Mortes Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Cisowianko czy mam liczyć Twoją wpłatę 30 zł za 3 miesiące , po 10 zł na miesiąc ( tak jak deklarowałaś ) ? Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Przelałam dla Tuni na konto Mortes 353 zł z bazarku :) Proszę o potwierdzenie wpłaty: http://www.dogomania...ilmy-z-deserem/ Sumka jest spora, wiec myślę, że w razie potrzeby można nią będzie wspomóc i Tusię. Decyzje pozostawiam Mortes. Quote
agasz Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Lusia już po szczepieniu. zaszczepiony ma komplet,ale ponieważ wirusówki dostałyśmy w prezencie to za szczepienie zapłaciłam w sumie 30zł. Mortes wstawi paragon.Lusia u weta super.Nawet nie pisnęła przy zastrzyku. waży 8kg:-} MOJA ZUCH DZIEWCZYNKA. Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Brawo, Lusieńko! 8 kg - ło matko, jaki okruszek :) Quote
Magolek Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Przy moich dziewczynkach ( 22 kg i 52 kg) - Tusia i Tunia to rzeczywiście maleńkie okruszki, ciut większe od mojej kotki. :) Quote
Mortes Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Już wstawiam paragon za szczepienie Lusi :) Czyli skoro przekazałam Agasz na szczepienia 70 zł to zostało 40 zł czyli za grudzień zapłaciłam juz Agasz 30 zł :) Dotarła też duuuża wpłata od Cioci Mazowszanki dla swojej Tunieczki ;) - 353 zł :) Bardzo , bardzo dziekujemy :) Starczy chudzince na długo :) Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Odświeżyłam niektóre ogłoszenia Lusi... Ludzie - dzwońcie!!!!! Quote
Mortes Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Niestety nie miałam żadnego telefonu :( Quote
Mortes Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Tunia w domku Białogonków wybrała sobie miejsce na podium ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Mała Księżniczka :) A jakie ubranko ma ładne. Quote
Mortes Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Tunia bardzo polubiła nasze babcie.:) Tu z Lenką. ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Przepiękne ma oczy ta Tunia :) Takie ratlerkowate. Babcie też słodkie. Quote
Mortes Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Serdecznie zapraszam ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/144470-expresowy-bazarek-do-15-grudnia-do-godziny-2000/?p=15951669 Quote
Mortes Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 Nasza Tunia uwielbia się stroić, niestety jej kubraczek jest już tak sfatygowany... ale najważniejsze że Tuńczykowi jest w nim ciepło :) Quote
Nutusia Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Modelka! A Pańcia taka nieczasowa, by zasiąść z drutami lub szydełkiem w ręku... Quote
jola&tina Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Modelka! A Pańcia taka nieczasowa, by zasiąść z drutami lub szydełkiem w ręku... Patrzyłam czy nie ma bazarków z ubrankami dla maluchów (bo przecież zima dopiero się zaczyna), ale nie znalazłam. A zrobić samemu na drutach (albo szydełkiem) to nie takie proste. Próbowałam nieraz dla swojej suni i wychodziły mi potworki a nie ubranka. Chyba, że ktoś poda mi "przepis" to spróbuję. Widziałam na bazarkach włóczki, mogę kupić i wydziergać. Tylko co z tego wyjdzie???? Quote
Mazowszanka13 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Izo,Tunia jest posażną panną. Myślę, że możesz spokojnie uszczknąć jej zasoby i kupić stroik. Ty wiesz najlepiej jaki będzie najstosowniejszy. Ja się nie znam na psich ubrankach, nigdy ich nie kupowałam. A trzeba przecież zmierzyć psa. Jak zasoby się skurczą, to znowu je uzupełnię. Quote
jola&tina Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Pewnie, że Tunia jest posażna, ale wiesz jaka by to była przyjemność coś samodzielnie jej wydziergać. To tak jakbym ją pogłaskała. Ale to nie takie proste. Pewnie, że lepiej kupić coś na miarę. Quote
Mazowszanka13 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Pewnie, że Tunia jest posażna, ale wiesz jaka by to była przyjemność coś samodzielnie jej wydziergać. To tak jakbym ją pogłaskała. Ale to nie takie proste. Pewnie, że lepiej kupić coś na miarę. Ja nie wątpię w Twoje zdolności jolantino :) Ale tak na odległość to chyba trudno coś dobrać. Chyba, że Iza dokładnie by Tunię obmierzyła. Quote
Mortes Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Na razie Tunia nie marznie bo chodzi w tym nadgryzionym ubranku . Porozmawiam z moja mamą to może uszyje Tuni taki kubraczek z podwójnego polaru jakie uszyła moim osobistym suniom i juz je noszą kilka lat . Szkoda pieniazków , ubranka sa bardzo drogie a i tak cięzko by mi było dopasować na odległośc choć widzę Tunię na co dzień . U mojej mamy zrobimy sto przymiarek ;) Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Jak Mama uszyje to bardzo dobrze :) Quote
Livka Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Nasze Mamy to największe na świecie skarby :) Najpiękniejszych Świąt dla Was !!! Quote
jola&tina Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Na razie Tunia nie marznie bo chodzi w tym nadgryzionym ubranku . Porozmawiam z moja mamą to może uszyje Tuni taki kubraczek z podwójnego polaru jakie uszyła moim osobistym suniom i juz je noszą kilka lat . Szkoda pieniazków , ubranka sa bardzo drogie a i tak cięzko by mi było dopasować na odległośc choć widzę Tunię na co dzień . U mojej mamy zrobimy sto przymiarek ;) A jak kubraczek będzie gotowy, to poprosimy o zdjęcie naszej modelki w kubraczku. Ale na razie nie ma ani mrozu ani śniegu, więc sprawa nie jest pilna. Cieszę się, że Tunia czuje się tak dobrze w Białogonkowie. Przytula się tak rozkosznie do swych dużych przyjaciół, że aż przyjemnie na to patrzeć. Quote
Recommended Posts