Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskarek już po zabiegu,zniósł go dzielnie,teraz troszkę jest wystraszony kołnierzem,ale kolację już spałaszował.Mieszka ostatnio w domu,więc moge go poobserwować.
Jeszcze dobra wiadomość pani wet za zabieg dla bezdomniaka wzięła 20zł mniej,więc bedzie więcej na ogłoszenia.Zabieg koszt-100zł.

Posted (edited)

Amadorko, bardzo Ci dziękuje za przepiękne zdjęcia pieska.
Na gumtree w wyróżnionym ogłoszeniu już podmieniłam;)
dobrze, że kastrację 'mamy' za sobą i ogromne podziękowania dla pani weterynarz, która okazała wielkie serce obniżając koszta zabiegu:):loveu:
czekam na numer konta i zaraz robię przelew.

Od rutta wpłynęło dziś dla Oskarka 50zł- w tym pokrycie kosztu wyróżnienia na gumtree. DZIEKUJE!!!!!
Oskarka na tym ogłoszeniu obejrzały 62 osoby, ale nadal telefonów brak:(

wklęję tu resztę zdjęć z facebooka:)

ciotki- podpowiedzcie może które zdjęćie wydaje się być najlepsze jako pierwsze w ogłoszeniach??

Edited by kiyoshi
Posted

Oskar ma zawsze smutną minkę,a przynajmniej tak wygląda.Lubi chodzić na smyczy,lubi być głaskany,ale ogólnie to piesek bardzo spokojny i cichutki.Nigdy nie szuka z nikim zwady.Waży 12 kg.
Wzięlam rachunek na hotel za kastrację,jutro wkleję skan.Proszę więc na rachunek hotelu wysłać pieniądze.

Posted

Amadorka napisał(a):
Oskar ma zawsze smutną minkę,a przynajmniej tak wygląda.Lubi chodzić na smyczy,lubi być głaskany,ale ogólnie to piesek bardzo spokojny i cichutki.Nigdy nie szuka z nikim zwady.Waży 12 kg.
Wzięlam rachunek na hotel za kastrację,jutro wkleję skan.Proszę więc na rachunek hotelu wysłać pieniądze.

jak sobie życzysz Amadorko tak zrobię:) czekam na rachunek i jeszcze raz bardzo Ci dziękuje za wspaniałą opiekę nad Oskarem

halszko- przygotowałaś przepiękny plakat dla Oskara!! gdybym mogła obkleiłabym nim całe miasto:D
dziękuje Ci za rozsyłanie i pamięć o nim:)

co do zdjęć- mi też jakoś najbardziej wpadło w oko to zdjęcie nr. 2. jedyną jego wadą jest trochę słabsza ostrość:(
przy nowym pakieciku spróbuije z tym zdjęciem, a póki co- podmienione zdjęcie na to halszkowe zapewniło Oskrowi ponad 25 odsłon od wczoraj:D:loveu:

Posted

Amadorka napisał(a):

Wierzę w to, że z czasem zapomni o uwięzieniu w małym boksie, że otworzy się i stanie się radosnym psiakiem. Jeszcze do tego przyda mu się człowiek taki na zawsze :)

Smutne ma pysio. Spojrzenie mądre. Ja mięknę :)

Posted

Wczoraj miałam pierwszy telefon o Oskarka.
Pan z Warszawy...zadzwonił..ale w sumie to chciał spytać, czy nie mam jakiejś suni jamniczki miniaturki, najlepiej ridej, bo zobaczył Oskarka i pomyślał, że spyta;)
Rozmowa była bardzo miła i Pan nawet wypytywał o Oskarka, jednak to zdecydowanie większy piesek niż Pan szukał. Uznałam że namawianie nie ma sensu i odesłałam Pana na stronę 'Jamników Niczyich'.

A już miałam taką radość w sercu, gdy odebrałam ten telefon...gdy Pan powiedział, że dzwoni z ogłoszenia Oskara....

eh...trzeba nadal trzymać kciuki!

na konto Oskara wpłynęlo 10 zł od bonsai:) DZIĘKI:)

Posted

kiyoshi napisał(a):
Pan z Warszawy...zadzwonił..ale w sumie to chciał spytać, czy nie mam jakiejś suni jamniczki miniaturki, najlepiej ridej, bo zobaczył Oskarka i pomyślał, że spyta;)
Rozmowa była bardzo miła i Pan nawet wypytywał o Oskarka, jednak to zdecydowanie większy piesek niż Pan szukał. Uznałam że namawianie nie ma sensu i odesłałam Pana na stronę 'Jamników Niczyich'.

A już miałam taką radość w sercu, gdy odebrałam ten telefon...gdy Pan powiedział, że dzwoni z ogłoszenia Oskara....

W Warszawie jest też Fundacja SOS dla Jamników to bliżej :)

Posted

kiyoshi napisał(a):

Ale zwykle to dobrze wróży- "coś" zaczęło się dziać, spokojnie, znajdzie dom- tak czuję, że już niedługo...

Posted

dzięki madziakato za wsparcie:)
ja też mam przeczucie, że domek się znajdzie....i ten pierwszy telefon też przyjmuje jako dobrą wróżbę:)

yunona- poszedł priv do Ciebie:) nie wiedziałam, że jesteście z Warszawy- teraz będe pamiętać:)