bakusiowa Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 w W promieniach słońca to zupełnie jakiś inny pies. Taki odmłodzony. Wcześniej nigdy nie wyglądał tak ładnie na zdjęciach. Dziękujemy ludziom Grafisia/Adasia za jego metamorfozę. Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 22 minuty temu, bakusiowa napisał: w W promieniach słońca to zupełnie jakiś inny pies. Taki odmłodzony. Wcześniej nigdy nie wyglądał tak ładnie na zdjęciach. Dziękujemy ludziom Grafisia/Adasia za jego metamorfozę. A wiesz ? Ja też to zauważyłam i nawet miałam napisać, że pierwszy raz widzę uśmiechniętego Grafisia, ale zrezygnowałam, bo pomyślałam, że, może było zdjęcie uśmiechniętego Grafisia, tylko ja go nie pamiętam. Ale z tego co piszesz, to chyb jednak nie było uśmiechniętego Grafisia. Myślę, że ta metamorfoza to nie tylko promienie słoneczne, ale głównie zadowolenie i radość z własnego domu, własnych Ludzi i Ich miłości :) Quote
elik Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 8 minut temu, zozola77 napisał: tylko sie uśmiechać... :) Tak :) Nawet oczka mu się śmieją :) Nareszcie szczęśliwy Grafiś :) Quote
rudakacha Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Cudne wieści i cudne zdjęcia! Dziękuję :D! 1 Quote
MALWA Posted April 4, 2017 Author Posted April 4, 2017 Sliczne zdjecia Grafisia ! Chcialam zmienic tytul watku, ale nie umiem. Czy moze mi ktos pomoc ? Quote
mdk8 Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 MALWA edytuj 1-szy post i na samej górze w ramce będzie tytuł. Quote
elik Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 45 minut temu, MALWA napisał: . . . Chcialam zmienic tytul watku, ale nie umiem. Czy moze mi ktos pomoc ? Na dole pierwszego postu tego wątku po lewej stronie są znaki: Kliknij lewym klawiszem myszki w Edytuj. Będziesz miała możliwość zmiany tytułu wątku - na samej górze w prostokątnym okienku Gdy już zmienisz tytuł, to na dole okna dialogowego, w którym znajduje się Twój pierwszy post są znaczki: Żeby zapisać zmianę kliknij w Edit Topic. To wszystko :) Quote
MALWA Posted April 4, 2017 Author Posted April 4, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Na dole pierwszego postu tego wątku po lewej stronie są znaki: Kliknij lewym klawiszem myszki w Edytuj. Będziesz miała możliwość zmiany tytułu wątku - na samej górze w prostokątnym okienku Gdy już zmienisz tytuł, to na dole okna dialogowego, w którym znajduje się Twój pierwszy post są znaczki: Żeby zapisać zmianę kliknij w Edit Topic. To wszystko :) Udalo sie!!! Dziekuje !!! Quote
elik Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 1 minutę temu, MALWA napisał: Udalo sie!!! Dziekuje !!! Bardzo proszę :) Fantastycznie brzmi ten tytuł :) Quote
bakusiowa Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Elik, czy u Grafisia nadal wszystko jest w porządku? Quote
elik Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Dnia 24.05.2017 o 19:51, bakusiowa napisał: Elik, czy u Grafisia nadal wszystko jest w porządku? Dnia 1.06.2017 o 10:21, rudakacha napisał: I ja dołączam do pytania... Bardzo Was przepraszam za zwłokę w odpowiedzi Ostatnio mam sporo do zrobienia na dogo i poza nim. Przepraszam. U Grafisia wszystko w jak najlepszym porządku :) Pani Nina w samych superlatywach opisuje psiaka. Jest nim zachwycona :) Zauważa ogromną zmianę w jego zachowaniu. Gdy go adoptowali, był psem smutnym, teraz cieszy się całym sobą. My też to zauważyłyśmy :) Radośnie wita wracających do domu i zaczepia do zabawy. Mam obiecane zdjęcia, ale pamiętając ile czekałam na poprzednie, nie należy już jutro, czy pojutrze oczekiwać na nowe fotki :) Cierpliwości :) Quote
rudakacha Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Dobrze słyszeć, że wszytko dobrze. Kolejny psiak uszczęśliwiony! A na fotki zaczekam cierpliwie, najważniejsze, że Grafi ma się dobrze. Quote
elik Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 1 minutę temu, rudakacha napisał: Dobrze słyszeć, że wszytko dobrze. Kolejny psiak uszczęśliwiony! A na fotki zaczekam cierpliwie, najważniejsze, że Grafi ma się dobrze. Szczęśliwy psiak i szczęśliwi opiekunowie :) Quote
elik Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 10 minut temu, bakusiowa napisał: Szczęśliwy Grafiś. Tak :) Pycholek uśmiechnięty :) Quote
Tyśka) Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Doczekał się chłopak i to wtedy, gdy już powoli umierała nadzieja, że znajdzie swoją Rodzinę.... coś pięknego! :) Quote
elik Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Doczekał się chłopak i to wtedy, gdy już powoli umierała nadzieja, że znajdzie swoją Rodzinę.... coś pięknego! :) O nie Tysiu kochana, nadzieja w nas nie umierała. Razem z bakusiową planowałyśmy pewne pociągnięcia, żeby zwiększyć szanse Grafisia na dom i wtedy właśnie pojawili się chętni adoptować Grafiego :) Quote
Tyśka) Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Może inaczej: kiedy jego szanse malały (bo coraz starszy) ;) Quote
elik Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Może inaczej: kiedy jego szanse malały (bo coraz starszy) ;) Tak, to prawda. Ale szczęście uśmiechnęło się wreszcie do chłopaka, co ucieszyło wielu jego fanów :) Quote
azalia Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Jak miło jest patrzeć na szczęśliwego Grafisia,chłopak odmłodniał i wypiękniał. Quote
elik Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 8 godzin temu, azalia napisał: Jak miło jest patrzeć na szczęśliwego Grafisia,chłopak odmłodniał i wypiękniał. Wiemy co miłość potrafi zrobić z człowiekiem :) Jak widać z psiakiem także :) Quote
rudakacha Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Zdjęcia cudne! Szczególnie to pierwsze z mokrym nochalem... Bądź szczęśliwy piesku z nową Rodziną! 1 Quote
Recommended Posts