Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Czy Kwiaciarence przyda się żwirek drewniany? Bo żwirki z linku w bazarku są droższe i jest ich mniej, mogłabym zamówić drewniany z wysyłką od razu do Kwiaciarenki :)

Posted
O 30.10.2016 o 13:19, Malachit napisał:

Czy Kwiaciarence przyda się żwirek drewniany? Bo żwirki z linku w bazarku są droższe i jest ich mniej, mogłabym zamówić drewniany z wysyłką od razu do Kwiaciarenki :)

jasne jak najbardziej!

podalam przykładowe linki ale rzeczywiście te z zooplus nie są tanie - nie będę mogla niestety potwierdzić otrzymania przez Kwiaciarenkę zakupów jeśli polecą bezpośrednio na jej adres  - mogę poprosić o zrobienie zdjęcia jak dotrze ale przy jej ilości obowiązków nie mogę się codziennie jej przypominać :)

wyślę Ci na PW jej adres i numer telefonu - produkty zamówione na bazarku z linku powyżej już w drodze do mnie - jak dotrą zawiozę i zrobię zdjęcie :)

Posted

Malachit - wysłałam Ci dane z adresem :) nie wiem czy PW doszło ale mam w wysłanych.

Zaproszę na bazarek dla podopiecznych Kwiaciarenki - zajrzyjcie chociaż proszę i podrzućcie

Posted
1 godzinę temu, Aleksandra_B napisał:

Weszłam przypadkiem na wątek :( Mam do oddania żwirek, kupię też dzisiaj karmę, więc mogę komuś przekazać, żeby podwiózł do Pani Marzeny. Mieszkam w Warszawie na Bielanach.

niestety  dojeżdżam do pracy pociągiem więc nie będę mogła odebrać :( ale może ktoś inny pomoże ?ja mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim  

Posted
17 godzin temu, Aleksandra_B napisał:

Rozumiem. Czy ktoś czasem dojeżdża do Pani Marzeny samochodem? Mogę się gdzieś w Warszawie umówić i podrzucić jedzenie i żwir.

Ja dojeżdżam do Marzenki samochodem ale samochód mam w Nowym Dworze Mazowieckim a do Marzenki mam 5km i tam z komunikacją ciężko więc jedynie samochód mi pozostaje - zwłaszcza że zawsze wiozę torby puszek czy żwirku i autobusem byłoby mi ciężko taką ilość zabrać.

Do Warszawy do pracy dojeżdżam pociągiem i nie mam możliwości dojechania samochodem póki co :( Samochodem bywam w Wołominie w weekendy ale przez Warszawę niestety nie przejeżdżam :(

A gdybym zamówiła do Ciebie kuriera ?jakie to są ilości ? w sensie czy mogłabyś spakować to tak aby kurier na mój koszt to odebrał ?

Posted
2 minuty temu, malagos napisał:

Czy ktos Jej pomaga, oprócz Ciebie, Kejciu?

Czasem sąsiedzi coś kupią, albo ktoś wyśle paczkę z żywnością dla kociaków lub psiaków - z Fundacją chyba żadną Marzenka na obecną chwilę nie współpracuje i z tego co mi mówiła zapewnienie wyżywienia i wszystko związane z utrzymaniem zwierzyńca jest w jej zakresie.

Jak pojadę zawieźć rzeczy z poprzedniego bazarku ( możliwe że w ten weekend się wybiorę ) to zapytam i napiszę :)

Posted
4 minuty temu, malagos napisał:

Pozdrów ja od nas, podpytaj o zdrowie...

Pozdrowię i zapytam :)

może uda mi się namówić moją siostrę - ona ma fajny aparat więc mogłaby mi pomóc ze zdjęciami :-)