MALWA Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='gluchypies']Dziewczyny, ja wrzucę jakąś fotkę Bafika z domku na FB, żeby ludzie wiedzieli jaka jest sytuacja. A jak będzie potem wiadomo co z jego kasą, to dajcie znać, bo też tam napiszę żeby było wszystko jasne.[/QUOTE] Wrzucaj, wrzucaj! Dziękuję ! Quote
zozola77 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Till dostała końcem tygodnia maila od Pani Bafika, ale wklejam dopiero teraz bo w piątek komputer mi padł na amen :angryy: [COLOR=#0000cd]Witam! Bafi został wykąpany w poniedziałek.Był bardzo grzeczny troszkę bał się wody i niestety bardzo suszarki. Pan ,który go kąpał również wymagał kąpieli gdyż przy każdym schyleniu nad psem miał dokładnie wycałowaną[wylizaną]twarz. Jest coraz odważniejszy ,czuje się pewniej, zaczyna podskakiwać do piesków na spacerach. Uwielbia tą sofę w salonie na której wciąż urzęduje,gryzie łapy,liże brzuch lub zasypia. Chyba to ja będę jego panią ponieważ chodzi za mną wszędzie. Uwielbia mizianie i pieszczoty zaraz leży do góry kołami. Myślę ,że on został wyrzucony z jakiegoś domu, rozumie podstawowe komendy ,uwielbia łóżka . Wczoraj wieczór przyglądał się intensywnie samochodom i autobusowi przy ruchliwej jezdni tak że musiałam go ciągnąć, być może ktoś go wyrzucił z samochodu.Jutro próba generalna-Bafik będzie 1godz. sam w domu. > POZDRAWIAM ! [/COLOR] :loveu::loveu::loveu: wieczorkiem będę miec wiesci od Till po jej rozmowie telefonicznej z Panią to napiszę :) Quote
Maciek777 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='Marycha35']Kanapa i Bafi baaardzo ładnie współgrają;):):) HURAAAAAAAAAAA:)[/QUOTE] Idealnie:) Quote
MALWA Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 [quote name='zozola77']Till dostała końcem tygodnia maila od Pani Bafika, ale wklejam dopiero teraz bo w piątek komputer mi padł na amen :angryy: [COLOR=#0000cd]Witam! Bafi został wykąpany w poniedziałek.Był bardzo grzeczny troszkę bał się wody i niestety bardzo suszarki. Pan ,który go kąpał również wymagał kąpieli gdyż przy każdym schyleniu nad psem miał dokładnie wycałowaną[wylizaną]twarz. Jest coraz odważniejszy ,czuje się pewniej, zaczyna podskakiwać do piesków na spacerach. Uwielbia tą sofę w salonie na której wciąż urzęduje,gryzie łapy,liże brzuch lub zasypia. Chyba to ja będę jego panią ponieważ chodzi za mną wszędzie. Uwielbia mizianie i pieszczoty zaraz leży do góry kołami. Myślę ,że on został wyrzucony z jakiegoś domu, rozumie podstawowe komendy ,uwielbia łóżka . Wczoraj wieczór przyglądał się intensywnie samochodom i autobusowi przy ruchliwej jezdni tak że musiałam go ciągnąć, być może ktoś go wyrzucił z samochodu.Jutro próba generalna-Bafik będzie 1godz. sam w domu. > POZDRAWIAM ! [/COLOR] :loveu::loveu::loveu: wieczorkiem będę miec wiesci od Till po jej rozmowie telefonicznej z Panią to napiszę :)[/QUOTE] Jestem bardzo ciekawa jak reaguje dziecko po wykąpaniu Bafika ( czy nadal jest alergia ?). Quote
Marycha35 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Kochany Bafik, jeszcze się ogląda za samochodami, najpewniej za ciołem, który go porzucił... WRRR!!!!! Quote
Ayame Nishijima Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='MALWA']Jestem bardzo ciekawa jak reaguje dziecko po wykąpaniu Bafika ( czy nadal jest alergia ?).[/QUOTE] To może nie być takie proste... Nawet jeśli alergia była na trawy w sierści Bafiego, o trzeba conajmniej kilka dni, zanim mieszkanie się wyczyści. Ale ja też trzymam kciuki :) Quote
Yoana Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 A wiadomo jak jest wstępna decyzja Państwa? Quote
zozola77 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Takie mam wiesci: alergi jak na razie nie ma (i oby już nie wróciła) ze świnka ja na razie jeszcze BAfiego nie zapoznawali, nie wchodzi do kuchni gdzie świnka przebywa - Till jednak poradziła im, zeby zrobili to jak najszybciej póki Bafik całkiem nie zyska pewnosci siebie - został już sam na 2 godziny ale był bardzo grzeczny - kupili mu royala dla kastratów ale woli gotowane wiec mieszają mu ta karmę z gotowanym drobiem lub wołowinką - kocha kanapę (co widzielismy na zdjeciach) i uwielbia swoją Panią, ale cieszy sie na wszystkich domownikow i lubi przebywać tam gdzie oni Z tego co mi wiadomo to PAństwo są nastawieni, ze Bafik zostaje z nimi bo nic nie wiem zeby wspominali cos ze sie wahają czy zastanawiają (na początku trochę ich ta alergia zaskoczyła) ale Till prosiła zebyśmy poczekali jeszcze do końca miesiąca czy czasem cos sie nie wydarzy (tfu tfu tfu..przez lewe ramię) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 no to nie przestajemy zaciskac kciukasow i czekam na dalsze rownie swietne wiesci :lol: Quote
AgusiaP Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Wiadomości są super :) trzymamy cały czas kciuki :) Quote
MALWA Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Same dobre wieści, i oby było tak dalej. Quote
Marta72 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 mocno trzymane kciuki!!! bardzo mocno!!!! Bafiku! Rudzielcu kosmaty! NIech Ci się uda!!! Quote
zozola77 Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Yoana']Wiadomo co u Bafika słychać?[/QUOTE] na razie nie mam zadnych informacji od Till...ale skontaktuje sie z nią i zapytam czy cos rozmawiała z domkiem Bafika ostatnio... Quote
zozola77 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Till na razie nie dzwoniła do Pani, niech sie dogrywają ze sobą na spokojnie a ona zadzwoni do nich w przyszłym tygodniu jakby były jakies problemy to pewnie by sie do niej odezwali czyli brak wiadomosci to dobra wiadomośc :lol: i tego sie trzymajmy :loveu: Quote
ania68 Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Przepraszam za off ale kolejny olkuszak w potrzebie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251169-Bezimienny-bezdomny-i-bez-deklaracji?p=21903306#post21903306[/url] Quote
MALWA Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 zozola77 napisał(a):Till na razie nie dzwoniła do Pani, niech sie dogrywają ze sobą na spokojnie a ona zadzwoni do nich w przyszłym tygodniu jakby były jakies problemy to pewnie by sie do niej odezwali czyli brak wiadomosci to dobra wiadomośc :lol: i tego sie trzymajmy :loveu: Wróciłam po szpitalu do domu, i powoli po ponad tygodniowej nieobecności ograniam sprawy na dogo.............. Czy coś wiadomo z domku Bafisia? Quote
zozola77 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 MALWA napisał(a):Wróciłam po szpitalu do domu, i powoli po ponad tygodniowej nieobecności ograniam sprawy na dogo.............. Czy coś wiadomo z domku Bafisia? własnie spieszę donieśc, że Till dzwoniła w weekend do domu Bafika i u niego wszystko super, to pies idealny , rodzina uwielbia go, nie stwarza żadnych problemów, grzecznie sam zostaje w domu.Jakby miał zostac na dłuzej sam to Pan bierze go do pracy ze sobą i jest tam równie grzeczniutki :) Ze swinką się poznał i tylko ją obwąchuje. Dzieciaki bardzo go lubią z wzajemnoscią. Mysle, że mozemy już odetchnąć z ulgą, że Bafik tak dobrze trafił. MALWA (mam nadzieje, że zdrowotnie juz wszystko dobrze u Ciebie) MYŚLE , ŻE pora na zmianę tytułu ;) Quote
Marycha35 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Ufffff, pycha wieści, dzięki:):):) MALWA zdrówka:) Quote
MALWA Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 zozola77 napisał(a):własnie spieszę donieśc, że Till dzwoniła w weekend do domu Bafika i u niego wszystko super, to pies idealny , rodzina uwielbia go, nie stwarza żadnych problemów, grzecznie sam zostaje w domu.Jakby miał zostac na dłuzej sam to Pan bierze go do pracy ze sobą i jest tam równie grzeczniutki :) Ze swinką się poznał i tylko ją obwąchuje. Dzieciaki bardzo go lubią z wzajemnoscią. Mysle, że mozemy już odetchnąć z ulgą, że Bafik tak dobrze trafił. MALWA (mam nadzieje, że zdrowotnie juz wszystko dobrze u Ciebie) MYŚLE , ŻE pora na zmianę tytułu ;) Marycha35 napisał(a):Ufffff, pycha wieści, dzięki:):):) MALWA zdrówka:) Dziękuję! Zaraz zmieniam tytuł. Quote
MALWA Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Mam kolejne wpłaty dla Bafika: [FONT=Calibri]ASTRA126 – 10 zł (20.02), [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]Joanna S.z FB – 30 zł (03.03.), [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]gosiaczek1984 – 10 zł (03.03.). Za wpłaty dziękuję ! Obecny stan konta Bafika to: 1.335,61 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Recommended Posts