Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Bartka i jego ciotki!

Czy juz zbieracie deklaracje stale? dajcie znac jak zaczniecie!

A tu macie link transportowy, doklejam cytaty z postow tego pana oraz jego namiary, nazywa sie chyba Adam, jak wynika z podanego maila, zapiszcie te dane, co chwila potrzebny jest transport, nie?

http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19

mail: [email protected]

jego post:

Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76
latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam

i drugi:

27-05-2010 22:44 #185
adascbr

Witam wszystkich, chciałbym się sprostować, bo może ja dałem ciała Kiedys jakieś 4 lata temu woziłem psiaki kilka razy przez całą Polske, i pewna Pani z Wrocławia nadała mi ksywę "anioł". Mierziło mnie to, ale to prawda, kocham zwierzęta bardzo, nie raz miałem obesrane lub obrzygane auto. Pewnego razu wioząc dwa jamniki ze szczecina do wrocławia, pod samym szczecinem obrzygały mi auto dokumentnie (nawet drążek zmiany biegów był zafajdany)-jechałem tak ponad 400 km w lipcu-30 stopni bez klimatyzacji. Nieraz miałem sytuacje, że zabierałem psy z drogi. Raz zabrałem owczarka niemieckiego, który leżał w środku lasu. Gdy auto się zatrzymało podbiegł, ale zobaczył, że "to nie to" i położył sie dalej. Wsadziłem go na siłę z kolegą i zawiozłem do oławy (nie muszę nikomu mówić jak bidak śmierdział). Znalazłem mu sponsora, który pozwolił mu dojść sobie "do końca" u pewnych ludzi. Płacił za jego leki, utrzymanie. Uwierzcie mi, że takich sytuacji miałem dziesiątki, ale są takie sytuacje jak ta, że poprostu niemam możliwości. Próbowałem go lapać, ale uciekał. Powiem wam tylko, że specjalnie pogoniłem pracownika moim autem, żeby go zawiózł do oławy.
Uratowałem psa potrąconego w sylwestra, w związku z czym na imprezę dotarłem przed dwunastą Uwierzcie mi, takich sytuacji miałem dziesiątki. Ja nawet wróble potrącone przez auto wożę do weterynarza. Dlatego jeśli ktoś myśli, że to ja tego psa zostawiłem na drodze (bo takie słuchy mnie doszły) to powiem jedno- nie zmrużyłem oka jak zobaczyłem tego psa drugim razem (pierwszym razem myślałem, że to tubylec).
Jeśli mogę wam jakoś pomóc, to dajcie znać, zawsze mogę gdzieś "Coś" przewieźć. Poruszam się po woj. mazowieckim, łódzkim, lubelskim, swietokrzyskim. Moj tel 781-10-01-76. Jak tylko będę miał możliwość to chętnie pomogę.

trzeba zapisac jego dane, ciagle transport potrzebny!

Posted

nie mamy jeszcze uzbieranych deklaracji stałych :-( jak uzbieramy i będziemy na etapie "wysyłania" Bartusia do hoteliku to będziemy już zbierać pieniążki... Tak przynajmniej myślę....

Posted

Dziewczynki,a może wolałybyscie dać Bartusia do Kikou?Fajnie tam psiaki mają,takie porozwalane na tej kanapie:).U mnie miejsce zaklepane w razie co,ale tam warunki typowo domowe...

Posted

Czemu ja dopiero dzisiaj dowiaduję się o Bartusiu?Na dodatek nie bezpośrednio?Wkurzam się, bo można też mi było znać o tym psiaczku.Zła jestem, że nie podchodż bez wideł.Nie dzisiaj.

Posted

[quote name='Syla']Czemu ja dopiero dzisiaj dowiaduję się o Bartusiu?Na dodatek nie bezpośrednio?Wkurzam się, bo można też mi było znać o tym psiaczku.Zła jestem, że nie podchodż bez wideł.Nie dzisiaj.

Sylo! Natychmiast zapraszam Cię na wątek Agdana!!!
http://www.dogomania.pl/threads/25986-SCHRONISKO-W-ZABRZU-pAE-ka-w-szwach-Potrzebujemy-Waszej-POMOCY/page595

Czekających ponad 6 lat:
http://www.dogomania.pl/threads/22768-Ponad-6-lat-czekajAE-Juz-8-za-TM-POMA-A-Pierwsza-strona-zaktualizowana

I maleńkich Babulinek
http://www.dogomania.pl/threads/148482-MaleA-kie-i-bardzo-bardzo-stare-tak-niewiele-im-zostaA-o

I na wszystkie wątki Zabrzańskie - które są zebrane tu:
http://www.dogomania.pl/threads/25986-SCHRONISKO-W-ZABRZU-p%C4%99ka-w-szwach!-Potrzebujemy-Waszej-POMOCY!

:evil_lol::eviltong:

Posted

Dziewczynki, przecież żartowałam.Jest tych psiaczków w potrzebie multum i trudno to ogarnąć.Też już się gubię.Jutro zajrzę wszędzie.Dzisiaj już dobranoc.

Posted

Czerda, czemu sie boisz, czy cos jest nie w porzadku z hotelem w Obornikach? Po sprawie AlinyS jestem przewrazliwiona...

Deklarowalam na Bartka 50zl miesiecznie, czy juz wplacamy?

Serdeczne pozdrowienia dla psiutka i jego ciotek:lol:

Posted

Dziękujmy Czerdo za deklarację!!

Ale Bartusia, nie wysyłamy do Obornik, tylko do Renaty5, prawda?
Kto będzie księgował?? :roll: Może Sylę poprosimy w ramach przeprosin za niezaproszenie na wątek :eviltong::evil_lol:
Bartuś... jak jemu się uda pojechać do hoteliku, to będzie 5 od góry psiak z najdłuższym stażem w psitulu!

Deklaracje stałe potrzeba 330 by pojechał do Renaty 5
5 - Bjuta
10 - kmurdz
10 - paulinken
50 - viola005
10 - agat21 (od czerwca)
20 - WIGA
20 - czerda

czyli 125 brakuje 205

Deklaracje jednorazowe

400 - ketunia z Asią
coś - Bjuta
80 - ulvhedin (w czterech miesięcznych ratach)
być może coś w czerwcu - izabela1234