Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety nie mogę pomóc finansowo, tylko mogę kibicowac i trzymac kciuki, że mała znalazła szybko nowy lepszy dom (sama mam pod opieka astke z niewydolnością nerki... więc widoki na dom są bardzo mgliste :( przy okazji zapraszam na bazarek ... może coś wam wpadnie w oko)

Posted (edited)

ja tu sie tez z ciocia zgodze
[quote name='stepelkaa']Kochane, oczywiście twierdzę że Dianka nie nadaje się do budy, jednak czemu od razu mówicie o takich domach jak o czymś złym ? Znam dom w którym 3 psy są w budach a dokładniej śpią w garażu na fotelach, wstęp do domu mają jak właściciele pozwolą w sensie, że okazyjnie i jest to naprawde super kochający domek.[/QUOTE]

Edited by milagros19853201
Posted

kurcze poki co skromnie ale jeszcze na jedna 5 zlotowa deklaracje uda sie wyskrobac
wiecx poki co odemnie stala na 5zl
jakby ktos robil bazarosa to tez z checia doloze fanty
sama to niestety za malko cierpliwosci i czasu na bazarek ale fantow zawsze pod dostatkiem

[quote name='AgusiaP']A więc tak ;)
Dzwoniłam do Kasi Przystał, ma wolne miejsce :)
Jutro prawdopodobnie jedziemy z Myszką po Diankę do schroniska a w sobotę rano zawozimy ją do Bielska ;)
Jeżeli, odbierzemy ją jutro, to nie mamy za bardzo co z nią przez tą noc zrobić... ale ewentualnie zawieziemy ją do mnie na noc do pracy, o czym oczywiście mój mąż jeszcze nie wie ;) ale najważniejsze jest to, że Dianka będzie miała ciepło i będzie bezpieczna;)

Koszt pobytu Dianki u Kasi to 10 zł za dobę.

Dlatego bardzo prosimy o chociaż małe deklaracje :oops::oops::oops: mamy tylko 50 zł stałych...[/QUOTE]

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Jestem na zaproszenie. Sunia ma już DT? Ile potrzeba miesięcznie a ile jest?[/QUOTE]

to tak jak i ja, Z Wami sercem :)
Co to za dt? Szkoda, ze dla takiej pchły płatny tylko tymczas jest, a nie bdt....

Posted

Pięknie dziękujemy wszystkim za przybycie na wątek naszej Dianki :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Kajusza']niestety nie mogę pomóc finansowo, tylko mogę kibicowac i trzymac kciuki, że mała znalazła szybko nowy lepszy dom (sama mam pod opieka astke z niewydolnością nerki... więc widoki na dom są bardzo mgliste :( przy okazji zapraszam na bazarek ... może coś wam wpadnie w oko)[/QUOTE]

Oczywiście rozumiem, dużo tych bid dookoła a pieniążków jak na lekarstwo...
Na bazarek wpadnę wieczorkiem :)

[quote name='milagros19853201']kurcze poki co skromnie ale jeszcze na jedna 5 zlotowa deklaracje uda sie wyskrobac
jakby ktos robil bazarosa to tez z checia doloze fanty
sama to niestety za malko cierpliwosci i czasu na bazarek ale fantow zawsze pod dostatkiem[/QUOTE]

Dziękujemy kochana :loveu: każda złotóweczka się liczy ;)

[quote name='pola53']Jestem dziewczyny, ale pomóc deklaracją nie mogę. Jestem sama w tarapatach i jeszcze nie wysłałam deklaracji za październik. Będę jednak zaglądać.[/QUOTE]

Zaglądaj do nas jak najczęściej :cool3:

[quote name='renatka_s']Zaglądam do suni, przykro mi, ale wpłacam już kilka stałych deklaracji i na wiecej nie mogę sobie pozwolić:-([/QUOTE]

U wszystkich krucho z kasą, ech te pieniążki...

[quote name='obiezyswiat75']Jestem na zaproszenie. Sunia ma już DT? Ile potrzeba miesięcznie a ile jest?[/QUOTE]

Tak u Kasi Przystał ;) Jutro ją zawozimy:)
10 zł za dobę z wyżywieniem ;) Jak dobrze policzyłam mamy 65 zł deklaracji stałych.
[quote name='malagos']to tak jak i ja, Z Wami sercem :)
Co to za dt? Szkoda, ze dla takiej pchły płatny tylko tymczas jest, a nie bdt....[/QUOTE]

Małgosiu nie udało nam się niestety znajść BDT...

Tu jedzie Dianka
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/221701-Z-ŻYCIA-WZIĘTE-czyli-nasi-tymczasowi-goście-)-ok-Bielska-Białej[/URL]

[quote name='cisowianka']Dzień dobry jestem na zaproszenie AgusiaP, niestety bez kasy (muszę jeszcze coś opłacić)[/QUOTE]

Dziekujemy, ze jesteś z nami :)

[quote name='_Dunaj_']Jestem na zaproszenie, narazie nie mogę wesprzeć, ale trzymam kciuki[/QUOTE]

[quote name='arim']Zapiszcie proszę stałą 10zł. (więcej już nie wyrobię ) Powodzenia !
A może spróbujcie na FB? Niekiedy choć jednorazowe wpadną.[/QUOTE]

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Jasza']Dyszka przelana, bazarek będzie w sobotę :-)[/QUOTE]

Oj przepraszam, nie zauważyłam :oops::oops::oops: Wielkie dzięki kochana :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='milagros19853201']kurcze poki co skromnie ale jeszcze na jedna 5 zlotowa deklaracje uda sie wyskrobac
[B]jakby ktos robil bazarosa to tez z checia doloze fanty
sama to niestety za malko cierpliwosci i czasu na bazarek ale fantow zawsze pod dostatkiem[/B][/QUOTE]

Bardzo chętnie skorzystamy, dzięki :cool3::loveu:

Guest Elżbieta481
Posted

Jesteśmy na wątku po PW od Agusia P.Wczoraj myśmy obiecali wpłatę dla psiaka z koszmarnym długiem więc na ten moment nie możemy się zadeklarować-na chwilę obecną jedynie będziemy tu zaglądać i życzyć psince wszystkiego dobrego.
waldi481

Posted

jestem za zaproszeniem i deklaruję na razie 20 zł miesięcznie, jestem z Chorzowa, więc bardzo cieszy mnie każdy pies opuszczający schronisko z chociażby z niewielką szansą na dom stały. Nie pomogę w zamieszczaniu ogłoszeń, uważam , że to podstawowa sprawa w szukaniu domu więc jeśli potrzeba kasy na ogłaszanie to proszę o info, może udałoby się pomóc. No i numer konta na
PW

Posted

[quote name='waldi481']Jesteśmy na wątku po PW od Agusia P.Wczoraj myśmy obiecali wpłatę dla psiaka z koszmarnym długiem więc na ten moment nie możemy się zadeklarować-na chwilę obecną jedynie będziemy tu zaglądać i życzyć psince wszystkiego dobrego.
waldi481[/QUOTE]
Dziękujemy za przybycie i zostańcie z nami:)

[quote name='yossariana']jestem za zaproszeniem i deklaruję na razie 20 zł miesięcznie, jestem z Chorzowa, więc bardzo cieszy mnie każdy pies opuszczający schronisko z chociażby z niewielką szansą na dom stały. Nie pomogę w zamieszczaniu ogłoszeń, uważam , że to podstawowa sprawa w szukaniu domu więc jeśli potrzeba kasy na ogłaszanie to proszę o info, może udałoby się pomóc. No i numer konta na
PW[/QUOTE]
Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Dianka ma ogłoszenia, ale na razie za mało o niej wiemy.
Nowe będziemy robić jak coś będzie można więcej o niej napisać

[quote name='obiezyswiat75']Proszę o nr konta.[/QUOTE]
poszło :loveu::loveu:

Posted

Widzę, że Elunia już wszystkim podziękowała ;)
Tak się cieszę, jak zwykle cioteczki i wujkowie nie zawiedli:multi::multi::multi:że zawsze możemy na Was liczyć :lol:
Wiem, ze może się powtarzam, ale to dla nas dużoooooo znaczy:lol:

Trzymajcie kciuki koło 15tej odbieramy Diankę ;)