Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Myślę, że Bartuś jest na swój sposób szczęśliwy, mimo że nie szuka bliskości człowieka.
Takie tez jest moje zdanie- Bartuś jest szczęśliwy, ale nie potrafi tego okazać w sposób, do jakiego jesteśmy przyzwyczajeni w przypadku psiaków bez takich traumatycznych przeżyć..

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Przelałam właśnie Renatce za hotelik.

Tylko takie mam pytanie, Renatko, bo ja Ci zawsze przelewam taką samą kwotę, a może za jakiś miesiąc powinno być więcej?

Wysyłam kikou zawsze taką samą kwotę, czyli 250 zł za miesiąc, a znowuż Arktyce płacimy 8 zł za dzień i to różnie wtedy wypada, tzn w zależności od dni w danym miesiącu.

Posted

Pieniążki dostałam-dziekuję bardzo:):loveu:
ja sie nie rozdrabniam na dni,tylko tyle za miesiąc i już:)
Dziewczynki poróbmy zmasowany atak ogłoszeniowy dla Bartusia.On juz jakiś bardzo inny nie będzie:shake:,a czas go niestety nie odmładza.nie ma na co czekać i trzeba go ogłaszać jako psiaka wycofanego,ale spokojnego,absolutnie nie agresywnego.Potrzeba mu duuuużo ludzkiej cierpliwości i wyrozumiałości.Nie jest dla ludzi chcących mieć psa-przytulankę,bardziej jest dla koneserów pragnących poświęcić sie psu i mających ogrom miłości i cierpliwości.I wydaje mi się,że Bartuś lepiej będzie się czuł w domku z ogródkiem,gdzie będzie mógł spędzać czas,niż w bloku.Bartuś kocha przestrzeń,swobodę i wolność.Teraz uczymy go bycia z człowiekiem i przy człowieku,ale jak do wiosny nie znajdzie domku,to będzie dużo czasu spędzał na podwórku,bo to jego żywioł.
Zdjęcia lepsze nie będa,bo bartek nie lubi pozować i chowa sie pod ławę,dlatego wykorzystajcie prosze te ze schronu.Piękne są,a Bartus wiele sie nie zmienił,nawet wcale.Także poproszę o dużo,duzo ogłoszeń,może mu sie poszczęści jak Władziowi:),tylko niech nie siedzi u mnie tyle co Władzio u wiosny;).Do domu marsz Bartusiu!:)

Posted

[quote name='Mysia_']kochana, a wyczarowałabyś jakis tekst do ogłoszeń? :loveu::cool3:[/QUOTE]

Uuuuu do czarowania,to ja ostatnia,ale spróbuję coś wydziergać;)

[B]Paulinken-[/B]dziekuję,jestes super księgową:loveu:Jak napisze tekst,to poprosze o pomoc w ogłoszeniach i koniecznie wydarzenie na FB,bo tam sporo psiaków znajduje domki:)

Wszystkim Wam dziekuję:loveu:

Posted

ja wpłaciłam dopiero wczoraj, za 3 m-ce. przepraszam za opóźnienie. rozumiem, że mam opłacone deklaracje do lutego włącznie zatem (zgodnie z postem rozliczeniowym). zgadza się?

Posted

[quote name='Lionees']Uuuuu do czarowania,to ja ostatnia,ale spróbuję coś wydziergać;)

Paulinken-dziekuję,jestes super księgową:loveu:Jak napisze tekst,to poprosze o pomoc w ogłoszeniach i koniecznie wydarzenie na FB,bo tam sporo psiaków znajduje domki:)

Wszystkim Wam dziekuję:loveu:

jak będzie tekst to zrobię fb

Posted

[quote name='coronaaj']Poszlo ode mnie 50zl na Bartusia wczoraj...[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie! Ale to deklaracja jednorazowa, prawda? Tzn. nie mamy się jej spodziewać co miesiąc?;)

[quote name='santino']ja wpłaciłam dopiero wczoraj, za 3 m-ce. przepraszam za opóźnienie. rozumiem, że mam opłacone deklaracje do lutego włącznie zatem (zgodnie z postem rozliczeniowym). zgadza się?[/QUOTE]

Tak cioteczko, wszystko na czysto :)

[quote name='magiraf']Ode mnie tez polecialo przed chwila 50 zl dla Bartolomeo, dzieki za priv! :)[/QUOTE]

Dziękuję! Ciotka, bo ja mam Twoje 3 wpłaty na koncie, zgadza się?

A poza tym to chciałam zapytać, czy może by Bartusiowi jakieś super wypasione wyróżnione allegro zamówić? Skoro ma tyle pieniędzy? Wiem, że nie można na hurra, bo nagle się może okazać, że deklaracje się wykruszyły, ale chyba 20 zł możemy wydać, co?

Posted

Co do allegro - to myślę, że warto wydać 24 zł i zrobić 2 x wyróżnione - czyli przez cały miesiąc! :) :) Allegro kończy mu się w niedzielę o 23.00

Posted

[quote name='Bjuta']Co do allegro - to myślę, że warto wydać 24 zł i zrobić 2 x wyróżnione - czyli przez cały miesiąc! :) :) Allegro kończy mu się w niedzielę o 23.00[/QUOTE]

Bjutko, a Ty robiłaś? Możesz pokazać? Bo skoro ma, to może nie ma sensu nigdzie zamawiać, tylko się wyróżni.