Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Z obu w sensie 10 z Mongołka i 10 z Kaslika. Zrobione już! Quote
Bjuta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 He, he... Robalce Kapslika poszły z konta Rediego (ale już tam wyrównałam, więc Redi nie ma krzywdy...) To z przyjemnością zafundowałam Kapslikowi walkę z robalcami! (Ale mi się mylą te wszystkie psy...) Quote
Mysia_ Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Bjutko wcale się nie dziwie :D Kochany ten Monguś... i taki mądry :) Quote
kikou Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Bjuta napisał(a):He, he... Robalce Kapslika poszły z konta Rediego (ale już tam wyrównałam, więc Redi nie ma krzywdy...) To z przyjemnością zafundowałam Kapslikowi walkę z robalcami! (Ale mi się mylą te wszystkie psy...) Beatko ale Kapselek ma swoją "osobistą księgową" i już robale Kapselka są opłacone.... ale nic bedziemy potrzebowali jeszcze fiprexa dla Mongusia to sie dycha przyda ;) Quote
Bjuta Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wiem ... wiem... Chyba wygląda jakbym była pazerna na księgowanie zabrzanom.... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 wybaczamy :evil_lol: miałas dobre intencje :loveu::evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cioteczki, uaktualnilam Mongolkowi tekst w Allegro, ale prosze jeszcze o nowe dane kontaktowe i nazwe miejscowosci, w ktorej przebywa Mongolek. :lol: http://www.allegro.pl/item1060429715_juz_10_lat_czekam_czy_ktos_mnie_jeszcze_pokocha.html Quote
kikou Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Gryfów Śląski a dane telefoniczne te co były wcześniej, pewnie zabrzanskie Dziewczyny wolą same kontaktować sie z potencjalnym domem Quote
Sabina02 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='kikou']Gryfów Śląski a dane telefoniczne te co były wcześniej, pewnie zabrzanskie Dziewczyny wolą same kontaktować sie z potencjalnym domem Dzieki! :lol: Mysia, prosze zerknij do ogloszenia i powiedz czy te dane kontaktowe sa w porzadku: http://www.allegro.pl/item1060429715_juz_10_lat_czekam_czy_ktos_mnie_jeszcze_pokocha.html Quote
Bjuta Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziękujemy Klaudii, za wpłatę! :loveu: Przyszła 26-go coś się zagapiłam z zaksięgowaniem :roll: Quote
Bjuta Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 A dziś dziękujemy pięknie następującym osobom: 10 - Ciepluszek :loveu: (31.V) 10 - Madziak25 :loveu: (31.V) 10 - Aneta z Siemianowic :loveu: (31.V) 10 - Asia z Siemianowic :loveu: (31.V) 30 - Zekiye :loveu: (1.VI) z rozpędu przy okazji płacenie czynszu Rediemu, posłałam też czynsz na czerwiec Mongołowi - 350 zł, chociaż płacimy w cyklach od 8-go do 8-go - ale to chyba nic nie szkodzi. Zaksięguję na pierwszej stronie z datą 8-go czerwca - to się może za miesiąc nie pomylę.... Quote
kikou Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 przerzuciłam na fotosik zdięcie Mongołka z Misiem.... chłopaki kumplami nie będą ale tyłkiem do siebie na dystans metrowy da sie wytrzymać... ;) Monguś powoli staje sie królem kanapy... małe dziewczynki wpuszcza bez problemu ale jak akurat zauważy że Misio chce wskoczyć to szczerzy do niego zębiska... nie ma śladu po niesmiałym Mongusiu co sie wszystkiego bał ... chociaż faktycznie ma on coś takiego że w pomieszczeniu na kanapie chętnie oddaje sie pieszczotom, a na podwórku, na dworze zawsze ma taki troche niepokój w sobie i nie przepada za głaskami.... Quote
Mysia_ Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 jak słodko! :) widzę, że Monguś w towarzystwie pieknych dam i jakich kochanych ;) Kikou, a co z ta sunią z nowotworem? :-( Quote
kikou Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Mysia_ napisał(a):jak słodko! :) widzę, że Monguś w towarzystwie pieknych dam i jakich kochanych ;) Kikou, a co z ta sunią z nowotworem? :-( tylko o którą pytasz bo mam dwie dziewuszki z nowotworem :( owczarka czuje sie względnie(jest radosna,ładnie je) chociaż guz w buzi rośnie, a ta malutka (na zdięciu przytulona do Mongołkowej pupy, z ciemnym pyszczkiem) też ma straszne guzy i beznadziejne wyniki czuje sie marnie.... Quote
Bjuta Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Biedne dziewczyny.... :( Kochani, wysłałam dziś 100 zł na badania wet. - Kikou jedzie z Mongołem na mega przegląd - więc posłałam tak, z zapasem, żeby w razie czego nie musiała dwa razy jeździć po jakiś lek, czy coś. Dziękujemy Beatce, za wpłatę dyszki:loveu:. Ja wpłaciłam 25 jednorazowo a konto tego weta. Quote
Bjuta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mamy złe wieści dla Mongołka - jest zdrów jak ryba - kwalifikuje się zatem do utraty cennych klejnotów... Przy okazji pozbędzie się kamienia nazębnego. Kastracja za dwa tygodnie z okładem... Kikou mówi, że poza tym, że nie lubi być noszony na rękach (a na smyczy nie chodzi w ogóle) to na stole u weta jest najgrzeczniejszym psem pod słońcem! Quote
lika1771 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Mongołku jak Ty mi przypomonasz mojego Pianola,zagladam zeby popatrzec na ten kochany pyszczek i wspomonac moja psine,niech Ci zdrowko dopisuje tak trzymaj i hopaj do własnego domku Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A po południu jeszcze się zaksięgowało 20 od Ma6dy. Dziękujemy! :loveu: Kochani, jeśli macie jakiegoś zbędnego piątaka - to by się przydał na kastrację Mongołka (i zdejmowanie kamienia). Nie wiem czy Mongołek byłby Wam wdzięczny, ale Kikou i jej kanapa - na pewno! ;) Quote
Mysia_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 kikou napisał(a):tylko o którą pytasz bo mam dwie dziewuszki z nowotworem :( owczarka czuje sie względnie(jest radosna,ładnie je) chociaż guz w buzi rośnie, a ta malutka (na zdięciu przytulona do Mongołkowej pupy, z ciemnym pyszczkiem) też ma straszne guzy i beznadziejne wyniki czuje sie marnie.... biedne dziewczynki :-( trzymam mocno kciuki za ich zdrówko.... A Ty Monguś szykuj się na utratę jajek, Bjutko w razie co mamy jakąś dodatkową kasę? Quote
Bjuta Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 CHwilowo konto Mongołka jest bardzo chudziutkie, ale ja powinnam dostać extra wpłatę (najpóźniej na początku lipca) i będę się mogła w znaczący sposób dołożyć... Tylko, cholerka niech mi w końcu prześlą (mam trochę godzin zleconych za które mi od stycznia nie zapłacili ani grosza - i się zarzekają, że w lipcu, to na bank)... Quote
Mysia_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 w takim razie Monguś pięknie się uśmiecha o jakieś dodatkowe wpłaty, trzeba ciachnąć i z ząbkami zrobić porządek ;) Quote
Bjuta Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wrzuciłam Mongołkowi 50 zł do mieszka jednorazowych. W sumie na koncie ma 80. Quote
Recommended Posts