Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']... byle by do 17 ;) mam dzwonic do Pani Ani i umówimy się na konkretną godzinę. Oby Pani Neruś zaakceptował naszą malutką Sonieczkę :)[/QUOTE]
Marticzko, ja ufam, że będzie dobrze, tym bardziej, że Sonia ma dołączyć do Pieska, a nie do innej suni...
Mocno trzymam kciuki, coś czuję, że będzie dobrze:)

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki jestem w końcu i ja :) sierota jak zwykle zapomniałam cyknąc kilka zdjęc ale nerwy mnie zżerały ;) ale do rzeczy :) Domek świetny. Pani Ania super wrażliwa i przesympatyczna osoba. Małe mieszkanko które zajmuje razem z Nerusiem :) Neruś mieszanka długowłosego jamniczka ojciec nie znany ;) chłopak rozgadany strasznie jest u Pani Ani od szczeniaczka :) Sonię przyjął od razu z merdającym ogonkiem :) nasza dziewczynka go obszczekała i pokazała kto tu faktycznie rządzi ale bez awantury ;) Zdecydowałyśmy że Sonia zostanie u Pani na próbę do jutra wieczora. Pani Ania spróbuję ogarnąc dwa psiaki i zapoznac Sonieczkę z nowym terenem :) myślę że będzie dobrze ale decyzja zapadnie dopiero jutro. Także kciuki wciąż bardzo ale to bardzo potrzebne :)

Posted

Juhu!!! :cunao:

Trzeba przekleić na FB, bo tam też czekają. Kto chętny?
ja ostatnio za wiadomość o szansie na domek dostałam tyle lajków jak nigdy w życiu! :D

Posted

[quote name='brzośka']Juhu!!! :cunao:

Trzeba przekleić na FB, bo tam też czekają. Kto chętny?
ja ostatnio za wiadomość o szansie na domek dostałam tyle lajków jak nigdy w życiu! :D[/QUOTE]

ciocia brzośka kopiuj śmiało na FB :)

Posted

Dziś przed 22 jeszcze zadzwonię do Pani Ani jak sobie radzą bo przecież nie wytrzymam ;) i jutro rano po spacerku :) Strasznie się denerwuje. Sonia była kompletnie zdezorientowana ...płakała maleńka i drapała łapką w drzwi jak tylko przyszłyśmy. Ona już wiele razy zmieniała miejsce zamieszkania i za każdym razem uciekała ...ostatnia jej adopcja do Mysłowic skończyła się tak że 3 dni szła do domu i dotarła. To kochana...wierna sunieczka.