paulinken Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cioteczki, dotarły nowe wpłaty, zaraz naniosę w drugim poście. Bjuto, masz już zapłacone za luty nawet. Tak samo viola005. Quote
Bjuta Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Te moje wpłaty wcześniejsze traktuj jako jednorazowe, a tak to na bieżąco będzie spływało. To i tak jest tak malutko... Quote
paulinken Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Bjuta napisał(a):Te moje wpłaty wcześniejsze traktuj jako jednorazowe, a tak to na bieżąco będzie spływało. To i tak jest tak malutko... Nie gadaj ciotka, na dogo każda złotówka na miarę złota :) Quote
agat21 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 moje małe co-nieco też dziś poleciało dla Bartusia Quote
yumanji Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Wyslalam dzis 40 zl na Bartka,postaram sie jeszcze w grudniu wyslac zalegle.Przepraszam,ze w ten sposob i dopiero teraz,ale troche mi sie problemow zwalilo na glowe. Za to moge sie pochwalic,ze ja i moje dzieci od wczoraj mamy cieple kaloryfery pierwszy raz w tym sezonie,ha,ha! Quote
_ogonek_ Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Witam! Poszukuję transportu dla małego jamnika. Pożądana trasa to Wrocław-Rzeszów lub Wrocław-Wieliczka. Może być odpłatny. Szukam też transportu z Wrocławia do Brzyścia koło Mielca, lub deklaracji na odpłatny transport (425zł) . Dla dużego psa, waga ok. 30 kg. Proszę o kontakt na pw lub maila: [email protected] Quote
Lionees Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Witam Kochane:):loveu: Jutro,albo pojutrze porobie zimowe fotki,bo dzisiaj zapomniałam wyczyścic pamięc w telefonie i ze zdjęć nici:roll:.No mam jedno,także wstawiam.Chyba niedługo spróbujemy puścic Bartunia ze smyczy.Teoretycznie nie ma jak uciec i może nawet nie będzie próbował,bo trzyma sie psiaków,no i sie słucha nawet;) Quote
Bjuta Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bartusiu, nie stawiaj się tam na spacerze! :) Quote
Lionees Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Bartuś w swoim kąciku;) [IMG]http://img704.imageshack.us/img704/3742/011tth.jpg[/IMG] [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/182/010bd.jpg[/IMG] Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Renatko, co się stało z Twoim nickiem? Nowe wpłaty dodałam :) Quote
Lionees Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='paulinken']Renatko, co się stało z Twoim nickiem? Nowe wpłaty dodałam :)[/QUOTE] Oj dziewczynki,zdziwiłyście się co?:cool3: Nawet nie wiecie,jak ja sie zdziwiłam jak nie mogłam sie zalogowac pod starym nickiem:evil_lol: Prawie półtora roku temu napisałam prośbę o zmianę nicku,bo mi sie nie podobało 'Renata5' i juz dziesięc razy zdązyłam zapomniec o tym a tu nagle bach...zmienili mi nicka i nikt mnie nie poznaje,ludzie mnie szukają i znaleźc nie mogą :D.No ale banerków w podpisie nie zmieniłam,a mam je juz baaardzo długo,więc po tym mnie poznają też;). A u Bartunia wszystko dobrze:)Wachluje ogonem jak nas widzi,przychodzi do człowieka na zawołanie,ale najchętniej gdy ma sie dla niego coś pysznego...cwana bestyjka:cool3:Może przed śwętami podjadę z nim do weta na ogólny przegląd i zrobię tak dla spokojności badanie krwi.Nie zaszkodzi,a powie nam jak tam Bartuś ma się w środku;).Badanie i wizytę finansowo biore na siebie:)I bez gadania proszę:eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 a ja sobie pomyślałam, że ktoś nowy do nas zajżał :evil_lol: Quote
paulinken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Renatko, dziękujemy za badania, ale jakby co, to Bartuś jeszcze ma pieniążki w swojej skarpecie :) Quote
Lionees Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='paulinken']Renatko, dziękujemy za badania, ale jakby co, to Bartuś jeszcze ma pieniążki w swojej skarpecie :)[/QUOTE] Niech ma:) Pieniądze nie zając nie uciekną,jeśc nie wołają,także niech leżą,mocy nabierają;) Quote
Lionees Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Mysia_']a ja sobie pomyślałam, że ktoś nowy do nas zajżał :evil_lol:[/QUOTE] N właśnie każdy tak myśli:evil_lol: Ale jaja,co? Ale to i dobra strona....wywalę banerki i nawciskam niektórym,aż im w pięty pójdzie i nie będa wiedzieli kto to.Tak z partyzanta zadziałam:diabloti:. Żartowałam:evil_lol: ja nie z tych:cool3: Quote
Lionees Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='yumanji']To moze nie jest taki zly pomysl.[/QUOTE] Prawda???? Yumanji,my wiemy swoje,prawda? Buziaczki,pozdrowienia:):cool3::loveu: Quote
yumanji Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Lionees']Prawda???? Yumanji,my wiemy swoje,prawda? Buziaczki,pozdrowienia:):cool3::loveu:[/QUOTE] Prawda,prawda,niestety.Pozdrawiam;) Quote
magiraf Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Dzis poleciala moja miesieczna wplata (50zl) dla Bartusia. Bartolomeo, niedzielny buziak dla Ciebie! :) Quote
Mysia_ Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Lionees napisał(a):N właśnie każdy tak myśli:evil_lol: Ale jaja,co? Ale to i dobra strona....wywalę banerki i nawciskam niektórym,aż im w pięty pójdzie i nie będa wiedzieli kto to.Tak z partyzanta zadziałam:diabloti:. Żartowałam:evil_lol: ja nie z tych:cool3: yumanji napisał(a):To moze nie jest taki zly pomysl. no raz na jakiś czas można by było sobie pozwolić na takie szaleństwo ;) Quote
yumanji Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mysia_ napisał(a):no raz na jakiś czas można by było sobie pozwolić na takie szaleństwo ;) To ja tez zmieniam nick... Quote
viola005 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 paulinken napisał(a):Cioteczki, dotarły nowe wpłaty, zaraz naniosę w drugim poście. Bjuto, masz już zapłacone za luty nawet. Tak samo viola005. dziekuje za powiadomienie, tzn ja dopiero za marzec wysle, a jakie Bartus ma zasoby w skarpecie? dziekuje rowniez Renacie za zdjecia naszego lakomczucha, ja oczywiscie tez nie poznalam! Quote
paulinken Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 viola005 napisał(a):dziekuje za powiadomienie, tzn ja dopiero za marzec wysle, a jakie Bartus ma zasoby w skarpecie? dziekuje rowniez Renacie za zdjecia naszego lakomczucha, ja oczywiscie tez nie poznalam! W tej chwili na plusie 865 zł. Około 20tego grudnia przeleję 330 zł za hotelik Renatce :) Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 paulinken napisał(a):W tej chwili na plusie 865 zł. Około 20tego grudnia przeleję 330 zł za hotelik Renatce :) Kurde,zamozny chlopak! Quote
Recommended Posts