Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ on piękny jest!!! :loveu: Niezwykłe ma to umaszczenie.
To pies z pasją, a jaki sprawny! Ho ho ho...

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/36/e143e80a005f8983.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/411/6bb1000eab1f7531.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/36/1b14ad22401d2fe2.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/36/5b25b60a0c965896.jpg[/IMG][/URL]

A jednego zdjęcia nijak wgrac nie moge, nie idzie i już...

Posted

[quote name='Zosia4']No cudo nie pies.
Jak sobie przypomnę smutną kupkę nieszczęścia w schronie ..........

Dino - ależ się zmieniłeś.[/quote]
Dokładnie. Jeszcze po zdjęciach tego tak nie widać ale kto go widział w schronie takiego wycofanego.. to jest ogromna zmiana!
Pięknie :)

Posted

Oj,juz my wiemy,jaki on jest.Te kolory!
dokladnie-ten kto znal Dino,zobaczyl go,ten wie,jak ogromna to jest przemiana.
No i zawsze bede ciepło wspominac Zule :loveu::loveu::loveu:,bo taka fajna osoba z Ciebie i taka "rowna" i w ogole.I podjelas sie szaleństwa,na jakie malo kogo stac.

Posted

[quote name='Zosia4']No cudo nie pies.
Jak sobie przypomnę smutną kupkę nieszczęścia w schronie ..........

Dino - ależ się zmieniłeś.[/quote]

To miłość Zuli go odmieniła. Dziękujemy! :loveu:

Mogę wymiziać Dina po starej znajomości?

A to maleństwo to Mikołajek? W lutym wreszcie będę babcią! :multi:

Posted

Miziaj, Agatko, Dino to uwielbia :lol:. Tylko nie wtedy, gdy gania za piłką, bo wtedy nic poza nią nie istnieje (nawet najbardziej ponętne suczki nie dorównują piłeczce :lol:). Można go głaskać, mówić do niego - zupełny brak reakcji, tylko w piłkę wpatrzony jak sroka w gnat :roll:.
To maleństwo to nasz wyczekany Mikołajek :loveu:, cieszę się, że i Ty niebawem doświadczysz tego szczęścia :loveu:.

Posted

[quote name='brazowa1']I podjelas sie szaleństwa...[/quote]
To nie było takie szaleństwo. Po prostu wiedziałam, że jak podniosę słuchawkę i wykręcę nr do Ciebie, to już lawina ruszy i samo się wszystko potoczy. I tak było :evil_lol:, wszystko jakoś samo się układało, aż do naszego przyjazdu do domu. Widać byliśmy z Dinem na siebie skazani :evil_lol:

Posted

to prawda,ukladalo sie-poczawszy od wziecia Dino z boksu,gdy Ci powiedzialam,ze bedzie uciekal,ale za piec minut go zlapie...a Dino stal,nie uciekal-pierwszy raz w schronisku :) Potem ladna pogoda do kąpieli,potem nieskopodlogowy wagon :lol: (pamietasz nasze nerwy?)
No i żeśmy sie napaliły jak smoki :evil_lol:

Posted

Pamiętam wszystko, jakby to było wczoraj :lol:
Pamiętam też, że w czasie podróży do domu w żołądku Dino przebiegała jakaś gwałtowna fermentacja (pewnie po naleśnikach ze szpinakiem, które wchłanialiśmy w Sopocie) i w zatłoczonym do oporu wagonie unosił się bez przerwy niesamowity zapach :roll:. Na szczęście trafiliśmy na wyrozumiałych współpasażerów :lol:

Posted

Dino stanowczo nie przepada za kąpielą...:lookarou:
Leży teraz na swoim wyrku pod kocykiem i spogląda na mnie z takim wyrzutem, że chyba zaraz schowam się pod stół...:look3:
Ale za to pachnie zabójczo :diabloti:

Posted

Zulo,a jak sąsiedzi zareagowali na psa (bo nie pytalam o to),przyznalas sie skad go masz?:cool3:
I pewnie slyszysz zachwyty na ulicy.Ja nie moge tego przezyc,ze na sopockich ulicach,co i rusz,ktos podziwial Dino,a w schronisku rok w błocku siedzial i nikt tego nie widzial!

Posted

[quote name='brazowa1']Ja nie moge tego przezyc,ze na sopockich ulicach,co i rusz,ktos podziwial Dino,a w schronisku rok w błocku siedzial i nikt tego nie widzial![/quote]
Brazowa, ja myślę, że w schroniskach jest mnóstwo takich cudownych psiaków, cierpiących, wtopionych w tło, niazauważalnych :-(. Pewnie w kochających domach byłyby powodem do dumy, zachwycałyby swoim wyglądem i zachowaniem, a w tłumie innych nieboraków są niewidoczne :-(, takie psie kameleony...
Sąsiedzi lubią Dino, czasami usiłują go dokarmiać, ale niedobra pańcia przeprowadza ostrą selekcję, ku niezadowoleniu zainteresowanego ;). Na wieść o tym, skąd Dino przybył, niektóre osoby wymownie pukają się w czoło, ale nie przejmuję się tym, pojechałabym za nim jeszcze raz, gdyby trzeba było, nawet na koniec świata :evil_lol:.
Pewna grupka młodych ludzi traktuje Dino z szacunkiem, ze szczególnym podziwem spoglądają na jego uszy (nawet zaczęli mi się grzecznie kłaniać :crazyeye:). Nie wiem, w czym rzecz, może jak niebawem zrobię mu zdjęcia, wyjaśni się powód...:roll:
Wczoraj rano była u nas wetka z karmą dla kotów (jeden z nich cierpi na SUK i wszystkie wciągają specjalistyczną karmę) i przy okazji obejrzała jeszcze raz dinowego wrzodziaka. Swierdziła, że zabieg wykonamy, ale nie ma powodu do pośpiechu, poczekamy na bardziej sprzyjające warunki pogodowe, bo Dino jest spory a po narkozie trzeba go będzie jakoś dotaszczyć do domu - autobus odpada...

Posted

Może któryś z sąsiadów zaoferuje ci pomoc w przewiezieniu Dina? Na pewno większość ma samochody.

Znam mnóstwo psów bardziej niezauważalnych, wtopionych w tło niż Dino. Niektóre szybko znajdują domki. Nie wystarczy powalająca uroda, trzeba jeszcze łutu szczęścia. A Dino? On po prostu czekał na Zulę. Warto było. :loveu:

Posted

Coś nie tak z uszami? Wydają się normalne. To raczej jego oczy były niesamowite.

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4cf2a6c86c98f1f6.html"][IMG]http://images30.fotosik.pl/59/4cf2a6c86c98f1f6med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Mam już aparat (hihi - promocja z neostrady), ale na razie jest to tylko anagram tego słowa, czyli "atrapa". Muszę dokupić kartę pamięci i akumulatorki, żeby odżył. Zamówiłam już na allegro i niedługo Dino będzie obfocony :jumpie: