maarit Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 On chyba sie nie rusza jak zjedzie z kanapy, żeby czasem inny psiak mu się nie podepchał na jego miejscówkę :D Quote
kikou Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 a jak kiedyś inny psiak sie mu się położył tam....to wlazł na niego i jakiś czas tak spali bo tamten bardzo łagodny jest.... :) Quote
Mysia_ Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 kikou napisał(a):a jak kiedyś inny psiak sie mu się położył tam....to wlazł na niego i jakiś czas tak spali bo tamten bardzo łagodny jest.... :) ten to udany jest :evil_lol: Quote
kikou Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Mongołek to taki dziwaczny piesio, ostatnio nie popisał sie..... z jednej strony jest już strasznie fajny, radosny, smiały, dotyka sie chętnie i nawet tak nie pilnuje tej kanapy, jak coś robię w innej części domu to kładzie się gdzieś w pobliżu... ale w niedzielę mieliśmy przykry incydent, jeden piesio zaatakował drugiego, słabszego..... i Mongołek jak ostatnia łajza dobiegł i zaczął gryźć tego słabszego... (na szczęście zęby tępe, a i niewiele ich zostało w paszczy ale sińców narobił) ....pierwszy dobiegł sąsiad wrzeszczał i nawet psikał je wodą i ten co rozpoczął ten napad juz dawno uciekł....a Mongo dalej gryzł zajadle... cholera jedna, taki troche... "zcichapęk"... sam nie zaatakuje bo się boi ale jak ktoś wywoła burde to jest pierwszy do rozruby....:diabloti: Quote
maarit Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ehhh..... Mongo.... Kikou ale Ty masz z tymi psinkami. U mnie też nieraz woda idzie w ruch... "Nie trawią się" samczyki... Quote
Mysia_ Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 to chyba taki durnowaty nawyk ze schroniska, tymbardziej, że tyle lat tam spędził :-( Psy w schronisku tak mają, głównie właśne te, które tak jakby w schronisku się wychowywały.... Quote
Bjuta Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No to się Mongo nie popisał... A na którego tak wsiadły? Dobrze, że sąsiad ma refleks! (I wiadro) Dziewczyny nie edytuje mi się post rozliczeniowy - tutaj wkleję wieści, a tam zedytują po powrocie do cywilizacji. 10 - Basia (21.VII) 10 - Asia (28.VII) 10 - Madziak 25 (29.VII) 10 - Aneta (29.VII) 10 - Ciepluszek (29.VII) 5 - Klaudia (29.VII) 0.16 - odsetki (1.VIII) 29.84 - Bjuta (2.VIII) stan konta 270 (8-go musimy przelać 350). Quote
Asia_Klero Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dokładnie Mysia ma racje...niestety tego nauczyło go schronisko:( Quote
Mysia_ Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Bjuta napisał(a): stan konta 270 (8-go musimy przelać 350). jeśli ktoś jeszcze nie wpłacił bardzo prosimy o wpłaty :) Quote
Bjuta Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ketuniu - masz zapchaną skrzynkę więc tutaj Ci odpisuję - nic nie zalegasz u Mongołka - czekamy tylko na normalną sieprniową dolę (50). Pozdrawiam Was wszystkich ze środka mgły. Widoczność - pół metra... Super to wygląda! Quote
Mysia_ Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Bjuta napisał(a):Ketuniu - masz zapchaną skrzynkę więc tutaj Ci odpisuję - nic nie zalegasz u Mongołka - czekamy tylko na normalną sieprniową dolę (50). Pozdrawiam Was wszystkich ze środka mgły. Widoczność - pół metra... Super to wygląda! dziękujemy za pozdrowienia i tez pozdrawiamy! :) Quote
Bjuta Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 (A dziś piękne słońce! Noc była tak ciepła, że Heksa spała pod gwiazdami. ) Przyszło 50 od Ketuni, więc brakuje nam już tylko 30, by wysłać 8-go pełną dolę do Kikou. Na pierwszej nieuaktualniam, bo mi się nie edytuje. Quote
kikou Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mysia_ napisał(a):to chyba taki durnowaty nawyk ze schroniska, tymbardziej, że tyle lat tam spędził :-( Psy w schronisku tak mają, głównie właśne te, które tak jakby w schronisku się wychowywały.... to chyba nawet coś wiecej.... wyobraźcie sobie że Monguś usiłuje objąć przewodnictwo w stadzie.... wcześniej był Misio, Misio wszystkich podgryzał, na początku Monguś ze strachu nie chciał schodzić z kanapy...ale Misio znalazł domek stały.... i zmienił sie układ sił, Mongo po tym ataku zaczętym przez Lisia zdał sobie sprawę ze swojej sprawności i siły (bo Mongo jest naprawde bystry) i ostatnio tak sie rozzuchwalił że już nawet sam pare razy wyskoczył z zębami do słabszgo kolegi... niestety muszę na niego uważać, a jak wychodzę muszę go izolować.... i kiedy wychodzę nawet na pięć minut na podwórko Mongo inicjuje wycie, siada na środku i wyje przeraźliwie jak wilk do księżyca, wtedy całe stadko zaczyna mu wtórować...a ja natychmiast wracam do domu...żeby sąsiedzi nie zaczęli jajami rzucać z tego wycia ;) Quote
Bjuta Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No, Mongołku! Bo Ci Kikou wypowie miejscówkę!!!! Trzeba się starać a nie wyć do księżyca! Kochani uzupełniłam na pierwszej dane finansowe po długiej nieobecności - sprawdźcie więc, proszę - czy wszystko gra. Quote
Mysia_ Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 co tam u Mongusia? Dalej się rządzi? :mad: Quote
kikou Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Mysia_ napisał(a):co tam u Mongusia? Dalej się rządzi? :mad: troszke sie rządzi...czasem na kogoś burknie.. ale tak w granicach rozsądku, już od czasów tamtego zajścia sprzed miesiąca nic nie było poważnego, odpukać... ale Mongo to teraz mój najwierniejszy druch, wszędzie mi towarzyszy, leży przy nogach obojętnie w jakim pomieszczeniu coś robie.... i włazi do łóżka i niemiłosiernie sie pcha..., po prostu nie ma mowy żeby Monguś nie leżał w centrum wydarzeń... Quote
Mysia_ Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 kto by pomyślałam, że ten panikarz z boksu tak będzie zachowywał się w domu :evil_lol: Quote
maarit Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Mysia_ napisał(a):kto by pomyślałam, że ten panikarz z boksu tak będzie zachowywał się w domu :evil_lol: Normalnie nabrała nas ta cwana bestyjka... Tyle było wątpliwosci, stresu jak przebiedgnie przeprowadzka a tu proszę- Mongo a jakby nie Mongo :D Quote
Bjuta Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kochani, 8-go musimy pchnąć 350 na hotelik - a Monguś ma na koncie 260... Mimo, że jest już troszkę wpłat na październik :roll: Quote
pati_zabrze Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Bjuta']Kochani, 8-go musimy pchnąć 350 na hotelik - a Monguś ma na koncie 260... Mimo, że jest już troszkę wpłat na październik :roll:[/QUOTE] Widzę, że wszędzie ten sam problem... :shake: Quote
maarit Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='Bjuta']Kochani, 8-go musimy pchnąć 350 na hotelik - a Monguś ma na koncie 260... Mimo, że jest już troszkę wpłat na październik :roll:[/QUOTE] Chyba nie zalegam? bo ostatnio zalatana jestem i nie pamiętam... Postaram się wpłacić wkrótce nasze dole... Quote
Bjuta Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oj Goniu, macie z Ciocią spokój do listopada... Chciałabym, żeby wszyscy tak "zalegali"...:lol::loveu: Quote
Bjuta Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dorzuciłam brakujące dwie dychy i przelałam czynsz - mamy opłacony hotelik do 8-go października. Mongołek ma w tej chwili na koncie zero. Quote
Recommended Posts