Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta72 napisał(a):
Bafik!!!
jestes cudny!!!!!!!!!Kudłaczu jeden:) Bedzie dobrze!!!!

Malwa!!!
Proszę jeszcze raz o numer konta bo zalegam z obiecana wpłata!

Zaraz wysyłam!!!!!

Posted

zaglądam do Bafiego. Najpierw będzie dostawał metronidazol na lamblie bo niestety wszystkie z O. je mają, później będzie standardowe odrobaczenie, a później ustalimy termin sterylizacji lub szczepienie. Narazie wszystko z nim ok, jest bardzo ułożony i myślę, że bardzo wdzięczny. Na wszystko potrzeba czasu, a teraz Bafuś już go ma i jest bezpieczny

Posted

Till napisał(a):
zaglądam do Bafiego. Najpierw będzie dostawał metronidazol na lamblie bo niestety wszystkie z O. je mają, później będzie standardowe odrobaczenie, a później ustalimy termin sterylizacji lub szczepienie. Narazie wszystko z nim ok, jest bardzo ułożony i myślę, że bardzo wdzięczny. Na wszystko potrzeba czasu, a teraz Bafuś już go ma i jest bezpieczny

Dziękuję za informację o Bafim.

Wpłynęło 10 zł od Agnieszka103. Pięknie dziękuję!

Posted

Mam kolejną wpłatę 20 zł od JADRANN.

Ta osoba pisała do mnie na pw, ze chce coś wpłacić dla Bafisia, ale nie podała tego na wątku, i dlatego zapisałam jako wpłatę jednorazową, bo nie wiem czy to coś stałego czy nie. Odpowiedzi nie mam.

Posted

Mam e-maila od Angeliki:

"wydatki Bafiego
29.10.2013 transport ze schroniska 40 zł
01.11.2013 hotel październik 2 x 13 zł = 26 zł
02.11.2013 odpchlenie 20 zł
07.11.2013 Metronidazol 14,98 zł

co do jego stanu
ma przerzedzoną sierść, najprawdopodobniej jest to od pcheł, bardzo się drapał
będę obserwować, po odpchleniu nie zauważyłam aby się drapał
przyjechał z raną na przedniej łapie, nie jest ona duża, wygląda jak rozlizanie, ale goi się
jak na razie jest spokojny, potrafi chodzić na smyczy".

Przelałam dzisiaj rano do Angeliki 100,98 zł za w/w wydatki.

Mam przelew 30 zł od AgusiaP - pięknie dziękuję !!!

Obecnie Bafi ma 639,02 zł.

Posted

z Bafim coraz lepiej, tzn. zaczyna być bardziej wylewny, bardziej okazuje radość, w końcu szczeknie. Sierść narazie marna, ale po odpchleniu może będzie lepiej. Prawdopodobnie ma jakiegoś grzyba w uszach, trzepie uszami i drapie. Może macie coś na to, otomax lub coś o podobnym działaniu. Angelika ma napisać co by to jeszcze mogło być

Posted

Dziewczyny, ja w kwestii formalnej. Zajrzałam do postu z rozliczeniami- deklarowałam się na stałą od listopada a wpisałyście mnie na październik i błędnie wygląda, że zalegam z "alimentami" :lol: Wiem, że to drobiazg, ale chciałam to wyjaśnić.

Posted

Yoana napisał(a):
Dziewczyny, ja w kwestii formalnej. Zajrzałam do postu z rozliczeniami- deklarowałam się na stałą od listopada a wpisałyście mnie na październik i błędnie wygląda, że zalegam z "alimentami" :lol: Wiem, że to drobiazg, ale chciałam to wyjaśnić.

To już Malwa musi zmienić, ale jej nie ma teraz przez cały tydzień, więc jak wróci to poprawi. A jakby nie zobaczyła tego postu, to jej przypomnij :)

Posted

Yoana napisał(a):

Oj, wszystko będzie poprawione jak wróci Malwa, nie będzie jej kilka dni

Posted

Till napisał(a):
Oj, wszystko będzie poprawione jak wróci Malwa, nie będzie jej kilka dni

Nie ma problemu- jakby co to się przypomnę :lol: