Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Te moje wpłaty wcześniejsze traktuj jako jednorazowe, a tak to na bieżąco będzie spływało. To i tak jest tak malutko...

Nie gadaj ciotka, na dogo każda złotówka na miarę złota :)

Posted

Wyslalam dzis 40 zl na Bartka,postaram sie jeszcze w grudniu wyslac zalegle.Przepraszam,ze w ten sposob i dopiero teraz,ale troche mi sie problemow zwalilo na glowe.
Za to moge sie pochwalic,ze ja i moje dzieci od wczoraj mamy cieple kaloryfery pierwszy raz w tym sezonie,ha,ha!

Posted

Witam!
Poszukuję transportu dla małego jamnika. Pożądana trasa to Wrocław-Rzeszów lub Wrocław-Wieliczka. Może być odpłatny.
Szukam też transportu z Wrocławia do Brzyścia koło Mielca, lub deklaracji na odpłatny transport (425zł) . Dla dużego psa, waga ok. 30 kg.
Proszę o kontakt na pw lub maila: [email protected]

Posted

Witam Kochane:):loveu:
Jutro,albo pojutrze porobie zimowe fotki,bo dzisiaj zapomniałam wyczyścic pamięc w telefonie i ze zdjęć nici:roll:.No mam jedno,także wstawiam.Chyba niedługo spróbujemy puścic Bartunia ze smyczy.Teoretycznie nie ma jak uciec i może nawet nie będzie próbował,bo trzyma sie psiaków,no i sie słucha nawet;)

Posted

[quote name='paulinken']Renatko, co się stało z Twoim nickiem?

Nowe wpłaty dodałam :)[/QUOTE]

Oj dziewczynki,zdziwiłyście się co?:cool3:
Nawet nie wiecie,jak ja sie zdziwiłam jak nie mogłam sie zalogowac pod starym nickiem:evil_lol:
Prawie półtora roku temu napisałam prośbę o zmianę nicku,bo mi sie nie podobało 'Renata5' i juz dziesięc razy zdązyłam zapomniec o tym a tu nagle bach...zmienili mi nicka i nikt mnie nie poznaje,ludzie mnie szukają i znaleźc nie mogą :D.No ale banerków w podpisie nie zmieniłam,a mam je juz baaardzo długo,więc po tym mnie poznają też;).
A u Bartunia wszystko dobrze:)Wachluje ogonem jak nas widzi,przychodzi do człowieka na zawołanie,ale najchętniej gdy ma sie dla niego coś pysznego...cwana bestyjka:cool3:Może przed śwętami podjadę z nim do weta na ogólny przegląd i zrobię tak dla spokojności badanie krwi.Nie zaszkodzi,a powie nam jak tam Bartuś ma się w środku;).Badanie i wizytę finansowo biore na siebie:)I bez gadania proszę:eviltong:

Posted

[quote name='paulinken']Renatko, dziękujemy za badania, ale jakby co, to Bartuś jeszcze ma pieniążki w swojej skarpecie :)[/QUOTE]

Niech ma:) Pieniądze nie zając nie uciekną,jeśc nie wołają,także niech leżą,mocy nabierają;)

Posted

[quote name='Mysia_']a ja sobie pomyślałam, że ktoś nowy do nas zajżał :evil_lol:[/QUOTE]

N właśnie każdy tak myśli:evil_lol:
Ale jaja,co?
Ale to i dobra strona....wywalę banerki i nawciskam niektórym,aż im w pięty pójdzie i nie będa wiedzieli kto to.Tak z partyzanta zadziałam:diabloti:.
Żartowałam:evil_lol: ja nie z tych:cool3:

Posted

Lionees napisał(a):
N właśnie każdy tak myśli:evil_lol:
Ale jaja,co?
Ale to i dobra strona....wywalę banerki i nawciskam niektórym,aż im w pięty pójdzie i nie będa wiedzieli kto to.Tak z partyzanta zadziałam:diabloti:.
Żartowałam:evil_lol: ja nie z tych:cool3:

yumanji napisał(a):
To moze nie jest taki zly pomysl.

no raz na jakiś czas można by było sobie pozwolić na takie szaleństwo ;)

Posted

paulinken napisał(a):
Cioteczki, dotarły nowe wpłaty, zaraz naniosę w drugim poście. Bjuto, masz już zapłacone za luty nawet. Tak samo viola005.

dziekuje za powiadomienie, tzn ja dopiero za marzec wysle, a jakie Bartus ma zasoby w skarpecie?
dziekuje rowniez Renacie za zdjecia naszego lakomczucha, ja oczywiscie tez nie poznalam!

Posted

viola005 napisał(a):
dziekuje za powiadomienie, tzn ja dopiero za marzec wysle, a jakie Bartus ma zasoby w skarpecie?
dziekuje rowniez Renacie za zdjecia naszego lakomczucha, ja oczywiscie tez nie poznalam!

W tej chwili na plusie 865 zł. Około 20tego grudnia przeleję 330 zł za hotelik Renatce :)