Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Fotki wskazane:):):)[/QUOTE]

A nawet konieczne.To podstawa.Chociaż 2 psy wyadoptowaliśmy w śmieszny sposób. Morisek miał zdjęcie na śpiocha,a pańcia stwierdziła ,że się zakochała w jego oczach. Pewnie widziała je swoimi oczami wyobraźni :evil_lol:,a Czacza/Ada miała ogłoszenie bez zdjęcia i pańcia też się w niej zakochała od pierwszego wejrzenia.

Posted

[quote name='Poker']A nawet konieczne.To podstawa.Chociaż 2 psy wyadoptowaliśmy w śmieszny sposób. Morisek miał zdjęcie na śpiocha,a pańcia stwierdziła ,że się zakochała w jego oczach. Pewnie widziała je swoimi oczami wyobraźni :evil_lol:,a Czacza/Ada miała ogłoszenie bez zdjęcia i pańcia też się w niej zakochała od pierwszego wejrzenia.[/QUOTE]

haha:D
czyli nie ma reguły;)
ja jednak uważam, że ludzie to wzrokowcy...i dobre zdjęcie to podstawa, bo jest pierwszym bodźcem, który może przykuć uwagę.
Mam nadzieje, że Amadorka coś wyśle na dniach. Chciałabym mu odnowić ogłoszenia na Warszawę, ale już koniecznie z nowymi zdjęciami...

ps. dzięki ciotki za obecność i kciuki zaciśnięte!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dajesz radę finansowo?????

póki co na koncie Oskarka jest jeszcze 600zł ;)
szczegółowe rozliczenie w poście nr. 2:)

chłopak ma więc jeszcze pełne 3 miesiące na znalezienie domu!! i powiem tak- MUSI się to udać!

Posted

[quote name='Marycha35']Brawo!! To szykujemy zmasowaną akcję OGŁOSZENIE;)

tak...teraz jestem na wyjeżdzie, ale jak tylko wrócę ok. piątku ponowię mu ogłoszenia na warszawę, łódź, i też dodatkowo na kraków i katowicę, bo jestem zdania że jak ktoś się zakocha, to pokona te 200 km;) a też transport można jakoś 'skombinować';)

oczywiście gdyby ktoś był chętny i chciał pomóc w ogłaszaniu, to będe OGROMNIE wdzięczna!!

dom musi się znaleść !! nawet nie chce dopuszczać fo siebie sytuacji, że Oskar zostanie bez domu...i bez pieniędzy...
taki śliczny psiak łapie na serce- tylko musi go jego LUDŹ wypatrzeć;)