Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na stronie widnieje jako kita,dzisiaj przeszła sterylizacje, w boksie mieszka razem z młodą husky, bardzo kontaktowa,łagodna względem ludzi i tej sunki husky
sunia husky jutro idzie do domu

Posted

[quote name='nika28']A ta collaczka jest w schronisku, tak ???
Bo na stronie schroniska dla zwierząt w Łodzi jest taki sam collak, tylko że pies i jest w DT.

W schronisku jest nadal collaczka ,dzisiaj ją widziałam jest masakrycznie chuda.W poniedziałek ma mieć podobno wyniki badań bo jest podejrzenie choroby wątroby i trzustki.Mimo iż sunia jest prawdopodobnie chora ma ją ktoś w poniedziałek odebrać.Gdyby jednak okazało się że sunia we wtorek będzie w schronisku trzeba ją będzie szybko wyciągać bo miejsce zdecydowanie jej nie służy.

Posted

Witam cioteczki. Mam takie pytanie: czy jest jest jeszcze w schronie bokserka??? Podobno była ostatnio jakaś przy budzie na łańcuchu? Przez przypadek poznałam panią która się nad nią zastanawiała (albo nad bernardynem-mieli wcześniej...). Przesympatyczna kobieta-gdyby chciała któregoś z moich na tymczasie dała bym bez mrugnięcia. Tylko nie ma internetu więc zaproponowałam pomoc. W domu dwójka dzieci więc pies musi być łagodny... Wiecie coś o niej? Istnieje prawdopodobieństwo że wzięła ją wczoraj. Dziś już nie chcę dzwonić bo za późno a wczoraj zawoziłam szczeniaka do nowego domu. Więc jeśli macie o niej jakieś informacje:wiek, zachowanie itp to bardzo bym prosiła. Dzięki :loveu:

Posted

modliszka84 napisał(a):
mosii miala jakiegos bernardyna
tylko nie jestem pewna czy ze schronu w czestochowie czy z innego miasta, w kazdym razie ma go zabrac na tymczas

tego wysłałam

Posted

[quote name='ewatonieja']przypominam ze w schronisku jest takie przepiekne cus o łapach jak niedzwiedz i niewyleczonym katarze :(

a co o tym psie wiadomo - wiek, rozmiar - podeślę go tym ludziom co szukaja benka, w końcu serce nie sługa może sie uda.

Posted

[quote name='luka1']macie może bernardyna w schronisku - mam dom

my mamy sunię 7 mies beniowatą, do Mielca również w ostatniej "dostawie" przybył bernardyn:-(

a to jest kaukazowate:-(:-( biedactwo:

Posted

luka1 napisał(a):
a może macie szczeniaka, psiaka Onka

Jest na dogo 5-cio miesięczny onek i dramatyczny apel , bo psiak ma trafić jutro do schroniska !