teresaa118 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 no coz, w takim razie rezygnuje ze wspomagania psa Quote
RudyKas Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 szkoda strasznie, przecież nikt tu nic nie robi na złość... :( Quote
bakusiowa Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 O 9.02.2016o11:08, teresaa118 napisał: no coz, w takim razie rezygnuje ze wspomagania psa Wielka szkoda. Sprawa jest do wyjaśnienia a wpłata się odnajdzie.. Tutaj nie powinno się robić na złość jeden drugiemu bo przecież chodzi o pomoc psiakom. Wydaje mi sie, że MALWA nie radzi sobie na najnowszym dogo. Chciałam wysłać jej zaproszenie na mój bazarek cegiełkowy i okazuje sie, że ma zapchaną skrzynkę. Quote
teresaa118 Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 nie, ja nie robie na zlosc, czyli obrazilam sie i zabieram swoje lalki, chodzi o to, ze przekazujac miesiecznie pieniazki, zadaje sobie trud i pisze o tym, a nikt nie potwierdza, ze pieniadze wplynely, goraczkowo szukam po przelewach, czekam niemal 2 miesiace na reakcje, a tu nic. Ciocie, ja tez chce cos miec za swoje pieniadze, zwykle dziekuje, a nie olewanie.Jesli nikt nie interesuje sie psem, nie ma o nim wiadomosci, to moze juz go nie ma. Zapomniano nas o tym poinformowac.Tez mam problemy z nowym dogo i dlatego jestem coraz rzadziej na stronie, tyle tylko, ze nie prowadze watkow z psami. Quote
MALWA Posted February 14, 2016 Author Posted February 14, 2016 Dobry wieczór, dziękuje, ze jesteście, że po tym, kiedy ja tu rzadko bywam, jeszcze ktoś w ogóle zagląda. Sprawdziłam ponownie konto i faktycznie, coś przegapiłam. Mam dwie wpłaty, których nie wpisałam w grudniowym rozliczeniu. Te rozliczenie, które jest na poprzedniej stronie nie mogę zamieścić na pierwszej stronie wątku. Nie wiem dlaczego ? Mam wpłaty z daty 29 grudnia 2015r. od mdk 8 - 5 zł i od Teresaa118 - 50 zł. Za wpłaty bardzo dziękuję. Trochę chorowałam, póżniej wróciłam do pracy. Pod koniec lutego idę na kolejną operację. Będę w domu przynajmniej dwa miesiące. Moze wtedy znajdę więcej czasu na ogarnięcie dogo. Na razie nie daję rady - z różnych przyczyn. Obiecuję, ze wpłaty mdk8 i Teresaa118 wraz z wpłatami lutowymi wpiszę razem i wówczas podam jaki jest stan konta Grafisia. Może jest na dogo ktoś, kto chciałaby przejąć wątek Grafisia? Nie ukrywam, ze miałabym wówczas z tym święty spokój. Quote
ania75 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Nic się nie dzieje ani na wątku ani u Grafisia - szkoda fajny psiak powinien już od dawna grzać dupkę w swoim domku .... coś nie ma szczęścia :( Quote
MALWA Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Witam, juz jestem w domu. W ciągu weekendu postaram się podać wpłaty jakie mam na Grafisia. Mam e-maila od Angeliki: "od jakiegoś czasu mam mniej kotów w domu, więc Grafi korzysta i się udomawia, zaczął tolerować koty w domu jest grzeczny, nie niszczy, nie załatwia się (zdarzyło mu się tylko kilka razy zaznaczyć teren)". Angelika załączyła tez kilka zdjęć Grafisia. Quote
elik Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Jeśli nie dasz rady wkleić na wątek, to przyślij je do mnie na elsia7 @interia.pl Oczywiście bez spacji. Quote
bakusiowa Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Żal Grafisia. Ciekawe jakie to będą zdjęcia. Czy dobre do ogłoszeń. Quote
bakusiowa Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Żal Grafisia. Ciekawe jakie to będą zdjęcia. Czy dobre do ogłoszeń. Quote
gluchypies Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Zaglądam do Grafiego, szkoda że dalej bez domku :( Bardzo przepraszam za zaległości w deklaracjach, za kilka dni ureguluję styczeń-marzec. Quote
rudakacha Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Wpłaciłam stałą za marzec ale mam coraz mniejszą nadzieję... Quote
bakusiowa Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Grafis jest w hoteliku pod Krakowem. Może któraś z cioć mogłaby odwiedzić go, zobaczyć jaki jest i porobić ładne zdjęcia. Może zaczniemy wspólnymi siłami ogłaszać go. Quote
elik Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 O 27.02.2016o01:18, MALWA napisał: Witam, juz jestem w domu. W ciągu weekendu postaram się podać wpłaty jakie mam na Grafisia. Mam e-maila od Angeliki: "od jakiegoś czasu mam mniej kotów w domu, więc Grafi korzysta i się udomawia, zaczął tolerować koty w domu jest grzeczny, nie niszczy, nie załatwia się (zdarzyło mu się tylko kilka razy zaznaczyć teren)". Angelika załączyła tez kilka zdjęć Grafisia. O 27.02.2016o09:09, elik napisał: Jeśli nie dasz rady wkleić na wątek, to przyślij je do mnie na elsia7 @interia.pl Oczywiście bez spacji. O 27.02.2016o20:33, elik napisał: Na razie zdjęć nie dostałam. Nadal nie dostałam zdjęć Grafisia. Malwa przy6ślij zdjęcia Quote
gluchypies Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Wpłaciłam deklaracje zaległe od stycznia i przyszłe - do czerwca włącznie. Przepraszam za taki poślizg, MALWA potwierdź proszę jak dojdą. Dziękuję!! Quote
Recommended Posts