Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chesti- witaj , nie zauważyław wpisu :p 

Mary- morderczy? =D ona ma akurat tak mało inteligentny ryjec =D 

Madzia mamusiu? ona miała mnie gdzieś :p po kółku ze zdobyczą leciała do pozoranta i prosiła o szarpanie ... :/ ja tylko trzymałam smycz :p 

Majoka- oczywiście że bylam dumna bo mam bulka z charakterem do tego sportu jak chciałam ;) ale powiem że Darek był bardzo z niej zadowolony, jak widac z miękkiego gryzaka przeszedł na rękaw , długo zachęcać nie musiał tylko ten bat ją onieśielał za bardzo ale popracujemy nad tym w ogrodzie :p

Jeszcze kilka fot z majówki frr.JPG.ae876025dfff3cc890b7079ba3542485

strz1.JPG

strz2.JPG

strz3.JPG

strz4.JPG

Posted

Ale fajna galeria:) Mimo, że rasa zdecydowanie nie "moja", to z przyjemnością obejrzałam fotki. Będę zaglądała, jeśli można...

Posted

Majoka- zawsze na 4 łapy :p

mam w albunie kilka ujęć gdzie wygląda jakby na plecy leciała :p ale ona jak kot, ma swój dziwny sposób ale bezpieczny sposób ;)

bom2.JPG

Posted
O 6.05.2016 o 07:54, agutka napisał:

mam w albunie kilka ujęć gdzie wygląda jakby na plecy leciała :p ale ona jak kot, ma swój dziwny sposób ale bezpieczny sposób ;)

bom2.JPG

ta fota od zawsze,mnie zachwyca

Posted
O 6.05.2016 o 07:54, agutka napisał:

bom2.JPG

superman :P

Posted

hej,hej :) 

Sagat ma wstrętnego nadziąślaka... jako tako mu to nie przeszkadza ale jestem w kropce... usuwac czy nie usuwac :/ wet mówi zeby usunąć ale czy w tym wieku ? opinie są podzielone 

s1.JPG

s3.JPG

s4.JPG

Posted

W jedzeniu raczej nie bo to przy siekaczach z przodu ale przechodzi na podniebienie. Zaczął się bardzo ślinić co wcześniej nie miało miejsca . Że ja tego nie zauważyłam wcześniej :/

Posted

czy serducho zdrowe to trzeba najpierw badanie zrobic ;)  tak na prawdę innych badań jak krew i rtg stawów nie robiłam mu nigdy ;p po prostu nie widziałam potrzeby... w następnym tygodniu lecę na wizytę u innego weta , co powie przemyślę i będę musiała podjąć męską  decyzję

Posted

wiesz z tymi badaniami serca to różnie ;) często jest to tylko ekg bo? bo tak =D Ledzi przed zabiegiem na własną rękę prosiłam o echo bo osłuchowo było ok i nie trzeba badań szczegółowych a jednak wada wyszła :/