Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki,przepraszam za tak długa nieobecnośc,ale znowu miałam szpital:shake:.Tym razem Zabrzański Niuniuś moje słonko był chorutki:-(
http://img98.imageshack.us/img98/1337/004lde.jpg

Mysia Zabrzańska miała falę ataków padaczkowych:-(...no ale juz wszystko ok,uff...:) Oby do wiosny:)
A nasz Bartus jak to Bartuś.Siedzi pod tą ławą i obserwuje świat.Przestałam mu dawać jedzenie pod ławę,niech ruszy 4 litery i sie pokazuje na "salonach":p.No i nie ma wyjścia...jedzenie stawiam w przedpokoju i wode tez i jak dupka głodna,to musi wyjść,nie ma,że boli;).No i Bartuś zrobił sie psem obronno-pilnującym:eviltong:.Złodzieje są u nas bez szans!! no raz,że nie mieliby co wynosić,a dwa,że jak tylko Bartek usłyszy najmniejszy hałas na dole,szurniecie,a juz nie daj boże otwieranie drzwi wejściowych,to tak szczeka,że chałupa sie trzęsie:evil_lol:.A do tego chórku przyłącza sie Kajtek,Rambo i Mysia ze swoim górnym "C"-boszszeee....mówie Wam,no cyrki :diabloti:.Bartolini nie cierpi pozować,także foty są jakie są:roll:

Tu biedna Mysia wlazła w miskę i wywaliła chrupki,bo stoją na przedpokoju cały dzień,bo może któryś psiak akurat będzie miał ochote sobie chrupnąć między posiłkami

O...i tak się zachowuje bartuś...wychodzi,szczeka,udaje odważnego,ale jednak to strachajło:shake:.
Pieniążki dostałam-dziękuję serdecznie:loveu:

Posted

Witamy po długiej przerwie :) Biedna jesteś z tym szpitalem... ale z drugiej strony te urocze pyski chyba Ci wszystko wynagradzają:) Bartuś bardzo nieśmiały, ciągle się dupskiem do obiektywu obraca ;)

Posted

Bartusiu wylazłeś w końcu ?
Nie udawaj odważnego tylko zacznij nim być, tego Ci życzę kochany psiaczku. Pokonaj ten strach, uda Ci się tylko spróbuj :)

Posted

Jesteśmy :)
Bartuś pomalutku wychodzi ze skorupy,no ale nowy domek musi być wyrozumiały,bo Bartunia nie będzie psem przytulanką.Tego jestem praktycznie pewna.
Ale nauczył się zresztą jak pozostałe psy,że porządek w domu musi być:p
Po spacerku bardzo intensywnym pić się chce,a że jest jedna miska,za to duża,to i kolejka tez obowiązuje.No i od razu widać kto tu dowodzi w tym towarzystwie-najmniejszy,ale najwięcej krzyczy i ustawia psy po kątach,czyli Kajtek z Sosnowca;)

Kolejka:diabloti:

Kajtek juz kończy,czas na Bartusia:)

Bartus kończy,Dzeruś czeka;)

Głupi marzec,niech juz ta wiosna wreszcie przyjdzieeee......

Posted

danka4u1 napisał(a):
Lionees- Reniu, takiej kolejki nie widziałam, jak długo żyję... Co Ty wyprawiasz z tymi futrzakami???

Danuś witaj Kochana,kupe lat:razz:
To jest święta trójca,która zawsze i wszędzie chodzi razem.Wołasz jednego,przychodzi trzech,jeden idzie gdzies,pozostała dwójka idzie za nim jak cień:p.Rozdzielają sie dopiero jak mój mąz przychodzi z pracy,bo to jest kajtusiowy 'pan' i Kajtek nie da żadnemu psu za bardzo podchodzić do jego guru.Jego pan-jego własność,zresztą wiesz,że Kajcyna pilnuje tego swojego pańcia jak oka w głowie;)
Lecę teraz do Kajtka na wątek,powklejać foty

Posted

zdjecie z kolejka do wodopoju powalajace, usmialam sie, ale tak przeciez funkcjonuje natura, hierarchia i porzadek musza byc
pozdrawiam Bartka i jago ekipe
deklaracja stala pojdzie w tych dniach

Posted

W końcu i tutaj dotarłam :oops:

Cioteczki, jakiś czas rozmawiałam z naszą kochaną Renatką na temat Bartusia, niestety pojawiły się pewne wątpliwości.
Bartek wciaz jest nieufny i wystraszony, trochę z niego taki dzikus - całe dnie spędza pod ławą, na dwór wychodzi tylko na smyczy, bo zachowuje sie jak szalony i ciocia boi się, że mógłby dać dyla :-(
Prawdopodobnie Bartek potrzebuje jednak innego DT... Takiego DT (hoteliku) Gdzie oprócz miłości i opieki ktoś będzie mógł nad nim pracować. Renatko mówi, że serce jej pęka kiedy widzi zdjęcia Bartka jeszcze na schroniskowych spacerach - widać jak bardzo kocha wolność, a u niej na takie szaleństwa nie może sobie pozwolić.

Co o tym myślicie?