Marycha35 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Śliczny pyś:):):) Dziewczynki, z jąderek sobie... jaja robicie???;) Quote
Amadorka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Oskarek już po zabiegu,zniósł go dzielnie,teraz troszkę jest wystraszony kołnierzem,ale kolację już spałaszował.Mieszka ostatnio w domu,więc moge go poobserwować. Jeszcze dobra wiadomość pani wet za zabieg dla bezdomniaka wzięła 20zł mniej,więc bedzie więcej na ogłoszenia.Zabieg koszt-100zł. Quote
kiyoshi Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 (edited) Amadorko, bardzo Ci dziękuje za przepiękne zdjęcia pieska. Na gumtree w wyróżnionym ogłoszeniu już podmieniłam;) dobrze, że kastrację 'mamy' za sobą i ogromne podziękowania dla pani weterynarz, która okazała wielkie serce obniżając koszta zabiegu:):loveu: czekam na numer konta i zaraz robię przelew. Od rutta wpłynęło dziś dla Oskarka 50zł- w tym pokrycie kosztu wyróżnienia na gumtree. DZIEKUJE!!!!! Oskarka na tym ogłoszeniu obejrzały 62 osoby, ale nadal telefonów brak:( wklęję tu resztę zdjęć z facebooka:) ciotki- podpowiedzcie może które zdjęćie wydaje się być najlepsze jako pierwsze w ogłoszeniach?? Edited November 6, 2013 by kiyoshi Quote
halszka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 przystojniak :loveu: może to środkowe z nosiem?;) troszkę je ciachnęłam i coś tam jeszcze;) Quote
kiyoshi Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 dzięki halszko kochana! zaraz podmienię jeszcze raz gumtree:) Quote
halszka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 popełniłam;) taki ala plakacik i rozsyłam na FB może ktoś wypatrzy :) Quote
Panna Marple Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Dla mnie numer 1 i 2 są najfajniejsze do ogłoszeń:lol: Quote
obiezyswiat75 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Panna Marple napisał(a):Dla mnie numer 1 i 2 są najfajniejsze do ogłoszeń:lol: dla mnie też :) Quote
Bonsai Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 2 jest lepsze, bo na pierwszym zdjęciu jest zła perspektywa i Oskarek wygląda na dużego psa. ;) Quote
Amadorka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Oskar ma zawsze smutną minkę,a przynajmniej tak wygląda.Lubi chodzić na smyczy,lubi być głaskany,ale ogólnie to piesek bardzo spokojny i cichutki.Nigdy nie szuka z nikim zwady.Waży 12 kg. Wzięlam rachunek na hotel za kastrację,jutro wkleję skan.Proszę więc na rachunek hotelu wysłać pieniądze. Quote
Marycha35 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Brawa dla Pani dr:):):) I dobrze, że Oskarrro już po zabiegu, ufff:) Quote
kiyoshi Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Amadorka napisał(a):Oskar ma zawsze smutną minkę,a przynajmniej tak wygląda.Lubi chodzić na smyczy,lubi być głaskany,ale ogólnie to piesek bardzo spokojny i cichutki.Nigdy nie szuka z nikim zwady.Waży 12 kg. Wzięlam rachunek na hotel za kastrację,jutro wkleję skan.Proszę więc na rachunek hotelu wysłać pieniądze. jak sobie życzysz Amadorko tak zrobię:) czekam na rachunek i jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za wspaniałą opiekę nad Oskarem halszko- przygotowałaś przepiękny plakat dla Oskara!! gdybym mogła obkleiłabym nim całe miasto:D dziękuje Ci za rozsyłanie i pamięć o nim:) co do zdjęć- mi też jakoś najbardziej wpadło w oko to zdjęcie nr. 2. jedyną jego wadą jest trochę słabsza ostrość:( przy nowym pakieciku spróbuije z tym zdjęciem, a póki co- podmienione zdjęcie na to halszkowe zapewniło Oskrowi ponad 25 odsłon od wczoraj:D:loveu: Quote
halszka Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 hmmm nie wiem czy udało się uzyskać więcej ostrości,ale wstawię;) Quote
kiyoshi Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 myślę, że tak:D super- dziękuje:) szkoda, że z ogłoszeń nadal cisza:( Quote
rutta Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Amadorka napisał(a):Oskar ma zawsze smutną minkę,a przynajmniej tak wygląda.Lubi chodzić na smyczy,lubi być głaskany,ale ogólnie to piesek bardzo spokojny i cichutki.Nigdy nie szuka z nikim zwady.Waży 12 kg. Wzięlam rachunek na hotel za kastrację,jutro wkleję skan.Proszę więc na rachunek hotelu wysłać pieniądze. Wierzę w to, że z czasem zapomni o uwięzieniu w małym boksie, że otworzy się i stanie się radosnym psiakiem. Jeszcze do tego przyda mu się człowiek taki na zawsze :) Smutne ma pysio. Spojrzenie mądre. Ja mięknę :) Quote
kiyoshi Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Wczoraj miałam pierwszy telefon o Oskarka. Pan z Warszawy...zadzwonił..ale w sumie to chciał spytać, czy nie mam jakiejś suni jamniczki miniaturki, najlepiej ridej, bo zobaczył Oskarka i pomyślał, że spyta;) Rozmowa była bardzo miła i Pan nawet wypytywał o Oskarka, jednak to zdecydowanie większy piesek niż Pan szukał. Uznałam że namawianie nie ma sensu i odesłałam Pana na stronę 'Jamników Niczyich'. A już miałam taką radość w sercu, gdy odebrałam ten telefon...gdy Pan powiedział, że dzwoni z ogłoszenia Oskara.... eh...trzeba nadal trzymać kciuki! na konto Oskara wpłynęlo 10 zł od bonsai:) DZIĘKI:) Quote
yunona Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 kiyoshi napisał(a):Wczoraj miałam pierwszy telefon o Oskarka. Pan z Warszawy...zadzwonił..ale w sumie to chciał spytać, czy nie mam jakiejś suni jamniczki miniaturki, najlepiej ridej, bo zobaczył Oskarka i pomyślał, że spyta;) Rozmowa była bardzo miła i Pan nawet wypytywał o Oskarka, jednak to zdecydowanie większy piesek niż Pan szukał. Uznałam że namawianie nie ma sensu i odesłałam Pana na stronę 'Jamników Niczyich'. A już miałam taką radość w sercu, gdy odebrałam ten telefon...gdy Pan powiedział, że dzwoni z ogłoszenia Oskara.... eh...trzeba nadal trzymać kciuki! na konto Oskara wpłynęlo 10 zł od bonsai:) DZIĘKI:) W Warszawie jest też Fundacja SOS dla Jamników to bliżej :) Quote
madziakato Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 kiyoshi napisał(a):Wczoraj miałam pierwszy telefon o Oskarka. Pan z Warszawy...zadzwonił..ale w sumie to chciał spytać, czy nie mam jakiejś suni jamniczki miniaturki, najlepiej ridej, bo zobaczył Oskarka i pomyślał, że spyta;) Rozmowa była bardzo miła i Pan nawet wypytywał o Oskarka, jednak to zdecydowanie większy piesek niż Pan szukał. Uznałam że namawianie nie ma sensu i odesłałam Pana na stronę 'Jamników Niczyich'. A już miałam taką radość w sercu, gdy odebrałam ten telefon...gdy Pan powiedział, że dzwoni z ogłoszenia Oskara.... eh...trzeba nadal trzymać kciuki! na konto Oskara wpłynęlo 10 zł od bonsai:) DZIĘKI:)Ale zwykle to dobrze wróży- "coś" zaczęło się dziać, spokojnie, znajdzie dom- tak czuję, że już niedługo... Quote
kiyoshi Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 dzięki madziakato za wsparcie:) ja też mam przeczucie, że domek się znajdzie....i ten pierwszy telefon też przyjmuje jako dobrą wróżbę:) yunona- poszedł priv do Ciebie:) nie wiedziałam, że jesteście z Warszawy- teraz będe pamiętać:) Quote
Marycha35 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nooo, złącza przetarte, dobrze jest:) DOMORY, DO ROBOTY!!!!! Quote
Recommended Posts