Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Tak? To dopiero jak wracam to zbieramy?

Teraz zbieramy i już wysyłaj konto, tylko czasem ktoś ma przepełnioną skrzynkę i się nie da.Wtedy daj znać.Po 10 września wyśle też coś, na razie jednorazowo, więc też wyślij mi PW.Pisząc "po wywczasach" miałam na myśli bazarek :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja miałam zapchaną skrzynkę, ale już zrobiłam porządkek ;)

Mysia_, to ja Ci wyślę na PW to co dostałam od paulinken.Chyba jeszcze nikomu nie wysyłała.Trzeba będzie to zrobić.Ona jutro wyjeżdza, z tego co wiem.

Posted

Paulinken, dziekuje za pw, juz napisalam do siostry i w tych dniach wysle Bartusiowi moja deklaracje stala za sierpien. Niech mu sie wiedzie u Renatki. Serdeczne pozdrowienia dla ekipy Bartusia.

Posted

paulinken napisał(a):
Powysyłałam wszystkim oprócz Ani z Teatru (koleżanka Bjuty) i kmurdz, bo ma pełną skrzynkę (ale zostawiłam wiadomość w profilu z prośbą o zajrzenie tutaj).

Posłałam za siebie i Anię z teatru i zrobiłam stałe zlecenie na 2-go każdego miesiąca.

Posted

z tego się orientuje to teraz nie ma Renatki, chyba wraca jakoś na dniach - wtedy będziemy omawiać szczegóły, dobrze by było, żeby też Pati się pojawiła na wątku, bo ona już parę razy z Renatką rozmawiała, no i może dała by rade pojechać z Bartusiem, tylko potrzebujemy tez jednorazowych wpłat własnie na paliwo ;)

Posted

Goniu :loveu: Ty dobrze wiesz, że to i tak dużo, tutaj na dogo każdy grosik jest na wagę złota ;)
Wróci księgowa Bartusia, wróci Renatka... to zaczynamy w końcu działać i urządzimy przeprowadzkę Bartusiowi :razz:

Posted

Dostałam PW od cioteczki mparsley:

mparsley napisał(a):
Hej :) Deklaruje dla Bartusia 20 zl miesiecznie na stale, mam nadzieje, ze wreszcie uda mu sie pojechac do hoteliku. Prosze daj znac od kiedy i na jakie konto wplacac pieniazki. Pozdrawiam serdecznie:)

Bardzo dziękujemy!!! :loveu:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Dostałam PW od cioteczki mparsley:

Bardzo dziękujemy!!! :loveu:

Bardzo dziękujemy cioteczce mparsley, gdyby potrzebne było do przesłania konto paulinken, która zbiera kaskę Bartusiowi, to mam i mogę wysłać.