Mary&Shena Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Trochę morderczy wyraz pyska na tym ostatnim :D Quote
mar....ka Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 ciekawy kto był bardziej dumny z tego rękawa- Ty czy Nora???Pozorant raczej średnio heheh Quote
agutka Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Chesti- witaj , nie zauważyław wpisu :p Mary- morderczy? =D ona ma akurat tak mało inteligentny ryjec =D Madzia mamusiu? ona miała mnie gdzieś :p po kółku ze zdobyczą leciała do pozoranta i prosiła o szarpanie ... :/ ja tylko trzymałam smycz :p Majoka- oczywiście że bylam dumna bo mam bulka z charakterem do tego sportu jak chciałam ;) ale powiem że Darek był bardzo z niej zadowolony, jak widac z miękkiego gryzaka przeszedł na rękaw , długo zachęcać nie musiał tylko ten bat ją onieśielał za bardzo ale popracujemy nad tym w ogrodzie :p Jeszcze kilka fot z majówki Quote
Zarka Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Ale fajna galeria:) Mimo, że rasa zdecydowanie nie "moja", to z przyjemnością obejrzałam fotki. Będę zaglądała, jeśli można... Quote
agutka Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 a zapraszamy ;) na dniach dorzucę nieco fotek wilka bo zaniedbany stary zgred :p Quote
agutka Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Majoka- zawsze na 4 łapy :p mam w albunie kilka ujęć gdzie wygląda jakby na plecy leciała :p ale ona jak kot, ma swój dziwny sposób ale bezpieczny sposób ;) Quote
Alicja Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 O 6.05.2016 o 07:54, agutka napisał: Majoka- zawsze na 4 łapy :p mam w albunie kilka ujęć gdzie wygląda jakby na plecy leciała :p ale ona jak kot, ma swój dziwny sposób ale bezpieczny sposób ;) ta fota od zawsze,mnie zachwyca Quote
mar....ka Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 O 6.05.2016 o 07:54, agutka napisał: Majoka- zawsze na 4 łapy :p mam w albunie kilka ujęć gdzie wygląda jakby na plecy leciała :p ale ona jak kot, ma swój dziwny sposób ale bezpieczny sposób ;) superman :P Quote
Erykowa Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Hej Ale Ty masz morderce! I chyba ufo chce Ci ją porwać ;) Quote
agutka Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 hej,hej :) Sagat ma wstrętnego nadziąślaka... jako tako mu to nie przeszkadza ale jestem w kropce... usuwac czy nie usuwac :/ wet mówi zeby usunąć ale czy w tym wieku ? opinie są podzielone Quote
agutka Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 W jedzeniu raczej nie bo to przy siekaczach z przodu ale przechodzi na podniebienie. Zaczął się bardzo ślinić co wcześniej nie miało miejsca . Że ja tego nie zauważyłam wcześniej :/ Quote
Alicja Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Kurcze ciężka sprawa ,bo może zacząć się rozrastać , a z drugiej strony usunięty też wróci :/ Quote
Erykowa Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Hej Takie decyzje zawsze ciężkie :( A jak u niego z"resztą" zdrowia,serducho itp Jak silny organizm to chyba wsztsko powinno być ok Quote
agutka Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 czy serducho zdrowe to trzeba najpierw badanie zrobic ;) tak na prawdę innych badań jak krew i rtg stawów nie robiłam mu nigdy ;p po prostu nie widziałam potrzeby... w następnym tygodniu lecę na wizytę u innego weta , co powie przemyślę i będę musiała podjąć męską decyzję Quote
angineuuka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Przeciez przed kazda narkoza bada sie serce, a wlasciwie powinno. Ja bym raczej nie usuwala jak mu nie przeszkadza. Quote
agutka Posted May 18, 2016 Author Posted May 18, 2016 wiesz z tymi badaniami serca to różnie ;) często jest to tylko ekg bo? bo tak =D Ledzi przed zabiegiem na własną rękę prosiłam o echo bo osłuchowo było ok i nie trzeba badań szczegółowych a jednak wada wyszła :/ Quote
angineuuka Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Lol, to ja akurat man te badania z automatu przed zabiegiem. Krew+serce. Seerce spoko, bo dzis nam wyszla arytmia mala..A o krew jutro zapytam Quote
agutka Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 o widzisz... coraz częściej stwierdzam ze w Gdyni jest marnota jezeli chodzi o prawidłowe podejscie do pacjenta :/ Quote
Tyśka) Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 W końcu Was odnalazłam! <3 U nas niestety również nie badają przed podaniem narkozy... :/ Quote
Recommended Posts