Sarunia-Niunia Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Martika@Aischa']... byle by do 17 ;) mam dzwonic do Pani Ani i umówimy się na konkretną godzinę. Oby Pani Neruś zaakceptował naszą malutką Sonieczkę :)[/QUOTE] Marticzko, ja ufam, że będzie dobrze, tym bardziej, że Sonia ma dołączyć do Pieska, a nie do innej suni... Mocno trzymam kciuki, coś czuję, że będzie dobrze:) Quote
Anula Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 O rany ale wiadomości wspaniałe,trzymam mocno kciuki za domek.Zapoznanie psiaków polecam przed blokiem na spacerku,działa! Quote
inka33 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 No, domku spisz się ładnie! :mad: Neruś, ciebie też to dotyczy! :kciuki: Quote
inka33 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='wtatara']zawitałam na wątek. Czy to ma być DS[/QUOTE] Ma być! :kciuki: Quote
wiewoira Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Już prawie 17 ... w żołądku węzeł ... kciuki zaciśnięte ... czekanie sie dłuży... Quote
Ada-Vebby Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Wybiła 17 ! Cierpliwie czekamy na dobre wiadomości. Quote
halszka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 zaglądam....ciekawość mnie zżera,pazury obgryzam,niestety wieczorem nie będę miała dostępu do kompa:( mam nadzieję,że ta cisza to dobry znak:) Quote
Ada-Vebby Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Jusia,opowiadaj ;) Mam przeczucie,że czekamy na dobrą wiadomość...,ależ napięcie rośnie ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Dziewczynki jestem w końcu i ja :) sierota jak zwykle zapomniałam cyknąc kilka zdjęc ale nerwy mnie zżerały ;) ale do rzeczy :) Domek świetny. Pani Ania super wrażliwa i przesympatyczna osoba. Małe mieszkanko które zajmuje razem z Nerusiem :) Neruś mieszanka długowłosego jamniczka ojciec nie znany ;) chłopak rozgadany strasznie jest u Pani Ani od szczeniaczka :) Sonię przyjął od razu z merdającym ogonkiem :) nasza dziewczynka go obszczekała i pokazała kto tu faktycznie rządzi ale bez awantury ;) Zdecydowałyśmy że Sonia zostanie u Pani na próbę do jutra wieczora. Pani Ania spróbuję ogarnąc dwa psiaki i zapoznac Sonieczkę z nowym terenem :) myślę że będzie dobrze ale decyzja zapadnie dopiero jutro. Także kciuki wciąż bardzo ale to bardzo potrzebne :) Quote
brzośka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Juhu!!! :cunao: Trzeba przekleić na FB, bo tam też czekają. Kto chętny? ja ostatnio za wiadomość o szansie na domek dostałam tyle lajków jak nigdy w życiu! :D Quote
ania75 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 no to trzymamy dalej ale już z maleńką ulgą ...:) Quote
joanka40 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Oby się psiaki dogadały. Trzymam kciuki. Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='brzośka']Juhu!!! :cunao: Trzeba przekleić na FB, bo tam też czekają. Kto chętny? ja ostatnio za wiadomość o szansie na domek dostałam tyle lajków jak nigdy w życiu! :D[/QUOTE] ciocia brzośka kopiuj śmiało na FB :) Quote
brzośka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Ee, może ktoś inny ma ochotę na lajki :cool3: edit: nie ma chętnych?? dooobra, wezmę to na klatę :D Quote
Martika&Aischa Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 Dziś przed 22 jeszcze zadzwonię do Pani Ani jak sobie radzą bo przecież nie wytrzymam ;) i jutro rano po spacerku :) Strasznie się denerwuje. Sonia była kompletnie zdezorientowana ...płakała maleńka i drapała łapką w drzwi jak tylko przyszłyśmy. Ona już wiele razy zmieniała miejsce zamieszkania i za każdym razem uciekała ...ostatnia jej adopcja do Mysłowic skończyła się tak że 3 dni szła do domu i dotarła. To kochana...wierna sunieczka. Quote
Recommended Posts