Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
Wielu radosnych przeżyć,
Zdrowia, wytrwałości i spokoju
Oraz wszystkiego najlepszego
W Nadchodzącym Nowym Roku
dla Rodzinki DINA, jego samego i oczywiście małego Mikołajka

Posted

Pięknie dziękujemy za życzenia :loveu:. Razem z Dino i bandą kotów życzymy najwspanialszych świąt i powodzenia w nadchodzącym roku :tree1:wszystkim, którzy pamiętają o Dino i dzięki którym od ponad 4 miesięcy mieszka z nami wspaniały psiak :loveu:

Posted

A u nas izolatka :placz: Jesteśmy odcięci od świata i reszty rodziny, bo, choinka, jakaś trędowata chyba jestem :-(. Najpierw grypa żołądkowa, a teraz półpasiec , fuj! sieję zarazki na lewo i na prawo. Zamiast planowanego zjazdu rodzinnego mamy leprozorium, nawet wnusia nie mogę wyściskać :-(.
Ale jutro wyłazimy do lasu i będziemy robić foty Dinkowym uszom :diabloti:, a co tam !

Posted

I tak mykamy z Dinem na spacerki, bo ktoś to musi robić ;), a Bartek nie zawsze jest w domu (na razie jeszcze nie jest zarażony i mam nadzieję, że nie będzie). Najważniejsze, żeby nie stykać się z ludźmi i nie rozsiewać zarazków :mad:.
Mam już pamięć do aparatu, ale akumulatorki nie doszły. Zdążyłam zrobić parę fotek w domu, ale na dworze baterie siadły i sesja się nie odbyła. Jeśli syn skołuje do jutra ze dwa paluszki (święta, sklepy pozamykane), to może coś z tego wyjdzie. Albo dopiero po świętach...
Jak zwykle mam problemy z przerzuceniem zdjęć z fotosika.
Proszę o pomoc :oops:.

Posted

pomoge.To prostsze niz sie wydaje.Masz juz wgrane fotki,prawda?
Kliknij na fotke.Pod fotka lub obok fotki masz na zielono napisy"pobierz pozostale kody".Klikasz.Pojawiaja sie napisy:miniatura na forum....alternatywna miniaturka na forum......pelen rozmiar na forum...-ta wlasnie opcje wybieramy najcześciej.Zaznacz (najedz kursorem na link,kliknij-powinien sie zrobic niebieski).Po czym napiśnij klawisz Ctrl i trzymajac go caly czas,dodatkowo nacisnij klawisz z literka "c".Właśnie skopiowalas :) potem wchodzisz w okienko postu na Dogo ,klikasz kursorem w pusty post,napiskasz klawisz Ctrl i caly czas go trzymajac napiskasz klawisz z literka "v".Powinien Ci sie tym samym przekopiowac link z fotki na Dogo.Zapisujesz post.Po zapisaniu pokazuje sie nam wszystkim piekna fotka Dino :)

Posted

Trzy :lol: poustawiane w miejscach, które sam wybrał. Niestety, najpierw zaczął się układać przy drzwiach wejściowych, widocznie wyniósł to z poprzedniego domu :mad:, jak jakiś zbędny mebel. Nie potrafiłam go tego oduczyć, więc walnęłam mu tam wyrko, żeby miał miękko. Drugi "tymczas" - kuchenny, bo lubi mi asystować, a poza tym lodówka jest w pobliżu :evil_lol:. Trzecie wyro, dużo większe, to sypialnia, przy mojej wersalce :lol:

Posted

No, w to to już nie uwierzę :lol::lol::lol:. A poza tym twoja suńcia to taka chyba bardziej kanapowa jest, a Dino taki bardziej "przyziemny", więc nie było wyjścia :evil_lol:

Posted

Ale ci dobrze, Dinku!

Zula, niektóre psy lubią sypiać pod drzwiami wejściowymi. Moja siostra miała takiego Onka - był u niej od szczeniaka. Za żadne skarby świata nie chciał spać gdzie indziej - może pilnował domu?

No dobrze, ale co z tymi uszami, bo nic nie widzę.

Posted

zula131 napisał(a):
No, w to to już nie uwierzę :lol::lol::lol:. A poza tym twoja suńcia to taka chyba bardziej kanapowa jest, a Dino taki bardziej "przyziemny", więc nie było wyjścia :evil_lol:

Kiedy latem balujemy w przyczepie nad jeziorem ,,to my z wiola mamy jakies resztki wyrka,,a Saga krolewna lezy wszedzie gdzie tylko mozna i rozklada sie swoimi girami!!
A potem ,ona rzeska biega ,,bo wyspana cwaniara a my nogi prostujemy :):):)
Zakala jedna:)

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Kiedy latem balujemy w przyczepie nad jeziorem ,,to my z wiola mamy jakies resztki wyrka,,a Saga krolewna lezy wszedzie gdzie tylko mozna i rozklada sie swoimi girami!!
A potem ,ona rzeska biega ,,bo wyspana cwaniara a my nogi prostujemy :):):)
Zakala jedna:)

:grin::grin::grin: Tak właśnie myślałam :evil_lol: