Poker Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Marycha35']Fotki wskazane:):):)[/QUOTE] A nawet konieczne.To podstawa.Chociaż 2 psy wyadoptowaliśmy w śmieszny sposób. Morisek miał zdjęcie na śpiocha,a pańcia stwierdziła ,że się zakochała w jego oczach. Pewnie widziała je swoimi oczami wyobraźni :evil_lol:,a Czacza/Ada miała ogłoszenie bez zdjęcia i pańcia też się w niej zakochała od pierwszego wejrzenia. Quote
kiyoshi Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Poker']A nawet konieczne.To podstawa.Chociaż 2 psy wyadoptowaliśmy w śmieszny sposób. Morisek miał zdjęcie na śpiocha,a pańcia stwierdziła ,że się zakochała w jego oczach. Pewnie widziała je swoimi oczami wyobraźni :evil_lol:,a Czacza/Ada miała ogłoszenie bez zdjęcia i pańcia też się w niej zakochała od pierwszego wejrzenia.[/QUOTE] haha:D czyli nie ma reguły;) ja jednak uważam, że ludzie to wzrokowcy...i dobre zdjęcie to podstawa, bo jest pierwszym bodźcem, który może przykuć uwagę. Mam nadzieje, że Amadorka coś wyśle na dniach. Chciałabym mu odnowić ogłoszenia na Warszawę, ale już koniecznie z nowymi zdjęciami... ps. dzięki ciotki za obecność i kciuki zaciśnięte!! Quote
Nadziejka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Zaciskamy :modla::thumbs::thumbs::thumbs::buzi: Quote
cisowianka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Odwiedzam, nie za często pisze ale zaglądam ;) Quote
kiyoshi Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 dzięki za wspaniałe, przemiłe odwiedzinki... wysłałam sma do Amadroki- obiecała do końca tego tygodnia zrobić sesję zdjęciową dla Oskara;) Quote
Marycha35 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Hi, hi, tak to jest z miłością od pierwszego wejrzenia...;) Quote
kiyoshi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 właśnie Amadorka wrzuciła na fb:) są tak piękne że od razu musze też z Wami się podzielić:D dziś/jutro trzeba się będzie zabrać za nowe ogłoszenia;) Quote
Marycha35 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 DO SCHRUPANIA!!!!!!!!!!!:) Jaki on jest ładny! Quote
kiyoshi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dzięki Amadorko:) fajne te zdjęcia- i nawet w bonusie Oskarek ma na jednym towarzysza-kotka w oddali;) ciesze się ogromnie, że on jest w domku z Wami:) Quote
Marycha35 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 No właśnie tak mają psiaki u Amadorki:):):) Nieustające BUZIAKI I UKŁONY:)!!!! Quote
Nadziejka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Uroczy kochaniutek:bye::iloveyou::iloveyou::buzi: Quote
kiyoshi Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 dzisiaj wysłałam opłatę za kolejny miesiąc hotelowania Oskara- 300zł:) Quote
anica Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Marycha35 napisał(a):Dajesz radę finansowo?????... ja się zawsze boję zapytać;) Czochranka dla słodziaka :loveu: Quote
kiyoshi Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 Marycha35 napisał(a):Dajesz radę finansowo????? póki co na koncie Oskarka jest jeszcze 600zł ;) szczegółowe rozliczenie w poście nr. 2:) chłopak ma więc jeszcze pełne 3 miesiące na znalezienie domu!! i powiem tak- MUSI się to udać! Quote
Marycha35 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Brawo!! To szykujemy zmasowaną akcję OGŁOSZENIE;) Quote
kiyoshi Posted October 21, 2013 Author Posted October 21, 2013 [quote name='Marycha35']Brawo!! To szykujemy zmasowaną akcję OGŁOSZENIE;) tak...teraz jestem na wyjeżdzie, ale jak tylko wrócę ok. piątku ponowię mu ogłoszenia na warszawę, łódź, i też dodatkowo na kraków i katowicę, bo jestem zdania że jak ktoś się zakocha, to pokona te 200 km;) a też transport można jakoś 'skombinować';) oczywiście gdyby ktoś był chętny i chciał pomóc w ogłaszaniu, to będe OGROMNIE wdzięczna!! dom musi się znaleść !! nawet nie chce dopuszczać fo siebie sytuacji, że Oskar zostanie bez domu...i bez pieniędzy... taki śliczny psiak łapie na serce- tylko musi go jego LUDŹ wypatrzeć;) Quote
Marycha35 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Poszukam bazarku ogłoszeniowego, może się uda szybciej wtedy ogłaszać;) Quote
Recommended Posts