paulinken Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zrobiłam przelew dla Renatki już dziś, bo jutro cały dzień będę poza domem. Jak Bartuś się ma? :) Quote
olenka1987 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ogłoszenia coś dały? jak się ma Bartuś? Quote
Bjuta Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wydaje mi się, że na razie telefon uparcie milczy. Myszka, na pewno natychmiast dałaby znać. Quote
Lionees Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Dziewczynki,przepraszam za tak długa nieobecnośc,ale znowu miałam szpital:shake:.Tym razem Zabrzański Niuniuś moje słonko był chorutki:-( http://img98.imageshack.us/img98/1337/004lde.jpg Mysia Zabrzańska miała falę ataków padaczkowych:-(...no ale juz wszystko ok,uff...:) Oby do wiosny:) A nasz Bartus jak to Bartuś.Siedzi pod tą ławą i obserwuje świat.Przestałam mu dawać jedzenie pod ławę,niech ruszy 4 litery i sie pokazuje na "salonach":p.No i nie ma wyjścia...jedzenie stawiam w przedpokoju i wode tez i jak dupka głodna,to musi wyjść,nie ma,że boli;).No i Bartuś zrobił sie psem obronno-pilnującym:eviltong:.Złodzieje są u nas bez szans!! no raz,że nie mieliby co wynosić,a dwa,że jak tylko Bartek usłyszy najmniejszy hałas na dole,szurniecie,a juz nie daj boże otwieranie drzwi wejściowych,to tak szczeka,że chałupa sie trzęsie:evil_lol:.A do tego chórku przyłącza sie Kajtek,Rambo i Mysia ze swoim górnym "C"-boszszeee....mówie Wam,no cyrki :diabloti:.Bartolini nie cierpi pozować,także foty są jakie są:roll: Tu biedna Mysia wlazła w miskę i wywaliła chrupki,bo stoją na przedpokoju cały dzień,bo może któryś psiak akurat będzie miał ochote sobie chrupnąć między posiłkami O...i tak się zachowuje bartuś...wychodzi,szczeka,udaje odważnego,ale jednak to strachajło:shake:. Pieniążki dostałam-dziękuję serdecznie:loveu: Quote
paulinken Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Witamy po długiej przerwie :) Biedna jesteś z tym szpitalem... ale z drugiej strony te urocze pyski chyba Ci wszystko wynagradzają:) Bartuś bardzo nieśmiały, ciągle się dupskiem do obiektywu obraca ;) Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dotarły nowe wpłaty :) Widziałyście, że można kliknąć, że się lubi wątek na fejsbuku? :D Quote
Mysia_ Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Renatko jak się cieszę, że wróciłas tu do nas :loveu: oby zwierzaczki były jak najdłużej zdrowe! Dziękuję za zdjęcia i wieści :cool3: Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bartusiu wylazłeś w końcu ? Nie udawaj odważnego tylko zacznij nim być, tego Ci życzę kochany psiaczku. Pokonaj ten strach, uda Ci się tylko spróbuj :) Quote
Lionees Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jesteśmy :) Bartuś pomalutku wychodzi ze skorupy,no ale nowy domek musi być wyrozumiały,bo Bartunia nie będzie psem przytulanką.Tego jestem praktycznie pewna. Ale nauczył się zresztą jak pozostałe psy,że porządek w domu musi być:p Po spacerku bardzo intensywnym pić się chce,a że jest jedna miska,za to duża,to i kolejka tez obowiązuje.No i od razu widać kto tu dowodzi w tym towarzystwie-najmniejszy,ale najwięcej krzyczy i ustawia psy po kątach,czyli Kajtek z Sosnowca;) Kolejka:diabloti: Kajtek juz kończy,czas na Bartusia:) Bartus kończy,Dzeruś czeka;) Głupi marzec,niech juz ta wiosna wreszcie przyjdzieeee...... Quote
danka4u1 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Lionees- Reniu, takiej kolejki nie widziałam, jak długo żyję... Co Ty wyprawiasz z tymi futrzakami??? Quote
Lionees Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 danka4u1 napisał(a):Lionees- Reniu, takiej kolejki nie widziałam, jak długo żyję... Co Ty wyprawiasz z tymi futrzakami??? Danuś witaj Kochana,kupe lat:razz: To jest święta trójca,która zawsze i wszędzie chodzi razem.Wołasz jednego,przychodzi trzech,jeden idzie gdzies,pozostała dwójka idzie za nim jak cień:p.Rozdzielają sie dopiero jak mój mąz przychodzi z pracy,bo to jest kajtusiowy 'pan' i Kajtek nie da żadnemu psu za bardzo podchodzić do jego guru.Jego pan-jego własność,zresztą wiesz,że Kajcyna pilnuje tego swojego pańcia jak oka w głowie;) Lecę teraz do Kajtka na wątek,powklejać foty Quote
Iljova Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ale tam u Ciebie fajnie z tymi psiakami. :) A ta kolejka psiaków ;-) też czegoś takiego nigdy nie widziałam, szok :-) ;-) Quote
viola005 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zdjecie z kolejka do wodopoju powalajace, usmialam sie, ale tak przeciez funkcjonuje natura, hierarchia i porzadek musza byc pozdrawiam Bartka i jago ekipe deklaracja stala pojdzie w tych dniach Quote
juliaikamil Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 coś cicho i spokojnie u Bartusia... domku nie widać. dziś przeleję za marzec i kwiecień. Quote
Bjuta Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zgodnie z umową ma stale odnawiane wyróżnione allegro. No ale wiecie jak to jest z domkami dla staruszków... Quote
Mysia_ Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 W końcu i tutaj dotarłam :oops: Cioteczki, jakiś czas rozmawiałam z naszą kochaną Renatką na temat Bartusia, niestety pojawiły się pewne wątpliwości. Bartek wciaz jest nieufny i wystraszony, trochę z niego taki dzikus - całe dnie spędza pod ławą, na dwór wychodzi tylko na smyczy, bo zachowuje sie jak szalony i ciocia boi się, że mógłby dać dyla :-( Prawdopodobnie Bartek potrzebuje jednak innego DT... Takiego DT (hoteliku) Gdzie oprócz miłości i opieki ktoś będzie mógł nad nim pracować. Renatko mówi, że serce jej pęka kiedy widzi zdjęcia Bartka jeszcze na schroniskowych spacerach - widać jak bardzo kocha wolność, a u niej na takie szaleństwa nie może sobie pozwolić. Co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts