Jump to content
Dogomania

Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*

Recommended Posts

Posted

Próbuję dodzwonić się do lecznicy i umówić Sonię na sterylkę ale na razie bez powodzenia. Spróbuję później. Dziewczynki polećcie jakąś karmę w rozsądnej cenie proszę .... może by kupić woreczek nie drogiej niemieckiej karmy z Lidla ? :roll:

• Replies 885
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Próbuję dodzwonić się do lecznicy i umówić Sonię na sterylkę ale na razie bez powodzenia. Spróbuję później. Dziewczynki polećcie jakąś karmę w rozsądnej cenie proszę .... może by kupić woreczek nie drogiej niemieckiej karmy z Lidla ? :roll:[/QUOTE]
Lidll ma kiepską karmę.Trzeba się wstrzymać,na allegro trzeba poszukać karmy,skontaktować się z Panią Anią jaką karmę daje i wtedy coś postanowimy odnośnie karmy.

Posted

W Auchan jest fajna fransuska karma ktora jest wilgotna i mieka.Sa drobne i grubsze.drobne sa w paczce 1 kg i kazde 100g jest osobno w woreczku pakowane i kosztuje to ok 10 zl te grubsze sa w paczkach 1,5 kg za 10 zl i 4,5 kg za 20 zl.
Ja ja kupuje mojej wilczycy ktora ma alergie pokarmowa a tą toleruje.Nie pamietam nazwy niestety.

Posted

Cioteczki, jestem na zaproszenie:) Przepraszam, że dopiero teraz ale cierpię na notoryczny brak czasu:( Mam u siebie 3 tygodniową koteczkę - szuka domu - może ktoś chętny?:):)Jeśli coś potrzebne to dajcie znać:)

Posted

Dziewczynki przed chwila miałam kolejny telefon w sprawie Sonieczki :) i też Pani Ania i też z Katowic :) szuka sunieczki dla swojej mamy Beaty :) ich sunia staruszka nie dawno odeszła. Sonieczka miała by do dyspozycji cały dom i była by jedynaczką i oczkiem w głowie :) Panie oczywiście czekają na roztrzygnięcie losów Sonieczki i na telefon i ewentualnie wizytę :)

Posted

To może Sonia by do tego domku poszła? By była sama i nie irytowała się kolegą? Trzeba sprawdzić domek koniecznie.Jeżeli nie Sonia to jakaś inna bida by znalazła dom np.Sawana?;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki przed chwila miałam kolejny telefon w sprawie Sonieczki :) i też Pani Ania i też z Katowic :) szuka sunieczki dla swojej mamy Beaty :) ich sunia staruszka nie dawno odeszła. Sonieczka miała by do dyspozycji cały dom i była by jedynaczką i oczkiem w głowie :) Panie oczywiście czekają na roztrzygnięcie losów Sonieczki i na telefon i ewentualnie wizytę :)[/QUOTE]
Na jakimś watku już chyba "widziałam" tą pania Anię z mamą Beatą. Tylko gdzie...? :hmmmm:
Nie pamiętam też, czy była już wizyta p/a... :oops:
Jak tylko się natknę, to dam znać.
No, chyba, że to był zbieg okoliczności z imionami...

Posted

[quote name='Marycha35']Czy tej pięknej wilczycy z avatarku??? CUDO:)[/QUOTE]
A dokladnie tej ;) dzieki,każdy komplement na jej temat jest mi lekiem na całe zło...

Co do Soni trzeba by było poinformowac pierwsza P.Anie o takiej mozliwosci

Posted

[quote name='inka33']Na jakimś watku już chyba "widziałam" tą pania Anię z mamą Beatą. Tylko gdzie...? :hmmmm:
Nie pamiętam też, czy była już wizyta p/a... :oops:
Jak tylko się natknę, to dam znać.
No, chyba, że to był zbieg okoliczności z imionami...[/QUOTE]

Inko kochana daj koniecznie znać :) Pani brzmi bardzo bardzo sensownie :) skontaktuje się po godzince 17 z pierwszą Panią Anią i porozmawiam :) ale tak coś czuje że Sonieczka stanęła dziś na wysokości zadania :) przynajmniej mam taką cichutką nadzieję ;)

Posted

[quote name='yolanovi']O i domki już zaczęły sie bić ;) Ciekawa jestem jak Sonieczka dzisiaj u Pani Ani - one dzisiaj zostały same, prawda?[/QUOTE]

tak Jolunia :) dziś zostały pierwszy raz same :) na 5 godzin :)

Posted

[quote name='Anula']To może Sonia by do tego domku poszła? By była sama i nie irytowała się kolegą? Trzeba sprawdzić domek koniecznie.Jeżeli nie Sonia to jakaś inna bida by znalazła dom np.Sawana?;)[/QUOTE]
Jeśli nie Sonia zaproponujemy inną sunię :) A Sawanka jest po prostu prześliczna :loveu:

Posted

Zobaczymy jak sie potoczy. Może Pani Ania juz nie zechce Sońki oddać;) Justynko, jakby jakaś pomoc z mojej strony była potrzebna to zaraz dawaj mi znać :)

Posted

Koszt sterylizacji : 200 - 250 zł ( mam nadzieję że stanie na 200 zł ) ;) powalczę :)
Dane przychodni :
"Wróblewscy" Przychodnia Weterynaryjna
ul. Augustynika 14
41-300 [URL="http://dabrowa-gornicza.cylex.pl/"]Dąbrowa Górnicza[/URL], Śląskie
[TABLE="class: simplerTable"]
[TR]
[TD]Telefon: [/TD]
[TD="width: 100%"]0- 668-568-180[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='wiewoira']A dokladnie tej ;) dzieki,każdy komplement na jej temat jest mi lekiem na całe zło...

Co do Soni trzeba by było poinformowac pierwsza P.Anie o takiej mozliwosci[/QUOTE] Z serca gadam;) Taka sunia to moje marzenie, oczywiście cały czas sunice kundelkowe się trafiają;) Prześliczne i ukochane też, rzecz oczywista!
A co do Soni to może DT się zakocha jednak...;)

Posted (edited)

Tu skarbnik:

*[B] w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od Ally Chrzanowskiej - 50 zł.[/B] [COLOR=#0000cd][B]Ogromnie dziękujemy.[/B][/COLOR] Rozliczenie wpłaty znajduje się w poście nr 2.

[IMG]http://magazine.zankyou.com/pl/wp-content/uploads/2013/02/acreativemint.typepad.com2_.jpg[/IMG]

Edited by joanka40
Posted

Dziewczynki wbryknijcie proszę, psiak i opiekun-nasza Dogomaniaczka:smile: w potrzebie:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247701-Stary-niepotrzebny-%C5%9Bmie%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...rzebny-śmieć[/URL]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Koszt sterylizacji : 200 - 250 zł ( mam nadzieję że stanie na 200 zł ) ;) powalczę :)
Dane przychodni :
"Wróblewscy" Przychodnia Weterynaryjna
ul. Augustynika 14
41-300 [URL="http://dabrowa-gornicza.cylex.pl/"]Dąbrowa Górnicza[/URL], Śląskie
[TABLE="class: simplerTable"]
[TR]
[TD]Telefon:
[/TD]
[TD]0- 668-568-180
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]
Ok, po południu podam dokładne dane na wątku skarbonki sterylkowej :)
a już wiadomo, kiedy zabieg będzie?

Posted

[quote name='brzośka']Ok, po południu podam dokładne dane na wątku skarbonki sterylkowej :)
a już wiadomo, kiedy zabieg będzie?[/QUOTE]

i tu pojawiają się znowu schody bo Wróblewskiego nie ma w piątek w pracy. Muszę porozmawiać z Panią Anią i pomyśleć jak to wszystko zrobić. Nie chciałabym znowu Soni mieszać w głowie i przywozić jej do "starego" domu bo ta bidulka już zupełnie zgłupieje :(

Posted

[quote name='joanka40']Tu skarbnik:

*[B] w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od Ally Chrzanowskiej - 50 zł.[/B] [COLOR=#0000cd][B]Ogromnie dziękujemy.[/B][/COLOR] Rozliczenie wpłaty znajduje się w poście nr 2.
[/QUOTE]

Niech służą Sonieczce:)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']i tu pojawiają się znowu schody bo Wróblewskiego nie ma w piątek w pracy. Muszę porozmawiać z Panią Anią i pomyśleć jak to wszystko zrobić. Nie chciałabym znowu Soni mieszać w głowie i przywozić jej do "starego" domu bo ta bidulka już zupełnie zgłupieje :([/QUOTE]
A jest w następny piątek...? :hmmmm: