Radek Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Gajulca odebrałem o 17-tej. Zabieg i narkoza przebiegła bez komplikacji. Psinka jest osowiała po narkozie, a na dodatek do 21 nie może jeść:( Smutno patrzeć na Gajkę, która nie jest wesoła. Zdaniem pani doktor wszystko jest w porządku, ale ja jestem przewrażliwiony na punkcie zdrowia psiaka. Na wszelki wypadek Gajka ma do jutra wenflon. Jutro po pracy idziemy na kontrolę i wyjęcie wenflonu. Nie lubię psich zabiegów medycznych. Quote
elficzkowa Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Będzie dobrze. Gaja piękna jak gwiazda filmowa to i ząbki musi mieć jak perełki bielutkie. Quote
Ellig Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Wszystko będzie dobrze, głaski dla Gajulca :) Quote
Radek Posted November 13, 2015 Posted November 13, 2015 Wszystko w najlepszym porządku. O 16 wróciliśmy z kontroli i z Gajulcem jest OK:) Ząbki śliczne, w mordce nic złego się nie dzieje, temperatura normalna. Teraz nasz biały ząbek odsypia stres związany z wizytą w lecznicy:) Gajka wygłaskana. Quote
Radek Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Gajulka wczoraj odpoczywała do wieczora, a później poszła spać. Z rana była jeszcze trochę spokojniejsza niż zwykle, ale od południa wrócił nadpobudliwy Gajulec:) Quote
Ewa Marta Posted November 14, 2015 Author Posted November 14, 2015 Tak wspaniale jest czytać, jak bardzo dbacie o sunię, jak ją kochacie... Jesteście dla nas domkiem marzeń! Dla Gajulca z całą pewnością również;) 1 Quote
Radek Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Bardzo pokochaliśmy Gajulca i cieszymy się, że trafiła do nas. Gajula ma swoje wady i czasami potrafi być trudnym psiakiem, ale wszystko wynagradza ogromem swojej miłości. Radość psinki po naszym powrocie z pracy jest nie do opisania, Gaja wygląda tak, jakby emocje się w niej nie mieściły:) 2 Quote
Radek Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Dzisiaj minęły dwa lata, od kiedy Gajulec jest z nami. To dla nas jest dzień urodzin Gajki:) Psinka jest z nami dwa lata i pomimo, że czasem bywało niełatwo to bardzo cieszymy się z tego, że Gaja jest z nami. Tak Gajula siedzi ze mną przy komputerze (przepraszam, że jestem tylko w szortach) A tak odpoczywała wczoraj wieczorem (chyba jest zadowolona) Dzisiaj w ramach prezentu urodzinowego Gajka dostała nowego pluszaka i chyba go polubiła:) Szkoda tylko, że psinka od razu próbowała odgryźć wszelkie odstające elementy;) Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Ależ Radku, jesteś w futrze, pod którym pewnikiem szorty masz ;) Gajulec ma cudownie piegowaty nosek przypomina mi Tota - spaniela ojcowego Quote
Radek Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Faktycznie łatki ma takie trochę spanielowate. Że też do tej pory nie zwróciłem na to uwagi. Quote
Mattilu Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Wszystkiego najlepszego dla Gajulca w jego urodziny!!! niech Wam dalej razem tak dobrze i radośnie się żyje :) P.S. My też obchodzimy urodziny Hopki i Poli w dzień, w którym dostaliśmy je od Nutusi :) Quote
Ewa Marta Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 To już dwa lata... wierzyć się nie chce. Zajrzałam, bo nie wiem, czy Asia bywa na dogo, a chciałam ją zaprosić na nasz biżuteryjny bazarek. Pozostałe osoby również serdecznie zapraszam... http://www.dogomania.com/forum/topic/334018-biżuteryjny-srebrno-bursztynowy-mega-zawrót-głowy-do-9-grudnia-do-godziny-2000/page-1 Quote
Ellig Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Gajulcu, trzymaj nam się zawsze zdrowo, 100 psich latek z tej okazji Ci życzę :) Quote
Radek Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 W imieniu Gajki dziękuję za życzenia:) Asia na bazarek zajrzała i zastanawia się co kupić. Quote
jotpeg Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 witam się! :) dopiero teraz odkryłam, że to wątek Radka od niezapomnianej Saruśki (gapa ze mnie!). Czytam i się zachwycam, zwłaszcza fotami z działeczki, od razu widać ten luz, przestrzeń, powietrze! Gaja - cudo, trochę mikroberneńczyk, tylko zgrabniejsza! :) Quote
Radek Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Gaja - cudo, trochę mikroberneńczyk, tylko zgrabniejsza! :) Od berneńczyka sporo mniejsza, za to zupełnie nie tak spokojna:) Wulkan niespożytej energii. Jedyna chwila gdy Gajulka jest spokojna to wieczór po męczącym dniu. Na przykład jak na zdjęciu z kapciami pod łapkami (Gajulec zawsze idzie spać w towarzystwie mojego kapcia lub kapci). Na wspomnienie Saruśki łza się w oku zakręciła. Quote
Nadziejka Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Cudnej Gajuli i panciostwu uroczemu Wszelkiej Cudownosci Swiateczkowej Radosci Spelnienia Gdy Sie Gwiazda Zmienia Swiateczek Cudownych Pachnacych CalegoNadchodzacego Roku Nowego Zdrowiuskiego Quote
Mattilu Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Nie ma to jak dobry gadzet wypoczynkowy ;) 1 Quote
Radek Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Gajulka jakiś czas temu miała czyszczone z kamienia ząbki. Do wczoraj nie udało mi się zrobić takiego zdjęcia, żeby ząbki były widoczne. Wczoraj się udało i możecie podziwiać jakie Gaja ma białe ząbki:) Quote
Recommended Posts