natie Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 na innym wątku Mortes napisała, że dostała info na temat Gizma i Naj - że u nich ok itp.... a o Stivim? ZERO ..... Quote
Mortes Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Z wczorajszego smsa w którym pytałam o psiaki które są u Hałabajówki a którym założyłam wątki i prowadzę rozliczenia wiem tyle że Stiwi ma się lepiej ale czasami jak idzie to sa momenty że na chwilę straci równowage i wtedy idzie w innym kierunku niż zamierzał . Ma apetyt i jak na razie nic więcej mu nie dolega :) Quote
Kamila Proc Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 no to dobrze, wazne ze chlopak czuje sie OK Quote
Mortes Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Wczoraj byłam odwiedzić psiaki u Hałabajówki . Stiwiego widziałam ostatni raz rok temu ( już wtedy był staruszkiem) i teraz widać że chłopak się jeszcze postarzał . Widać tez że ma problemy z zachowaniem równowagi . Po prostu chce iśc prosto i nagle bezwiednie skręca i np. wpada na ławkę czy uderza głową o samochód . Jest też szczuplejszy niż rok temu ,być może to choroba jest przyczyną . Za to widziałam że ma bardzo dobry kontakt z Hałabajówka , przytula się do niej i chce żeby go głaskała. Bawi się z innymi Białogonkami , szczególnie z Naj . Lubi też Dzikuski Stiwi i Kasja mieszkają w domku "Dziadkowie ". Niestety nie widziałam pomieszczenia Stiwiego . Hałabajówka powiedziała że gdyby znalazł się domowy DT dla Stiwiego to ona nie ma nic przeciwko żyby Stiwi tam dożył swoich dni . Tylko ja sie zastanawiam czy jest gdzieś taka osoba która będzie miała dla tego psiaka specjalnej troski odpowiednie warunki i czas na opiekę nad nim Quote
Mazowszanka13 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jesteś niesamowita Mortes, że w nawale tylu obowiązków wybrałaś sie w tak daleką podróż, aby obejrzec psy. Wielki szacunek :):) Quote
mar.gajko Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Jesteś niesamowita Mortes, że w nawale tylu obowiązków wybrałaś sie w tak daleką podróż, aby obejrzec psy. Wielki szacunek :):) Też tak uważam. Praca, Bialogonki, Rudasek, Kicia-Marysia, dom, córka. No, no. Taka Św. Iza od psiaków :) Quote
Mortes Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 To nie tak Kobitki :( W pracy miałam wolne 2 dni z okazji Dnia Nauczyciela ;) W Białogonkowie Krzysiu radzi sobie lepiej niż ja . I choć wiadomo że co 4 ręce to nie dwie to tragedii nie ma jak zostaje jedna osoba :) Z Marysią też nie ma problemu żeby ją zaopiekowac :) Moje mieszkanie teraz najczęsciej jest puste a córka w innym mieście na studiach ...:) Tak że żadnej specjalnej świętości tu n ie widzę ...;););) Największe poświęcenie w pokonaniu tej trasy to ...niestety kasa :( Gdyby nie to to chętnie bym częsciej odwiedzała psiaki :) Quote
natie Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 a co z rozliczeniami na Stiviego? Bedą jakoś uporządkowane? Quote
andzia69 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 a co z rozliczeniami na Stiviego? Bedą jakoś uporządkowane? to pytanie do Hałabajówki - na jej konto wysyłane były pieniądze Quote
Mortes Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Natie byłam tam bardzo krótko i o tym nie rozmawiałyśmy . Rozmawiałyśmy tylko o problemach zdrowotnych psiaków ... w końcu mam ich trochę u Hałabajówki ... Quote
WIGA Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Myślę,że Stivi czuje się tam bezpiecznie,zna teren,psiaki,ludzi,na zdjęciach Mortes wygląda calkiem nieźle,przybrał trochę ciałka,takunia starowinka biedna. Quote
Mazowszanka13 Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Podesłałam zaległe wpłaty za wrzesień i październik :) Quote
Usiata Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Wg mnie - to zdjęcie mówi samo za siebie i przy okazji mnie rozwala na łopatki całkowicie (ale to tylko moje zdanie) 2 Quote
WIGA Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Też mi oczy zmokły,i deklaracje uzupełniłam,słodki nasz ślepaczek...chciałoby się Go przytulić. Quote
lula2010 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Wg mnie - to zdjęcie mówi samo za siebie i przy okazji mnie rozwala na łopatki całkowicie (ale to tylko moje zdanie) CUDNA fota ,az mi sie lzy w oczach zakrecily .... Quote
Mortes Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Serdecznie zapraszam: ;) http://www.dogomania.com/forum/topic/143567-puszeczka-dla-czterech-sierotek-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-15112014-do-godziny-2200/?p=15862484 Quote
natie Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 ja też jednak wpłaciłam na Stiviego + zaległa za październik szkoda tylko, że dalej nie ma normalnego rozliczenia Quote
MALWA Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Witam, poleciała stała za listopad i grudzień. Quote
Recommended Posts