gluchypies Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Zapraszam na bazarek dla Bafika ze złotymi obrączkami oraz super ciuszkami w większych rozmiarach: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248459-eleganckie-damskie-fatałaszki-dla-Bafiego-do-19-11-godz-21?p=21504397#post21504397 Quote
asiuniab Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Bafiku jeszcze będzie super, zobaczysz; Quote
dexterka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 trafiłam tu z bazarku. piękna smutna szorstka mordka:( Quote
MALWA Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 [quote name='gluchypies']Zapraszam na bazarek dla Bafika ze złotymi obrączkami oraz super ciuszkami w większych rozmiarach: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248459-eleganckie-damskie-fatałaszki-dla-Bafiego-do-19-11-godz-21?p=21504397#post21504397 Dziękuję pięknie za kolejny bazarek! [quote name='AgusiaP']Dzisiaj poleciało moje 30 zł ;) Dziękuję, ale jeszcze ich nie mam. Quote
MALWA Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Marta72 napisał(a):Bafik!!! jestes cudny!!!!!!!!!Kudłaczu jeden:) Bedzie dobrze!!!! Malwa!!! Proszę jeszcze raz o numer konta bo zalegam z obiecana wpłata! Zaraz wysyłam!!!!! Quote
Till Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 zaglądam do Bafiego. Najpierw będzie dostawał metronidazol na lamblie bo niestety wszystkie z O. je mają, później będzie standardowe odrobaczenie, a później ustalimy termin sterylizacji lub szczepienie. Narazie wszystko z nim ok, jest bardzo ułożony i myślę, że bardzo wdzięczny. Na wszystko potrzeba czasu, a teraz Bafuś już go ma i jest bezpieczny Quote
MALWA Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Till napisał(a):zaglądam do Bafiego. Najpierw będzie dostawał metronidazol na lamblie bo niestety wszystkie z O. je mają, później będzie standardowe odrobaczenie, a później ustalimy termin sterylizacji lub szczepienie. Narazie wszystko z nim ok, jest bardzo ułożony i myślę, że bardzo wdzięczny. Na wszystko potrzeba czasu, a teraz Bafuś już go ma i jest bezpieczny Dziękuję za informację o Bafim. Wpłynęło 10 zł od Agnieszka103. Pięknie dziękuję! Quote
MALWA Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Mam kolejną wpłatę 20 zł od JADRANN. Ta osoba pisała do mnie na pw, ze chce coś wpłacić dla Bafisia, ale nie podała tego na wątku, i dlatego zapisałam jako wpłatę jednorazową, bo nie wiem czy to coś stałego czy nie. Odpowiedzi nie mam. Quote
MALWA Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Mam e-maila od Angeliki: "wydatki Bafiego 29.10.2013 transport ze schroniska 40 zł 01.11.2013 hotel październik 2 x 13 zł = 26 zł 02.11.2013 odpchlenie 20 zł 07.11.2013 Metronidazol 14,98 zł co do jego stanu ma przerzedzoną sierść, najprawdopodobniej jest to od pcheł, bardzo się drapał będę obserwować, po odpchleniu nie zauważyłam aby się drapał przyjechał z raną na przedniej łapie, nie jest ona duża, wygląda jak rozlizanie, ale goi się jak na razie jest spokojny, potrafi chodzić na smyczy". Przelałam dzisiaj rano do Angeliki 100,98 zł za w/w wydatki. Mam przelew 30 zł od AgusiaP - pięknie dziękuję !!! Obecnie Bafi ma 639,02 zł. Quote
MALWA Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Wpłynęło 5 zł od zozola77. Pięknie dziękuję ! Quote
Marycha35 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bafiku, tylko teraz odpoczywaj i zdrowiej:) Quote
Till Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 z Bafim coraz lepiej, tzn. zaczyna być bardziej wylewny, bardziej okazuje radość, w końcu szczeknie. Sierść narazie marna, ale po odpchleniu może będzie lepiej. Prawdopodobnie ma jakiegoś grzyba w uszach, trzepie uszami i drapie. Może macie coś na to, otomax lub coś o podobnym działaniu. Angelika ma napisać co by to jeszcze mogło być Quote
Nadziejka Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Baficzku zaglądam z kciukami i pozdrowieniami:buzi::modla::iloveyou: Quote
Marycha35 Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Otwiera się smoczysko, jest dobrze:):):) Quote
Yoana Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Dziewczyny, ja w kwestii formalnej. Zajrzałam do postu z rozliczeniami- deklarowałam się na stałą od listopada a wpisałyście mnie na październik i błędnie wygląda, że zalegam z "alimentami" :lol: Wiem, że to drobiazg, ale chciałam to wyjaśnić. Quote
gluchypies Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Yoana napisał(a):Dziewczyny, ja w kwestii formalnej. Zajrzałam do postu z rozliczeniami- deklarowałam się na stałą od listopada a wpisałyście mnie na październik i błędnie wygląda, że zalegam z "alimentami" :lol: Wiem, że to drobiazg, ale chciałam to wyjaśnić. To już Malwa musi zmienić, ale jej nie ma teraz przez cały tydzień, więc jak wróci to poprawi. A jakby nie zobaczyła tego postu, to jej przypomnij :) Quote
Till Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Yoana napisał(a):Dziewczyny, ja w kwestii formalnej. Zajrzałam do postu z rozliczeniami- deklarowałam się na stałą od listopada a wpisałyście mnie na październik i błędnie wygląda, że zalegam z "alimentami" :lol: Wiem, że to drobiazg, ale chciałam to wyjaśnić. Oj, wszystko będzie poprawione jak wróci Malwa, nie będzie jej kilka dni Quote
Yoana Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Till napisał(a):Oj, wszystko będzie poprawione jak wróci Malwa, nie będzie jej kilka dni Nie ma problemu- jakby co to się przypomnę :lol: Quote
Recommended Posts