Bogusik Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Mocno zaciskam kciuki za wizytę i oczywiście najlepszy z najlepszych domek dla Dianki ...:smile::kciuki: Quote
AgusiaP Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 A mnie już brzuch boli, troszkę się denerwuję ... Quote
Mysza2 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='AgusiaP']A mnie już brzuch boli, troszkę się denerwuję ...[/QUOTE] Damy radę Agunia:) Quote
Gabi79 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Ja też się strasznie denerwuję. Właśnie rozmawiałam z Agusią. Dziewczyny wyruszyły spod S.M. Agata do Tychów. Kciuki zaciśnięte!!!!!! Quote
Gabi79 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Agusia przed chwilą do mnie dzwoniła. Wrażenia po wizycie pozytywne, ludzie super!!! Agusia lub Mysza napiszą więcej. Państwo chcą pojechać do Kasi by poznać Diankę, a zabiorą ją w piątek po pracy, by móc poświęcić małej cały weekend. Kciuki nadal potrzebne, by wszystko się ułożyło po Państwa i naszej myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dorcia2 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 oby więcej takich wieści, trzymam kciuki za maluszka:thumbs: Quote
Bogusik Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Pierwsze wiadomości bardzo obiecujące,ale kciuki nadal zaciskamy i czekamy na obszerniejszą relację z wizyty :kciuki::smile: Quote
Gabi79 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Bogusik']Pierwsze wiadomości bardzo obiecujące,ale kciuki nadal zaciskamy i czekamy na obszerniejszą relację z wizyty :kciuki::smile:[/QUOTE] Bogusiu, jak zwykle telepatia, właśnie wysłałam pw do Ciebie. Czekamy na relację dziewczyn. Ja nauczona doświadczeniem będę się cieszyć dopiero, gdy Dianka zadomowi się w DS i wszystko będzie ok. Na razie nadal trzymam kciuki!!!!!! Quote
AgusiaP Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Dziewczynki ja też się boję jeszcze cieszyć ;) ale skłamałabym, gdybym napisała, że coś nam nie pasowało;) Najbardziej bałam się, że po wizycie będziemy miały wątpliwości a tu takich nie ma :) Bardzo fajni ludzie :) u Pani Iwonki zawsze w domu były pieski :) Nasza maleńka jest bardzo podobna do suni, jaką mają rodzice ;) Mają dzwonić dzisiaj do Kasi i umawiać się kiedy mogą przyjechać poznać Diankę:) Miałam telefon o Diankę jak wracałyśmy z Tychów, ale bardzo kiepsko było Pana słychać, ale powiedziałam, że ogłoszenie jest nieaktualne. Wiem, że Myszka rozmawiała też z jakąś Panią, jak Pani do mnie dzwoniła ja rozmawiałam z córką a jak oddzwoniłam Pani powiedziała, że dzwoniła na ten drugi numer i już wszystko wie, wiec już o nic więcej nie pytałam. Quote
Gabi79 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki ja też się boję jeszcze cieszyć ;) ale skłamałabym, gdybym napisała, że coś nam nie pasowało;) Najbardziej bałam się, że po wizycie będziemy miały wątpliwości a tu takich nie ma :) Bardzo fajni ludzie :) u Pani Iwonki zawsze w domu były pieski :) Nasza maleńka jest bardzo podobna do suni, jaką mają rodzice ;) Mają dzwonić dzisiaj do Kasi i umawiać się kiedy mogą przyjechać poznać Diankę:) Miałam telefon o Diankę jak wracałyśmy z Tychów, ale bardzo kiepsko było Pana słychać, ale powiedziałam, że ogłoszenie jest nieaktualne. Wiem, że Myszka rozmawiała też z jakąś Panią, jak Pani do mnie dzwoniła ja rozmawiałam z córką a jak oddzwoniłam Pani powiedziała, że dzwoniła na ten drugi numer i już wszystko wie, wiec już o nic więcej nie pytałam.[/QUOTE] Często tak jest, że jak się pojawi chętny domek to telefony zaczynają się urywać. Ciekawe kiedy nastąpi zapoznanie Państwa z Calineczką???? Quote
AgusiaP Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Może nawet jutro, może Kasia nam napisze na kiedy się umówili ;) Quote
Panna Marple Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Czy domek wie, że Kruszynka może podsikiwać? Quote
AgusiaP Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='Panna Marple']Czy domek wie, że Kruszynka może podsikiwać?[/QUOTE] Oczywiście, o wszystkim szczerze powiedziałyśmy, jeszcze Pani Iwnka ma rozmawiać z Kasią, żeby mieć informacje z pierwszej ręki ;) Quote
Aimez_moi Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Zagladam do malutkiej a tu takie dobre wiesci.....:):) Quote
Panna Marple Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Oczywiście, o wszystkim szczerze powiedziałyśmy, jeszcze Pani Iwnka ma rozmawiać z Kasią, żeby mieć informacje z pierwszej ręki ;)[/QUOTE] Hurra!!! Trzymam mocno za Skrzata! Quote
ajw Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Wow wow wow super wieści :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Mysza2 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 [quote name='Panna Marple']Czy domek wie, że Kruszynka może podsikiwać?[/QUOTE] Wszystko rzetelnie opowiedziałyśmy, podsikiwaniem pani się nie martwi, mówi że mają panele i to nie problem dla nich. Większym problemem byłoby niszczenie w domu, ale opowiedziałyśmy jak sobie z tym radzić. Kasia mówiła dzisiaj że podgryzanie posłania już się nie powtórzyło. I rzeczywiście miałam jeszcze jeden telefon z Opola w sprawie Dianki, powiedziałam, że Dianka jest zarezerwowana do piatku. Gdyby tfu tfu coś nie wypaliło to mam się z Panią kontaktować:) Quote
madziakato Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 To trzymamy kciki;), informujecie nas , bo pozytywnych wieści nam trzeba jak powietrza Quote
Jasza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Kciuki cały czas zaciśnięte, ale jak tu się nie cieszyć z takich wieści :loveu: Quote
halszka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 chwilę mnie nie było a tu tyle się dzieje:) zaciskam z całych sił :kciuki: powodzenia kruszynko:) Quote
from_wonderland Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Faktycznie sie dzieje :) super wieści, trzymam mocno kciuki za dziewczynkę. Quote
Recommended Posts