Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 godziny temu, guccio napisał:

Ja mam małe psy i też mam masę radości jak pod psem przelazi 6-cio kilowy kot Maciek.Rownie dobrze mógłby nad psem.Nawet wygodniej by było.

❤       ❤      ❤       ❤  

• Like 1
Posted

Wujcio przecudne Wasze skarbunki 

Pozdrawiam pozdrawiam goraco                                                                                    Image about heart in Drawings and paintings by Yfie Mennen

• Like 1
Posted
Dnia 15.01.2021 o 18:03, Ellig napisał:

Cudne są

Oj tak.

Na koniec ferii trafiła się prawdziwa zima. W związku z tym garść fotek śnieżnego Gajulca w wiejskiej okolicy:)

94697e0c7510eb08.jpg

57e69ea985f12e3a.jpg

411aec36dac87e4b.jpg

Gajka czasami ma tak, że bardzo lubi słuchać swojego głosu. Udało się nam uchwycić taką chwilę na filmie, miłego oglądania.

• Like 3
Posted

Urocza gadułka. Moja pinczerka też kocha szczekać i to tylko w domu i tylko na mnie jak czegoś chce. I ona potrafi czasami co chwilę przez cały dzień z przerwami i wtedy myślę o barbarzyńskim amerykańskim zwyczaju podcinania strun głosowych. Oczywiście żartuję.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, dwbem napisał:

Urocza gadułka. Moja pinczerka też kocha szczekać i to tylko w domu i tylko na mnie jak czegoś chce.

Gajulka też szczeka, gdy czegoś ode mnie chce. Co ciekawe, nie stosuje tej metody wobec Lepszej Połowy. 

• Like 1
Posted

Dzisiaj wybraliśmy się na działkę. Zawieźć trochę rzeczy, głównie upranych. Śniegu tyle, że nie było szans wjechać na posesję. Gajka i Iguś pobrykały trochę w śniegu (w ogóle nie chciały przestać:) A później zrobiliśmy jeszcze psiakom małą wyprawę.

471a4a24d209eed0.jpg

095b83eb79223e53.jpg

Teraz Gajulka i Iguś smacznie śpią.
We wtorek mała mordka ma duże badania. Jak zwykle poprosimy o kciuki.

• Like 2
Posted
3 minuty temu, Radek napisał:

Dzisiaj wybraliśmy się na działkę. Zawieźć trochę rzeczy, głównie upranych. Śniegu tyle, że nie było szans wjechać na posesję. Gajka i Iguś pobrykały trochę w śniegu (w ogóle nie chciały przestać:) A później zrobiliśmy jeszcze psiakom małą wyprawę.

471a4a24d209eed0.jpg

095b83eb79223e53.jpg

Teraz Gajulka i Iguś smacznie śpią.
We wtorek mała mordka ma duże badania. Jak zwykle poprosimy o kciuki.

W moim śniegu pycholka nie byłoby widać.

A kciuki zaciskamy.

• Like 2
Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Radek, tylko bez paniki

To nie jest możliwe. Ta opcja u Radka nie występuje. Program panika u Weterynarza włącza się automatycznie. Niczym ABS na oblodzonej drodze. 

• Like 1
  • Upvote 1