekabacić. ;) Quote
zula131 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ciekawe, o kogo chodzi :hmmmm: W nocy znów Dino mnie przestraszył, bo taki miał jakiś ciężki oddech i charczał. I miał ciepły nos. Ale dzisiaj jest jak nowy, wybiegał się, pobuszował w śniegu, apetyt ma, na koty warczy, humor dopisuje... Może jestem przewrażliwiona... [SIZE=2]Akuszko, ja ten program mam ściągnięty, tylko przy samej instalacji coś mi nie działa (może dlatego, że sypnął mi się legalny windows, a teraz mam pirata :oops:). Muszę chyba poprosić o pomoc moich synów, bo samej coś mi nie idzie... Quote
brazowa1 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 moja tez czasem charczy przez sen...nie martw sie Zula,tylko ciesz psiakiem. Quote
agata51 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Żebyś słyszała, co Mixer wydaje z siebie przez sen! Mruczy, wzdycha, zieje - potrafi tak całą noc. Na początku co pięć minut sprawdzałam, czy żyje, a teraz sobie mówię, że to ze szczęścia. I się wzruszam i też spać nie mogę. :evil_lol: Dineczku mój kochany, miziam cię jak nie wiem co! Quote
akucha Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dino pewnie miał jakiś wyczerpujący sen. Zulu, na odległośc trudno mi powiedzieć, dlaxczego program nie działa, ale z pewnością nie ma to nic wspólnego ztym, że masz pirata ;) Może brak jakiegoś sterownika? Quote
agata51 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hej, ty, buszujący w śniegu! Mizianko od ciotki! :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 tak słodko sie tarza w czystym snieżku.Zula,czy nie reagujesz na tarzanko nerwowo? :diabloti::lol: Quote
zula131 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 brazowa1 napisał(a):Zula,czy nie reagujesz na tarzanko nerwowo? :diabloti::lol: Wybieramy tereny dziewicze, nie tknięte ludzką nogą (i nie tylko), nie ma obaw :evil_lol: Quote
agata51 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Oj, jakbym go spotkała nocą w ciemnym lesie, to bym się mocno wystraszyła tych ślepiów! Quote
brazowa1 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 zula131 napisał(a):Wybieramy tereny dziewicze, nie tknięte ludzką nogą (i nie tylko), nie ma obaw :evil_lol: hahahahahhahaha moja suczka nigdy nie tarza sie ot tak sobie-zawsze ma w tym wyższy cel :p Quote
Recommended Posts