Mattilu Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Aruniu, jestem na wakacjach i net nie dziala, ale mysle o Tobie. Stala pojdzie jak zwykle, w polowie miesiaca. Quote
Gusiaczek Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Aruniu, kolejne wyróżnienie ogłoszenia zrobiła ciocia Ellig .... wakacje, wiadomo, ale wierzymy, że DOMEK w końcu się odezwie, Bieluchna Kochana :) Quote
Ellig Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Gusiaczek']Aruniu, kolejne wyróżnienie ogłoszenia zrobiła ciocia Ellig .... wakacje, wiadomo, ale wierzymy, że DOMEK w końcu się odezwie, Bieluchna Kochana :)[/QUOTE] Na wyróznienia zostalo jeszcze z pieniędzy przeslanych przez Gusię 12 zł. Bylo takie oto zapytanie o Arę, odeslalam pytającą do Jamora. "Witam :) gdzie bylaby możliwość odebrania pieska? I czy pies zachowal typowe cechy tej rasy? :)" Statystyka: Wyświetleń: 779 Tel: 16 Quote
Gusiaczek Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Aruniu, to jak? zachowałaś typowe cechy ? ;) Śpij dobrze moja rasowa ulubienico Quote
Gusiaczek Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Niestety, pogoda dla amatorów .... ja cierpię katusze :placz: Quote
Gusiaczek Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Dla Aruni w drodze 199.50 zł , co stanowi 70% dochodu z bazarku O!Volumen2 Quote
mestudio Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 (edited) Kochani w rozliczeniu dopisałam wcześniejszą wpłatę Mattilu 80,43 zł - jeszcze raz dziękuję. Na konto dostałam 200 zł od Pani Małgosi Sz. jak zawsze bez zapowiedzi, to ogromna pomoc Pani Małgosiu pięknie dziękuję za tą niespodziankę. Dzięki temu mamy w tej chwili plus 233,70 i z pieniążkami bazarkowymi uzbiera się na opłacenie lipca. Z utęsknieniem czekam na właściwy dom dla Aruni, naprawdę bardzo bym chciała aby te hotelowe pieski - Ara i Fart znalazły dobre domki. Edited July 30, 2014 by mestudio Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Najważniejsze, że na lipiec będzie, być może przed wyjazdem uda mi się wpłacić stałą na sierpień Quote
mestudio Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Pieniążki bazarkowe od Gusiaczka są na koncie. Bardzo dziękujemy i dopisuję je do rozliczenia. Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 No to klawo, a stała na sierpień w drodze mogę spokojnie jechać na wakacje :) Quote
Ellig Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Info z OLX "barbara-ziolkowska1 Jeżeli ogłoszenie jest aktualne,chciałabym adoptować sunię jednak nie wcześniej jak po 18 . 08 po powrocie z senatorium" Quote
mestudio Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Elu, a odpowiesz Pani jak to wygląda bo ja nie mam możliwości? Quote
Ellig Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='mestudio']Elu, a odpowiesz Pani jak to wygląda bo ja nie mam możliwości?[/QUOTE] Ewa, przekierowalam Pania do Jamora :) Quote
mestudio Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Dziś odwoziliśmy Pannę Fąfel do domu i przy okazji podjechaliśmy kawałek do Pani Ziółkowskiej na wizytę pa. Państwo swojego starego psiaka stracili rok temu i w tej chwili wszyscy już tęsknią za psem. Pan lubi psy duże i w typie Ary - zawsze mieli psa białego właśnie w tym typie. Arę obserwują w ogłoszeniach już od pewnego czasu. Ara będzie psem podwórkowym z możliwością spania w ogrzewanym pomieszczeniu zimą. Państwo maja bardzo duży plac przed domem, wszystko jest dobrze ogrodzone. Wczoraj Pani nawet myślała abyśmy dziś zabrali Arę, ale nie uważałam tego za dobry pomysł. Pani jutro wyjeżdża na dwa tygodnie do sanatorium. Najlepiej będzie jak wszyscy będą na miejscu i Ara będzie miała na początku ciągle nadzór. Umówiliśmy się na telefon za dwa tygodnie w sobotę i wstępne dowiezienie suni w niedzielę lub jeśli my nie będziemy mogli pojechać to Państwo pojadą po sunię sami. W domu mieszkają Państwo z bardzo dorosła córką. Uprzedziliśmy, żeby wszyscy jeszcze się namyślili, także czekamy cierpliwie :-). Quote
Ziutka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 I jak zwykle nie zapeszam, więc siedze po cichutku i czekamy :) Ciesze sie bardzo! Quote
Gusiaczek Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Aruniu, zaraz wyjeżdżam z myślą i sercem przy tobie. Twoja przyszłość w twoich łapulcach .... pozwól bym mogła radośnie tęsknić za tobą.... Buziole G. & Jagoda & Gosia Ziutka, jesteś Śledź, wiesz o tym?:p a! bardzo podoba mi się Twój "ps" do banerka Quote
Mattilu Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ara, mysle o Tobie i czekam razem z wszystkimi tutaj na tego 18.08. Quote
Ellig Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='mestudio']Dziś odwoziliśmy Pannę Fąfel do domu i przy okazji podjechaliśmy kawałek do Pani Ziółkowskiej na wizytę pa. Państwo swojego starego psiaka stracili rok temu i w tej chwili wszyscy już tęsknią za psem. Pan lubi psy duże i w typie Ary - zawsze mieli psa białego właśnie w tym typie. Arę obserwują w ogłoszeniach już od pewnego czasu. Ara będzie psem podwórkowym z możliwością spania w ogrzewanym pomieszczeniu zimą. Państwo maja bardzo duży plac przed domem, wszystko jest dobrze ogrodzone. Wczoraj Pani nawet myślała abyśmy dziś zabrali Arę, ale nie uważałam tego za dobry pomysł. Pani jutro wyjeżdża na dwa tygodnie do sanatorium. Najlepiej będzie jak wszyscy będą na miejscu i Ara będzie miała na początku ciągle nadzór. Umówiliśmy się na telefon za dwa tygodnie w sobotę i wstępne dowiezienie suni w niedzielę lub jeśli my nie będziemy mogli pojechać to Państwo pojadą po sunię sami. W domu mieszkają Państwo z bardzo dorosła córką. Uprzedziliśmy, żeby wszyscy jeszcze się namyślili, także czekamy cierpliwie :-).[/QUOTE] Będzie dobrze! :) Quote
Ellig Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Gusiaczek']Aruniu, zaraz wyjeżdżam z myślą i sercem przy tobie. Twoja przyszłość w twoich łapulcach .... pozwól bym mogła radośnie tęsknić za tobą.... Buziole G. & Jagoda & Gosia Ziutka, jesteś Śledź, wiesz o tym?:p a! bardzo podoba mi się Twój "ps" do banerka[/QUOTE] Szerokiej drogi i odpoczywajcie. :) Andrzej Majewski powiedział tak : "Człowiek dobrze mówi o innych, gdy im nie zazdrości i stąd wziął się zapewne zwyczaj chwalenia nieboszczyków. " Zazdrości nie zazdroszczę nikomu. Quote
Ellig Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Ogłoszenie Ary jest wyróżnione do 23 sierpnia, czy je zostawiamy? statystyka Wyświetleń: 903 Tel: 18 Quote
mestudio Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 [quote name='Ellig']Ogłoszenie Ary jest wyróżnione do 23 sierpnia, czy je zostawiamy? statystyka Wyświetleń: 903 Tel: 18[/QUOTE] Elu może jak jest jakiś piesek w potrzebie to go można podmienić chwilowo, Państwo bardzo się obawiali, że w tym czasie wydamy psa komuś innemu. Quote
Ziutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Gusiaczek'] Ziutka, jesteś Śledź, wiesz o tym?:p a! bardzo podoba mi się Twój "ps" do banerka[/QUOTE] Jestem, byłam i bede :) hi Mi też się podoba ;) [quote name='Ellig']Szerokiej drogi i odpoczywajcie. :) Andrzej Majewski powiedział tak : "Człowiek dobrze mówi o innych, gdy im nie zazdrości i stąd wziął się zapewne zwyczaj chwalenia nieboszczyków. " Zazdrości nie zazdroszczę nikomu.[/QUOTE] To właśnie od Majewskiego wzięłam ;) dlatego są .... na końcu, nie kończyłam już, ważny był dla mnie początek ;) Quote
Recommended Posts