Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 majku33krakow napisał(a):odwiedza odwiedza,a raczej podglada,tylko duzo taki i roznych bartusiow na dogo jest,szkoda ze mało pieniedzy ma człowiek,pasowało by pomóc wszystkim. Też odwiedzam, ale jak się tutaj ma kilkanaście piesków z deklaracjami, to nic tylko z torbami się pójdzie.Do tego jeszcze te jednorazowe i na papu zabraknie.To żart, ale dużo już do tego mi nie brakuje. Quote
pati_zabrze Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cioteczki rozmawiałam dzisiaj z Renatką, mówi że mamy przywozić Bartusia i nie czekać aż się uzbiera całość, weźmie Bartusia za tyle ile jest, a resztę dozbiera się w między czasie. Nie chce żeby Bartuś dłużej marniał w schronisku, kochana kobieta! :loveu: Quote
Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki rozmawiałam dzisiaj z Renatką, mówi że mamy przywozić Bartusia i nie czekać aż się uzbiera całość, weźmie Bartusia za tyle ile jest, a resztę dozbiera się w między czasie. Nie chce żeby Bartuś dłużej marniał w schronisku, kochana kobieta! :loveu: Renata właśnie taka jest.Dorzucę stałą jak od września znajdę pracę, na razie jednorazowo, tak jak pisałam.Na bazarek też jeszcze cosik znajdę.Super by było dla Bartusia.Podziękowania dla Renatki. Quote
Beatkaa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Taak ciężko jest wszystkim pomóc :(' Super,że pomimo tego,że nie została zebrana kwota Renata5 decyduje się zabrać Bartusia do siebie ! To wspaniała wiadomość... Wielkie podziękowania. Quote
Sabina02 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 pati_zabrze napisał(a):Cioteczki rozmawiałam dzisiaj z Renatką, mówi że mamy przywozić Bartusia i nie czekać aż się uzbiera całość, weźmie Bartusia za tyle ile jest, a resztę dozbiera się w między czasie. Nie chce żeby Bartuś dłużej marniał w schronisku, kochana kobieta! :loveu: Super! Kochana Renatka!!! :calus: Jesli mi sie uwolni jakas inna deklaracja (choc narazie niestety sie nie zanosi :roll:) , to dodam ja do Bartusia. Quote
Syla Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Sabina02 napisał(a):Super! Kochana Renatka!!! :calus: Jesli mi sie uwolni jakas inna deklaracja (choc narazie niestety sie nie zanosi :roll:) , to dodam ja do Bartusia. Każdy z nas tutaj na to liczy.Jak się jednak ma deklaracje na same starsze, chore i ślepe to nie ma zmiłuj się.Przynajmniej ja tak mam. Quote
Isiak Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Witam na wątku. No właśnie, ja też mam już deklaracje. Mogłabym jedynie bazarkiem wspomóc, ale mam do sprzedania tylko książki, które już były wystawiane i nikt ich nie kupił, więc marne szanse :( Quote
paulinken Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dziękujemy Renatce, jest wspaniała :loveu: To ja poproszę nr konta, żebym w końcu (!) mogła wpłacić swoją Bartusiową deklarację :D Quote
Mysia_ Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 jejku jejku, kochana Renatko! Tylko ja się boję, że jak już Bartuś będzie w hoteliku to już nikt nie będzie chciał się zadeklariwac, same wiecie jak to jest... Cioteczki damy radę? W sumie to musimy! Na czyje konto zbieramy pieniążki? Quote
Beatkaa Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Witaj Bartusiu,szybko hopsaj na pierwszą stronę. Quote
Lionees Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ej no dziewczynki,sprężajcie sie i przywoźcie Bartusia:)Sie juz chłopak nasiedział w schronisku.U mnie będzie miał do towarzystwa sunie-Lady i będą oni tylko we dwójkę:) Także dziewczynki przybywajcie,bo Prysio czeka i Elia czeka ,no i ja czekam na Was:loveu: A pieniązkami sie tak bardzo nie przejmujcie.Wazne,żeby Bartuś poznał inne zycie niz schroniskowe,pieniądze nie sa w tym wypadku najważniejsze,żeby blokowac mu drogę do wyjścia ze schroniska;). Quote
Mysia_ Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Renata5 napisał(a):Ej no dziewczynki,sprężajcie sie i przywoźcie Bartusia:)Sie juz chłopak nasiedział w schronisku.U mnie będzie miał do towarzystwa sunie-Lady i będą oni tylko we dwójkę:) Także dziewczynki przybywajcie,bo Prysio czeka i Elia czeka ,no i ja czekam na Was:loveu: A pieniązkami sie tak bardzo nie przejmujcie.Wazne,żeby Bartuś poznał inne zycie niz schroniskowe,pieniądze nie sa w tym wypadku najważniejsze,żeby blokowac mu drogę do wyjścia ze schroniska;). :loveu::loveu::loveu: a Lady jest sterylizowana? :evil_lol: bo nasz Bartuś (aż wstyd się porzyznać) nie jest kastratem :oops: chociaż jakby nie było przeciwskazań to możemy go ciachnąć :roll::roll: Quote
Lionees Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Mysia_']:loveu::loveu::loveu: a Lady jest sterylizowana? :evil_lol: bo nasz Bartuś (aż wstyd się porzyznać) nie jest kastratem :oops: chociaż jakby nie było przeciwskazań to możemy go ciachnąć :roll::roll: Lady jest na 99,9% sterylizowana,ale czekam jeszcze na info od bezpośredniej opiekunki suni.Oto przyszła koleżanka Bartusia:),prawie w jego wieku,bo Lady ma około/ponad 9 lat Tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/174767-Lady-in-red-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-hotelu-ale-czy-znajdzie-w%C5%82asny-dom/page22 mam nadzieję,że Bartus nie boi się większych od siebie kobiet:evil_lol:,bo Lady kocha psy,natomiast suczki nie szczególnie:roll:. Quote
paulinken Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bartuśku, Renatka i Lady już na Ciebie czekają, pakuj walizę :D Quote
Beatkaa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Bartusiu opuszczaj szybko schronisko...dość już się tam nasiedziałeś. Zmykaj szybko do DT.... ! Quote
Mysia_ Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 [quote name='Renata5']Lady jest na 99,9% sterylizowana,ale czekam jeszcze na info od bezpośredniej opiekunki suni.Oto przyszła koleżanka Bartusia:),prawie w jego wieku,bo Lady ma około/ponad 9 lat Tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/174767-Lady-in-red-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-hotelu-ale-czy-znajdzie-w%C5%82asny-dom/page22 mam nadzieję,że Bartus nie boi się większych od siebie kobiet:evil_lol:,bo Lady kocha psy,natomiast suczki nie szczególnie:roll:. Bartuś kocha wszystkie kobiety :evil_lol: Czy jest ktoś chętny na zostanie księgowym Bartusia? Bardzo prosimy :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 powolutku i do przodu ;) Nie ma nikogo chętnego na księgowego? Zobaczę jak sie sprawy mają na moim koncie, ale przyznam szczerze, że wolałabym jednak nie zbierać do siebie..... Trochę za dużo mam na glowie, zeby jeszcze rozliczenia prowadzić :-( Quote
Mysia_ Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 paulinken napisał(a):Halo, jak sytuacja? po pierwsze nadal nie mamy księgowego dla Bartusia, nie znacie kogoś zaufanego na dogo kto poprowadził by jego finanse? Na prawdę boję się, że ja nie dam rady... Mam juz tyle na głowie, że ledwo wyrabiam, nie chcę brać na siebie kolejnego - jakby nie patrzeć bardzo odpowiedzialnego obowiązku :oops::oops: po drugie, żeby zawieźc Bartusia do Renatki na pewno bedziemy potrzebowac trochę jednorqzowych wpłat na benzynę - już Pati zaoferował się, że w razie co pojedzie.. Quote
viola005 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Jak tylko ustalicie kto zbiera to pchnijcie namiary na pw, od razu wysle moja stala deklaracje. Powodzenia! Quote
Mysia_ Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 nadal nie ma nikogo chętnego? Bardzo prosimy o pomoc.... Quote
Recommended Posts