Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj słodka jest bardzo, to fantastyczny psiak. Chociaż czasem robi coś szybciej niż pomyśli:) Widać zresztą jej nieokiełznaną naturę na filmiku.

Za to jak się psisko zmęczy to jest tak, jak na zdjęciu lenistwa. Teraz na przykład psinka jest zmęczona po dłuższym wyjściu i leży mi na stopach (bardzo to lubię). Pewnie za około 1.5 godzinki znowu się zacznie aktywność:)

Posted

A jutro ja i Gajka jedziemy w okolice Konina. Razem z innymi osobami i ogonami z psiej szkoły będziemy spędzać baaaardzo aktywnie czas na obozie treningowym rally-o. I niewykluczone, że jeszcze w tym miesiącu zadebiutujemy na oficjalnych zawodach! ????

• Upvote 1
Posted

Mądrala! Ty z nią nie ćwiczysz! Daje dziś do pieca. Ponieważ jest na wyjeździe, wie, że będą rzeczy niecodzienne. I w związku z tym rozdziewa mordkę za uażdym razem, gdy zistaje sama. Ale my znamy te numery...????

• Upvote 1
Posted

w związku z tym rozdziewa mordkę za uażdym razem, gdy zistaje sama.

Żeby tylko tego rozdarcia mordki przy zostawaniu sama nie przywiozła do domku;)

Posted (edited)

Asia i Gajula już w domku:)

Gaja jest zupełnie padnięta, zresztą trudno się dziwić - tyle wrażeń.

Zdjęcia wrzucimy później, bo dziś już późna pora.

.

.

.

I oczywiście napisałem głupoty, ponieważ zdjęcia Asia będzie mogła wrzucić jak je dostanie (sama sobie na ćwiczeniach nie robiła, co nie dziwne:))

Tak to jest, jak ktoś napisze zanim pomyśli.

W ramach zadośćuczynienia wrzucę dzisiejsze zdjęcie z pilnowania podwórka z poziomu balkonu;)

5aqnvs.jpg

Edited by Radek
  • Upvote 1
Posted

Oczyska zadumane... :wub:

Gajula to psiak balkonowy:) Uwielbia być na balkonie, więc jak jest sucho to ją wypuszczamy. Czasem tylko jest problem z nadmiernie aktywną mordką, ale pomału Gajulec uczy się ciszy na balkonie.

Zdjęcia z wyjazdu pewnie wrzucimy w weekend, a dziś jedna fotka z dziś. Po pracy zabrałem Gajkę na dłuższą wędrówkę na łonie przyrody. Po 1.5 godziny wędrówek Gajula padła. Na zdjęciu widać jak bardzo była zmęczona. Po powrocie do domku czas do wyjścia wieczornego prawie w całości przespała:)

30s8um8.jpg

Posted

Do zmęczenia Gajulcowi potrzeba dłuższego spacerku i to aktywnego, krótkie wyjście (czyli do godziny) nie wystarczy. Po takich długich wędrówkach nie tylko Gaja jest zmęczona:) Chociaż ja nie mam takiego jęzora;)

W związku z tym, że Dogo działa słabo zdjęcia z wyjazdu szkoleniowego wrzucimy, gdy nie będzie cały czas "wywalać" i pokazywać braku dostępu do serwisu.

Posted

I kto by przypuszczał, że z bezdomnej, zmokniętej, przemarznietej Tosi siedzącej pod sklepem zrobi się uczestniczący w zawodach i mający takie ekscytujące życie Gajulec:) Nigdy nie przestanę być Wam wdzięczna za to, że tak doskonale potraficie okiełznać ten ogień:) Czy wyobrażacie sobie Gaję w domu, który ceni sobie ciepłe kapcie i miękki wygodny fotel przez telewizorem? Gajka oszalałaby z nudów:)

• Upvote 1
Posted

Czy wyobrażacie sobie Gaję w domu, który ceni sobie ciepłe kapcie i miękki wygodny fotel przez telewizorem? Gajka oszalałaby z nudów:)

A my wylądowalibyśmy w szpitalu dla nerwowo chorych;) Gajula jak ma mało aktywności potrafi dać nam w kość.

Dziś już późna pora, więc wrzucę tak na szybko tylko jedno zdjęcie z wyjazdu Gajuli.

2gwgmf8.jpg

• Upvote 1
Posted

Dogo ostatnio działa niezbyt dobrze. Do tego stopnia, że nawet otworzyć stronę rzadko się udawało. Na szczęście dziś działa w miarę sprawnie. Dlatego wrzucam zdjęcia z wyjazdu Asi z Gajulcem:)

11vhevq.jpg

2le0vm8.jpg

10z0p01.jpg

34gu1aw.jpg

2edcao8.jpg