Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

pati_zabrze napisał(a):
już jestem. Wróciłam wczoraj, ale już nie miałam siły wchodzić na dogo. Możemy jechać z bartusiem w ten weekend. Jutro będę w schronisku to się dogadamy ;)

ok. :) :) :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Jedziemy z Bartusiem w sobotę rano. Przed południem powinniśmy już być u Renatki :lol:
paulinken czy Bartuś ma jakiś zapasik na paliwo?

chyba ma, z tego co pamiętam były jednorazowe wpłaty ;)

dobrze, ze akurat w tą sobotę możesz jechać, bo nie wiem kiedy bym miała kolejny wolny dzień, fajnie się złożyło :cool3:

Posted

ale chyba Ketunia wpłacała tą swoją wielką deklarację jedorazową? :cool3: Dobrze kombinuję? W ogóle trzeba by było dla cioteczki paulinken wygospodarowac miejsce na rozliczenia na pierwszej stronie....

Posted

Bjutko,damy radę,dozbiera się:)
Ważne,ze Bartolini wychodzi dziś zza krat,własnie dzwoniłam do dziewczyn,są w schronisku i wypisuja Bartusia.
PS znasz może Mirka Kalembe z Opery Sląskiej w Bytomiu? It's my cousin;)

Posted

My już jesteśmy spowrotem :cool3:
Do Renatki dojechałysmy z opóźnieniem, bo stałyśmy godzinę w korku :roll: nie ma to jak roboty drogowe :mad:
Wygłaskałyśmy psiaki, poklachałyśmy trochę :cool3: Pati zrobiła zdjęcia :loveu: i koło 16:30 wyruszyłysmy w droge powrotną ;)

A jeśli chodzi o naszego Bartka ;)
Bartuś przed drogą zrobił ładnie siku, potem wsadziłam go do auta, bo nie miał ochoty sam wchodzić. Całą drogę był bardzo grzeczny - głównie leżał, tylko troszkę wymiotował. Jak wysiadł z auta do miał ogromnego stresa i jak wszedł do domu to nadal był potwornie wystraszony, wręcz sparaliżowany :roll: Potem trochę pozwiedzał dom, aż w końcu trafił na łazienkę, gdzie postanowił okupować... prysznic :roll: jak wychodziłyśmy to nadal sobie tam leżał, ciekawe czy w końcu wyszedł? :evil_lol:

Posted

Marzy mu się deszcz, czy co...?
Dzięki dziewczyny! Kochane jesteście!!!!
No i apelujemy do dobrych dusz o wspomożenie Bartusiowego konta.... Po 10 latach wyrwał się ze schronu na emeryturę, niestety, trochę na krzywą gębę...

Posted

Bjutko, może Bartuś domaga się kąpieli ;) w końcu nie wypada na salonach niezaładnie pachnąć :eviltong:

paulinken wyszło chyba 170 zł, ale Pati_Zabrze pewnie jeszcze da znać ile i gdzie przelać :cool3: