Gusiaczek Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Przepraszam Suczynko, że moja uwaga nie tylko na Tobie skupiona. Lada dzień nadrobię Spokojnej nocki :) Quote
Ellig Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Ogłoszenie Ary, statystyka : Wyświetleń: 256 Tel: 16 Quote
Mattilu Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Tel to znaczy pobran nr telefonu? Bo chyba nikt o Are nie dzwoni:( Quote
monika083 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Mattilu napisał(a):Tel to znaczy pobran nr telefonu? Bo chyba nikt o Are nie dzwoni:( Wakacje sa w ogole kiepskim czasem na adopcje.Moze na jesien cos sie ruszy..czy ktores z ogliszen byly wyrozniane? Quote
mestudio Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Ara ma cały czas wyróżnione ogłoszenie, zmieniane są też zdjęcia w ogłoszeniu. Telefon w ogłoszeniu nie jest widoczny w całości i jeśli ktoś jest zainteresowany to musi kliknąć w miejscu gdzie jest numer tel. aby go odczytać i to się nazywa pobranie. Stąd też wiadomo ile osób zainteresowało się sunią, a że nic z tego nie wynika to widać. Ara nie nadaje się do każdego domu - wystarczy sobie przypomnieć jak mi zdemolowała mieszkanie przez moją godzinną nieobecność - chociażby zerwanie karniszy z firanami z okien. Wpłynęły pieniążki od monika083 za co bardzo dziękujemy - kwotę 59,64 dopisałam wczoraj do rozliczenia. Quote
Gusiaczek Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 moim skromnym zdaniem uczciwość adopcyjna jest podstawą Ara, jak wiele innych Ogonków, wróciła z adopcji .... i jak ma się Wasza uczciwość do zrozumienia ze zrozumieniem adoptujących ? często nijak niestety .... powala mnie "wyobrażenie o maniu psa" jestem niereformowalna i nic na to nie poradzę "kocham pieski, kotki i inne świnki morskie, czy też chomiki biorę, oddaję, ale nadal kocham " do doopy z taką miłością ! Aruniu, wierzę, że twój Anioł Stróż czuwa i, jak w przypadku Szu, szturchnie twojego człowieka, który nauczy cię życia bez demolki, pokaże, że nie trzeba się wqrwiać o byle co ;) Quote
mestudio Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Tak bywa, nawet uczciwość niczego nie gwarantuje. Ludziom się wydaje, że ze wszystkim sobie poradzą, szukają psa podobnego do tego, który im odszedł, ale zapominają, że to czas niewłaściwy bo np. akurat planują remont - tak było w tym wypadku. Ara potrzebowała nadzoru i przypilnowania na początku, a została zostawiona sama sobie - w domu chodziła gdzie chciała, w ogrodzie była sama i się nudziła więc zaczęła kopać wielkie dziury. My na takie rzeczy u nas nie pozwalamy, psy zawsze są w ogrodzie z nami i zwracamy uwagę na każdy głupi pomysł. Kopać chodzimy na pola i łąki, oczywiście w ogrodzie tez czasami pozwalam coś pokopać, ale tylko w strefie niezagospodarowanej. Pies w nowym miejscu potrzebuje uwagi, a nie puszczenia samopas, szczególnie, że wiadomo o nim jakie ma wady i na co go stać. Quote
Ellig Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Mattilu napisał(a):Tel to znaczy pobran nr telefonu? Bo chyba nikt o Are nie dzwoni:( Dokładnie tak, to znaczy,ze ktos byl zainteresowany numerem telefonu, zmieniam zdjecia, wyróżniam, kasuje licznik za kazdym razem , kiedy zmieniam zdjecia, numer podanego telefonu jest Jamora. Quote
Gusiaczek Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Witaj Bieluchna :) Mestudio, najgorsze jest to, że nie docierają uwagi, porady, które mają przecież pomóc! Quote
Gusiaczek Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Witaj Aruniu, stała na lipiec od Jagody i ode mnie w drodze :) Quote
mestudio Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 Witam, kilka dni temu wpisałam do rozliczenia 40 zł od Pani Jagody i Gusiaczka, dziękuję za wpłatę. Tym samym minus się nieco zmniejszył. Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 mestudio napisał(a):Witam, kilka dni temu wpisałam do rozliczenia 40 zł od Pani Jagody i Gusiaczka, dziękuję za wpłatę. Tym samym minus się nieco zmniejszył. Zwijam się jak w ukropie, że tak powiem ;) Zapraszam na bazarek m.in. dla Ary Quote
mestudio Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Mattilu napisał(a):Poleciala tez moja stala dla Aruni. Bardzo dziękujemy, mignęło mi na koncie więc mamy nadwyżkę około 40 zł. Sprawdzę dokładnie później i dopiszę do rozliczenia :-). Gusiaczek napisał(a):Zwijam się jak w ukropie, że tak powiem ;) Zapraszam na bazarek m.in. dla Ary Bardzo dziękujemy :-). Quote
Javena Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Przeczytałam początek i byłam pewna ,ze dobrze się zakończyło. Quote
mestudio Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 (edited) [quote name='Javena']Przeczytałam początek i byłam pewna ,ze dobrze się zakończyło.[/QUOTE] Witaj Javeno, dobrze jak dobrze - dla psiaków - gorzej dla mnie bo w stresie ciągle jestem co i jak będzie dalej. Najbardziej zasłużona jest tu Pani Dorota z Kozienic, która ze mną jeździła do suń i wspaniale je oswajała. Kolejna zasłużona bardzo to Gusiaczek bo organizuje finanse na opłacenie hotelu. Poległabym dawno gdyby nie ta pomoc i wpłaty stałych darczyńców: Mattilu, Gusiaczka, Pani Jagody, oraz innych doraźnie wspomagających osób. Edited July 16, 2014 by mestudio Quote
Gusiaczek Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Arunia ma wyróżnione ogłoszenie do 24.07., czym zajmuje się Kochana Ellig, i pieniądze na następne. Quote
Ellig Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Witaj piękna!:) Licznik: Wyświetleń: 554 Tel: 16 Quote
łolkiee Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Słuchajcie przepraszam za SPAM Ale potrzebujemy pomocy!!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-o-głosy potrzebujemy waszych głosów!!! Quote
Gusiaczek Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Aruniu, czas wakacyjny, niestety ubywa kasy, przybywa potrzebowskich ... damy radę, ale muszę odsapnąć ..... Quote
Recommended Posts