Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gajulca odebrałem o 17-tej. Zabieg i narkoza przebiegła bez komplikacji. Psinka jest osowiała po narkozie, a na dodatek do 21 nie może jeść:( Smutno patrzeć na Gajkę, która nie jest wesoła. Zdaniem pani doktor wszystko jest w porządku, ale ja jestem przewrażliwiony na punkcie zdrowia psiaka. Na wszelki wypadek Gajka ma do jutra wenflon. Jutro po pracy idziemy na kontrolę i wyjęcie wenflonu. Nie lubię psich zabiegów medycznych.

Posted

Wszystko w najlepszym porządku. O 16 wróciliśmy z kontroli i z Gajulcem jest OK:) Ząbki śliczne, w mordce nic złego się nie dzieje, temperatura normalna. Teraz nasz biały ząbek odsypia stres związany z wizytą w lecznicy:)

Gajka wygłaskana.

Posted

Gajulka wczoraj odpoczywała do wieczora, a później poszła spać. Z rana była jeszcze trochę spokojniejsza niż zwykle, ale od południa wrócił nadpobudliwy Gajulec:)

Posted

Bardzo pokochaliśmy Gajulca i cieszymy się, że trafiła do nas. Gajula ma swoje wady i czasami potrafi być trudnym psiakiem, ale wszystko wynagradza ogromem swojej miłości. Radość psinki po naszym powrocie z pracy jest nie do opisania, Gaja wygląda tak, jakby emocje się w niej nie mieściły:)

• Upvote 2
Posted

Dzisiaj minęły dwa lata, od kiedy Gajulec jest z nami. To dla nas jest dzień urodzin Gajki:) Psinka jest z nami dwa lata i pomimo, że czasem bywało niełatwo to bardzo cieszymy się z tego, że Gaja jest z nami.

2eydhld.jpg

Tak Gajula siedzi ze mną przy komputerze (przepraszam, że jestem tylko w szortach)

317egkh.jpg

A tak odpoczywała wczoraj wieczorem (chyba jest zadowolona)

Dzisiaj w ramach prezentu urodzinowego Gajka dostała nowego pluszaka i chyba go polubiła:)

2ekopix.jpg

1hqbdz.jpg

j95ydt.jpg

Szkoda tylko, że psinka od razu próbowała odgryźć wszelkie odstające elementy;)

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Gajulca w jego urodziny!!! niech Wam dalej razem tak dobrze i radośnie się żyje :)

P.S. My też obchodzimy urodziny Hopki i Poli w dzień, w którym dostaliśmy je od Nutusi :)

• 2 weeks later...
Posted

witam się! :) dopiero teraz odkryłam, że to wątek Radka od  niezapomnianej Saruśki (gapa ze mnie!). Czytam i się zachwycam, zwłaszcza fotami z działeczki, od razu widać ten luz, przestrzeń, powietrze! Gaja - cudo, trochę mikroberneńczyk, tylko zgrabniejsza! :)

Posted

Gaja - cudo, trochę mikroberneńczyk, tylko zgrabniejsza! :)

Od berneńczyka sporo mniejsza, za to zupełnie nie tak spokojna:) Wulkan niespożytej energii. Jedyna chwila gdy Gajulka jest spokojna to wieczór po męczącym dniu. Na przykład jak na zdjęciu z kapciami pod łapkami (Gajulec zawsze idzie spać w towarzystwie mojego kapcia lub kapci).

2utnlmu.jpg

Na wspomnienie Saruśki łza się w oku zakręciła.

Posted

Cudnej Gajuli0heart.gif

i panciostwu uroczemu 

Wszelkiej Cudownosci Swiateczkowej Radosci asw24.gif

Spelnienia 

Gdy Sie Gwiazda Zmienia 

Swiateczek Cudownych Pachnacych 

CalegoNadchodzacego

Roku Nowego Zdrowiuskiego

Posted

Gajulka jakiś czas temu miała czyszczone z kamienia ząbki. Do wczoraj nie udało mi się zrobić takiego zdjęcia, żeby ząbki były widoczne. Wczoraj się udało i możecie podziwiać jakie Gaja ma białe ząbki:)

2ezntl3.jpg