Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Próbuję dodzwonić się do lecznicy i umówić Sonię na sterylkę ale na razie bez powodzenia. Spróbuję później. Dziewczynki polećcie jakąś karmę w rozsądnej cenie proszę .... może by kupić woreczek nie drogiej niemieckiej karmy z Lidla ? :roll: Quote
Anula Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Próbuję dodzwonić się do lecznicy i umówić Sonię na sterylkę ale na razie bez powodzenia. Spróbuję później. Dziewczynki polećcie jakąś karmę w rozsądnej cenie proszę .... może by kupić woreczek nie drogiej niemieckiej karmy z Lidla ? :roll:[/QUOTE] Lidll ma kiepską karmę.Trzeba się wstrzymać,na allegro trzeba poszukać karmy,skontaktować się z Panią Anią jaką karmę daje i wtedy coś postanowimy odnośnie karmy. Quote
wiewoira Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 W Auchan jest fajna fransuska karma ktora jest wilgotna i mieka.Sa drobne i grubsze.drobne sa w paczce 1 kg i kazde 100g jest osobno w woreczku pakowane i kosztuje to ok 10 zl te grubsze sa w paczkach 1,5 kg za 10 zl i 4,5 kg za 20 zl. Ja ja kupuje mojej wilczycy ktora ma alergie pokarmowa a tą toleruje.Nie pamietam nazwy niestety. Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Czy tej pięknej wilczycy z avatarku??? CUDO:) Quote
madziak25 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Cioteczki, jestem na zaproszenie:) Przepraszam, że dopiero teraz ale cierpię na notoryczny brak czasu:( Mam u siebie 3 tygodniową koteczkę - szuka domu - może ktoś chętny?:):)Jeśli coś potrzebne to dajcie znać:) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Dziewczynki przed chwila miałam kolejny telefon w sprawie Sonieczki :) i też Pani Ania i też z Katowic :) szuka sunieczki dla swojej mamy Beaty :) ich sunia staruszka nie dawno odeszła. Sonieczka miała by do dyspozycji cały dom i była by jedynaczką i oczkiem w głowie :) Panie oczywiście czekają na roztrzygnięcie losów Sonieczki i na telefon i ewentualnie wizytę :) Quote
Anula Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 To może Sonia by do tego domku poszła? By była sama i nie irytowała się kolegą? Trzeba sprawdzić domek koniecznie.Jeżeli nie Sonia to jakaś inna bida by znalazła dom np.Sawana?;) Quote
margoth137 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSCd5W9x2m1ySnt5VwwDXFgw7F-S3gwWjAneT4SN1YHKKTbWTyy-A[/IMG]Dzień dobry! Quote
yolanovi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 O i domki już zaczęły sie bić ;) Ciekawa jestem jak Sonieczka dzisiaj u Pani Ani - one dzisiaj zostały same, prawda? Quote
inka33 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki przed chwila miałam kolejny telefon w sprawie Sonieczki :) i też Pani Ania i też z Katowic :) szuka sunieczki dla swojej mamy Beaty :) ich sunia staruszka nie dawno odeszła. Sonieczka miała by do dyspozycji cały dom i była by jedynaczką i oczkiem w głowie :) Panie oczywiście czekają na roztrzygnięcie losów Sonieczki i na telefon i ewentualnie wizytę :)[/QUOTE] Na jakimś watku już chyba "widziałam" tą pania Anię z mamą Beatą. Tylko gdzie...? :hmmmm: Nie pamiętam też, czy była już wizyta p/a... :oops: Jak tylko się natknę, to dam znać. No, chyba, że to był zbieg okoliczności z imionami... Quote
wiewoira Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Marycha35']Czy tej pięknej wilczycy z avatarku??? CUDO:)[/QUOTE] A dokladnie tej ;) dzieki,każdy komplement na jej temat jest mi lekiem na całe zło... Co do Soni trzeba by było poinformowac pierwsza P.Anie o takiej mozliwosci Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='inka33']Na jakimś watku już chyba "widziałam" tą pania Anię z mamą Beatą. Tylko gdzie...? :hmmmm: Nie pamiętam też, czy była już wizyta p/a... :oops: Jak tylko się natknę, to dam znać. No, chyba, że to był zbieg okoliczności z imionami...[/QUOTE] Inko kochana daj koniecznie znać :) Pani brzmi bardzo bardzo sensownie :) skontaktuje się po godzince 17 z pierwszą Panią Anią i porozmawiam :) ale tak coś czuje że Sonieczka stanęła dziś na wysokości zadania :) przynajmniej mam taką cichutką nadzieję ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='yolanovi']O i domki już zaczęły sie bić ;) Ciekawa jestem jak Sonieczka dzisiaj u Pani Ani - one dzisiaj zostały same, prawda?[/QUOTE] tak Jolunia :) dziś zostały pierwszy raz same :) na 5 godzin :) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Anula']To może Sonia by do tego domku poszła? By była sama i nie irytowała się kolegą? Trzeba sprawdzić domek koniecznie.Jeżeli nie Sonia to jakaś inna bida by znalazła dom np.Sawana?;)[/QUOTE] Jeśli nie Sonia zaproponujemy inną sunię :) A Sawanka jest po prostu prześliczna :loveu: Quote
yolanovi Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Zobaczymy jak sie potoczy. Może Pani Ania juz nie zechce Sońki oddać;) Justynko, jakby jakaś pomoc z mojej strony była potrzebna to zaraz dawaj mi znać :) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Koszt sterylizacji : 200 - 250 zł ( mam nadzieję że stanie na 200 zł ) ;) powalczę :) Dane przychodni : "Wróblewscy" Przychodnia Weterynaryjna ul. Augustynika 14 41-300 [URL="http://dabrowa-gornicza.cylex.pl/"]Dąbrowa Górnicza[/URL], Śląskie [TABLE="class: simplerTable"] [TR] [TD]Telefon: [/TD] [TD="width: 100%"]0- 668-568-180[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='wiewoira']A dokladnie tej ;) dzieki,każdy komplement na jej temat jest mi lekiem na całe zło... Co do Soni trzeba by było poinformowac pierwsza P.Anie o takiej mozliwosci[/QUOTE] Z serca gadam;) Taka sunia to moje marzenie, oczywiście cały czas sunice kundelkowe się trafiają;) Prześliczne i ukochane też, rzecz oczywista! A co do Soni to może DT się zakocha jednak...;) Quote
joanka40 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Tu skarbnik: *[B] w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od Ally Chrzanowskiej - 50 zł.[/B] [COLOR=#0000cd][B]Ogromnie dziękujemy.[/B][/COLOR] Rozliczenie wpłaty znajduje się w poście nr 2. [IMG]http://magazine.zankyou.com/pl/wp-content/uploads/2013/02/acreativemint.typepad.com2_.jpg[/IMG] Edited October 7, 2013 by joanka40 Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Dziewczynki wbryknijcie proszę, psiak i opiekun-nasza Dogomaniaczka:smile: w potrzebie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247701-Stary-niepotrzebny-%C5%9Bmie%C4%87"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...rzebny-śmieć[/URL] Quote
brzośka Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Koszt sterylizacji : 200 - 250 zł ( mam nadzieję że stanie na 200 zł ) ;) powalczę :) Dane przychodni : "Wróblewscy" Przychodnia Weterynaryjna ul. Augustynika 14 41-300 [URL="http://dabrowa-gornicza.cylex.pl/"]Dąbrowa Górnicza[/URL], Śląskie [TABLE="class: simplerTable"] [TR] [TD]Telefon: [/TD] [TD]0- 668-568-180 [/TD] [/TR] [/TABLE] [/QUOTE] Ok, po południu podam dokładne dane na wątku skarbonki sterylkowej :) a już wiadomo, kiedy zabieg będzie? Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='brzośka']Ok, po południu podam dokładne dane na wątku skarbonki sterylkowej :) a już wiadomo, kiedy zabieg będzie?[/QUOTE] i tu pojawiają się znowu schody bo Wróblewskiego nie ma w piątek w pracy. Muszę porozmawiać z Panią Anią i pomyśleć jak to wszystko zrobić. Nie chciałabym znowu Soni mieszać w głowie i przywozić jej do "starego" domu bo ta bidulka już zupełnie zgłupieje :( Quote
Marycha35 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Oj nie, lepiej faktycznie jej tego nie fundować... Quote
Alla Chrzanowska Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='joanka40']Tu skarbnik: *[B] w dniu dzisiejszym na konto Soni wpłynęły pieniążki od Ally Chrzanowskiej - 50 zł.[/B] [COLOR=#0000cd][B]Ogromnie dziękujemy.[/B][/COLOR] Rozliczenie wpłaty znajduje się w poście nr 2. [/QUOTE] Niech służą Sonieczce:) Quote
Martika&Aischa Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Niech służą Sonieczce:)[/QUOTE] Allu przepięknie dziękujemy :loveu: Quote
inka33 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']i tu pojawiają się znowu schody bo Wróblewskiego nie ma w piątek w pracy. Muszę porozmawiać z Panią Anią i pomyśleć jak to wszystko zrobić. Nie chciałabym znowu Soni mieszać w głowie i przywozić jej do "starego" domu bo ta bidulka już zupełnie zgłupieje :([/QUOTE] A jest w następny piątek...? :hmmmm: Quote
Recommended Posts