iwop Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 aya we wtorek nie da rady :( Wyjeżdżam we wtorek rano i nie bedzie mnie do piątku. :( Ale spokojnie mój wyjazd został przesuniety 22 na 27 lipca :p Quote
erka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Niestety ten mój znajomy chyba nie znalazł żadnego tymczasu w Ostrowcu, bo nie zadzwonił. :shake: Czy nie ma nikogo, kto by ją mógł przez ten miesiąc przetrzymać? Quote
Ayia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 cioteczko to nie wiem juz jak robimy.. bedziesz mogla ja przetrzymac u siebie? ja najchetniej wrocilabym 20 do polski i 21 bysmy ja zabrali z marola wraz z jej kudlaczem.. Pasowaloby Ci cioteczko iwop? edit:cioteczki ja teraz uciekam przed burza.. Quote
Argat Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Oby tylko Fionie u melela nic się nie stało i szczęśliwie dotarła do nowego domu! trzymam kciuki żeby wszystko się udało. I Fionie i Moruskowi (kolejny śliczny kudłacz :loveu:) Quote
iwop Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Ayia oczywiści, ze możecie zabrac Fione i Moruska 21. Ale tak jak pisałam Fione mogę zabrac do siebie dopiero kilka dni przed waszym przyjazdem - wczesniej nie dam rady :shake: Nie miałabym co zrobic z moja onka Melą. Quote
JoSi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Przywieźcie Fionę do mnie na DT nieograniczony, pokryję benzynę. Quote
iwop Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 jOSI jestes kochana ale nie mamy samochodu :loveu: Myslę, że Fiona jakoś wytrzyma :oops: a moze zatem dałabyś tymczas Milce albo Diance ...?:cool3: Fiona ma zapłacony transport - pani Krystyna wpłaciła na moje konto 250 zł na transport Moruska :loveu: Quote
JoSi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Fione trzeba szybko zabrac od menela, Fiona to malutki kaliber a ja mam trzy psy, Fafik zupełnie większych nie toleruje. To trudny pies ze schronu. Mam "znajomych" meneli i są niepoczytalni jak wpadną w ciąg. Spytam brata, może jedzie w świętokrzyskie służbowo, często jeździ. Czy możesz przysłać mi na priv swój tel. Ja podam swój. Quote
Ayia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 JoSi tylko jak pozniej ja ja zabiore z Krakowa? :-( takto Fiona ma juz transport do domu z Moruskiem... Quote
iwop Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 no własnie - trzeba by kombinowac nastepny transport a to nie jest takie łatwe...:oops: Ja zabiore Fione do siebie kilka dni przed waszym przyjazdem. Zreszta zaraz ide do piesów wiec zorientuje się w sytuacji. Quote
iwop Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Fionka w żaden sposób nie dała sie ostrzyc:evil_lol: Robiła takie wygibasy, ze groziłoby to uszkodzeniem jej cennego ciała... Toaleta więc została odłożona na poźniej gdy już bedzie u mnie...: Filmik : http://iwop.wrzuta.pl/film/ymDvYPd5zq/fionka Quote
iwop Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Byłam dzisiaj w domu u faceta, który rości sobie prawa do Fiony... Nie Przypuszczałam, ze ludzie moge życ w takich warunkach... Bez elektryczności, bez biezącej wody, zamiast łóżka jeden wielki barłóg. Brud do nieopisania :oops: Quote
AMIGA Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Aż się nie chce wierzyć, że ta rozkoszna mała dziewczynka wykładająca się na plecki potrafi protestować przeciw nożyczkom:shake: Quote
Ayia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: iwop tylko wiesz zaby jej cos zostalo bo z czego ja torebke sobie zrobie? :evil_lol: :lol: mala jest super :loveu: :loveu: Quote
iwop Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ayia Fionka nie jest aż tak strasznie skosmacona... Właściwie to doopke ma w kołtunach :) A jak chcesz jej dac na imię? :loveu: Quote
Ayia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 HiHiHi.. to trzeba bylo cos wziasc smakowitego :evil_lol: co do imienia wole zostawic to bratu albo choc rodzica.. niech maja ten zaszczyt :evil_lol: iwop dzis to poprostu myslalam ze wsiadam w pociag i jade po nia.. ONA JEST CUD MIOD I WOGLE :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Quote
Sonata78 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Iwop może nie strzyżcie jej tylko metalowym grzebieniem do kołtunów rozczeszcie. To wcale nie idzie tak ciężko jakby się wydawało, co innego szczotką lub zwykłym grzebieniem. Dobrze byłoby ją choć trochę rozczesać przed kąpielą bo czytałam że takie kołtuny po kąpieli mogą się mocniej zaciskać. Nie strzyżona Fionka szybciej wypięknieje a jak Ayia zrobi z niej torebkę :mad: to obiecuję osobiście pojechać do Łodzi i ją udusić:diabloti: Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Sonata ja myslalam aby ja wogle troche podciac bedzie jej teraz lepiej i lzej.. i dopiero ja wykapac :loveu: no masz racje Sonata teraz na czasie jest smalec z psow :evil_lol: tylko z jednego smalec? to jeszcze moze jakiegos wezme psa do tego smalcu? :evil_lol: Quote
JoSi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tak, metalowy grzebień do kołtunów to taki, któremu kręcą się zęby. Nie od razu się rozczeszą te kołtuny, powoli. Czemu chciałam przetrzymać Fionę? Chyba jestem w gorącej wodzie kąpana, jak coś postanawiam to natychmiast realizuję. Dlaczego tylko Fionę? Bo toleruje koty a mam ich pięć. Napiszcie dokładnie, kiedy będzie zabrana menelowi. Quote
marola Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 No właśnie Ayia! A myślisz, że po co mi Morusek? :diabloti: Obliczyłam, że opłaca się robić smalec dopiero z 4 psów. 3 już am, zabiorę Moruska i biznes się rozkręci :evil_lol: Quote
Sonata78 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Och Wy OKRUTNICE:mad: a ja mam inny, nie kręcony tylko z bardzo luźno rozstawionymi grubymi zębami i na zmianę jeden dłuższy drugi krótszy...:roll: Quote
iwop Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 z Fionki smalcu to niewiele by było.. Nie martw sie jak przyjedziesz to bedzie wykapana i wyczesana :) Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 marola to moze dolacze swoje 2 psy i bedzie wiecej smalcu? tylko musze podtuczyc troche ta mala :cool3: i odrazu mozna zrobic jakies futro :evil_lol: na zime bedzie super a jakie cieple :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts