Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...
a o nowych zdjeciach wspominałaś coś Angelice??

No właśnie.

Jeśli ma znaleźć dom, to musi mieć atrakcyjne zdjęcia. Bez nich trudno o zainteresowanie psem.

• Upvote 1
Posted

Jestem na zaproszenie. Póki co niestety nie mogę się zadeklarować- sama utrzymuję Korę z mojej sygnatury i ciągnę to z bazarów ogłoszeniowych a resztę dokładam sama...

Ale chętnie zrobię chłopakowi ogłoszenia- oczywiście nieodpłatnie :)

ajw- jeśli te dwa pakiety, które u mnie zamówiłaś są dla Grafiego to szukaj nowych kandydatów do ogłaszania :)

Witaj na wątku.

Dziękuję !

Posted

Poleciało 15 zł dla Grafiego (stała z mini dodatkiem) :)

Dziękuję za wpłatę !

Muszę w końcu usiąść przy koncie i sprawdzić nowe wpłaty.

Posted

Jestem na zaproszenie. Póki co niestety nie mogę się zadeklarować- sama utrzymuję Korę z mojej sygnatury i ciągnę to z bazarów ogłoszeniowych a resztę dokładam sama...

Ale chętnie zrobię chłopakowi ogłoszenia- oczywiście nieodpłatnie :)

ajw- jeśli te dwa pakiety, które u mnie zamówiłaś są dla Grafiego to szukaj nowych kandydatów do ogłaszania :)

Tak, to były pakiety dla Grafisia :)

W takim razie przekażę je innym psiakom ;)

Posted

Dobry wieczór!

Rozmawiałam wcześniej z Angeliką, u której Grafi jest na hotelu , i wiem, ze jest on psem nieco dominującym. Brani swego terytorium, podwórze, na którym biega luźno uważa za swoje. W tej chwili, kiedy Grafi w  hotelu siedzi ju drugi rok jest on domownikiem w hotelu i Angelika nie zamyka go stale w kojcu. Wtedy, kiedy ona jest na podwórzu, sprząta w kojcach, daje psom wodę i jedzenie, to GRafi biega swobodnie.

Myślę, ze może warto zaznaczyć w ogłoszeniu o jego dominacji. Angelika uważa, ze dobrze by było, gdyby Grafi był w domu jedynym psem.........

Oj, to nam się zmienił Grafiś. Dobrze Malwo, że zadzwoniłaś do Angeliki. W takim razie jeszcze raz napiszę tekst do ogłoszeń.

Posted

Oj, to nam się zmienił Grafiś. Dobrze Malwo, że zadzwoniłaś do Angeliki. W takim razie jeszcze raz napiszę tekst do ogłoszeń.

Idealnie, by Grafis był jedynym psem w domu. Gdyby była tam już sunieczka, to może tez byłoby ok. On raczej broni swego przed samcami.

Posted

Malwa, a co ze zdjęciami. Po raz kolejny poruszam ten temat, bo od zdjęć zależy skuteczność ogłoszeń.

Mam zdjęcia na mail-u. Wstawię jak wrócę od dentysty, bo teraz już nie zdążę.

Posted

Mam zdjęcia na mail-u. Wstawię jak wrócę od dentysty, bo teraz już nie zdążę.

To świetnie. Nie spiesz się z wstawianiem, Trzymaj sie, nie daj sie dentyście sadyście :)

Posted

Oto zdjęcia Grafisia i tekst:

Grafi-samotny pies już tak długo czeka na swojego Pana.

Grafi, to młody ok.5 letni spokojny i zrównoważony pies. Został zabrany z koszmarnego miejsca, gdzie stracił kilka zębów, prawdopodobnie od kopnięcia.

Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Jest zaszczepiony, odpchlony, odrobaczony, zaczipowany i wykastrowany.

To naprawdę bardzo miły pies i z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem.

Grafi nie nadaje się do kojca, to pies, który musi być przy człowieku.

Dbamy o bezpieczne i szczęśliwe adopcje, dlatego organizujemy wizytę przed adopcyjną oraz podpisujemy umowę adopcji.

Nie oddajemy psów na łańcuch.

tel. 603 283 744

tel. 504 060 219

mail: [email protected]

grafi90.jpg

grafi91.jpg

grafi92.jpg

grafi93.jpg

grafi94.jpg

Ciąg dalszy w następnych dwóch postach :)

Posted

No śliczna morduchna :) Nochalek brudny, widać mordka lubi kopać w ziemi :)

Myślę, że nie powinien długo czekać na dom :)

Posted

No śliczna morduchna :) Nochalek brudny, widać mordka lubi kopać w ziemi :)

Myślę, że nie powinien długo czekać na dom :)

Tak samo sobie pomyślałam z tym brudnym nochalem :)  Obyś miała rację z tym czekaniem, bo on już długo siedzi u Angeliki.

Tekst do ogłoszeń wstawiłam w post ze zdjęciami. 

Posted

hi hi no widać Malwa, jak mocno dziękujesz ;) - eh te nasze dogo po zmianach

Grafiś to taki psiak fajny - będzie ktoś miał z niego pociechę - oby znalazł szybko swój najwspanialszy domek

Posted

Super zdjęcia!

Dziękuję Aniu za wstawienie nowych zdjęć Grafisia!

Nie ma sprawy. Cała przyjemność po mojej stronie :)  Mam nadzieję, że zdjęcia Grafisia jwszcze będę wstawiała, ale już z DS :)

hi hi no widać Malwa, jak mocno dziękujesz ;) - eh te nasze dogo po zmianach

Grafiś to taki psiak fajny - będzie ktoś miał z niego pociechę - oby znalazł szybko swój najwspanialszy domek

:)

Jakbym nie zauważyła tekstów to proszę mnie szturchnąć :)

Tekst jest w poście 839 nad pierwszymi zdjęciami :) Dziękuję :)