Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
ciocia czy Pani ma w @ imię i nazwisko ? Pani z Lubina pisała również do nas :) zostałyśmy ostrzeżone przed tą osobą!!! Chciała adoptować od nas Puszka.

o, a jaki to mail?

ja wiem, że niejaka mariola164 to wariatka, ale chętnie poznam i innych, bo też dużo maili dostaję

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
o, a jaki to mail?

ja wiem, że niejaka mariola164 to wariatka, ale chętnie poznam i innych, bo też dużo maili dostaję

o Boże..to już mam odpowiedź...
a możesz ciociu obieżyświat coś więcej napisac o tej Pani?? bo mi właśnie wysłała zdjęcie swojego drugiego psa i wydaje się być w bardzo dobrej kondycji....
eh:(

Posted

[quote name='obiezyswiat75']o, a jaki to mail?

dokładnie o tą osobę mi chodzi :) starała się od nas adoptowac Puszka i Mentosa :) jej temat od 2 lat bodajże przewija się na dogo. W jednym czasie stara się o adopcję 10..20..30 psiaków. Śledzi ogłoszenia na tablicy.pl bo do nas odzywała się za każdym razem gdy pojawiło się tam ogłoszenie.
Pani twierdzi że nie ma telefonu i nic nie jest dla niej przeszkodą :) psa też nie ma :) ale widzę że teraz zmieniła wersje ;)
Nam dokładnego adresu nie podała :) bodajże ul. Paderewskiego i jakiś nr domu choc to osiedle. Zapytana kilka razy o nr mieszkania urywała temat i więcej nie odpisywała.
Trzeba by w końcu kogoś znaleźc z tych okolic i Pani lub Pana poszukac ;) nie wiem czemu ale mnie się wydaje że to jest facet :)

Posted

kiyoshi napisał(a):
Pani nie ma w mailu imienia i nazwiska...ale...mogła zmienić mail?
wysłała mi własnie zdjęcie swojego pieska- ładny, zadbany, w wieku Oskara...

eh...jak ja tego nie lubię!! juz miałam tak ze dwa razy, że po rozmowie/ wymianie maili byłam bardzo na NIE na dom, a potem jak sama tam poszłam to się okazały super, najlepsze domy!!!

Marticzko jednak Twoje słowa bardzo do mnie trafiły, zaraz prześlę Ci priv z mailem Pani.

Ciocia Mariolka @ nie zmieniła :) jest wciąż ten sam :) mnie się coś ubzdurało że w @ było mariola i nazwisko zamiast numeru ale nie nie to dokładnie o tą osobę mi chodziło :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
dokładnie o tą osobę mi chodzi :) starała się od nas adoptowac Puszka i Mentosa :) jej temat od 2 lat bodajże przewija się na dogo. W jednym czasie stara się o adopcję 10..20..30 psiaków. Śledzi ogłoszenia na tablicy.pl bo do nas odzywała się za każdym razem gdy pojawiło się tam ogłoszenie.
Pani twierdzi że nie ma telefonu i nic nie jest dla niej przeszkodą :) psa też nie ma :) ale widzę że teraz zmieniła wersje ;)
Nam dokładnego adresu nie podała :) bodajże ul. Paderewskiego i jakiś nr domu choc to osiedle. Zapytana kilka razy o nr mieszkania urywała temat i więcej nie odpisywała.
Trzeba by w końcu kogoś znaleźc z tych okolic i Pani lub Pana poszukac ;) nie wiem czemu ale mnie się wydaje że to jest facet :)

wypisz wymaluj miałam to samo :)
przy próbie umówienia się kontakt się urywal, po czym po dodaniu kolejnego ogloszenia pani pisała znowu.

Posted (edited)

hmmm....
tak czułam od początku, że to wariatka:( :(
albo...starsza osoba- samotna, znudzona, która zwyczajnie chce sobie z kimś popisać:(

ciekawi mnie tylko co to za piesek ze zdjęcia? bardzo ładny- biały w brązowe plamy...znalazła zdjęcie w necie?? czy może jednak coś adoptowała??

z innej beczki i TU NIE UWIERZYCIE!!!
jest kolejna Pani zainteresowana adopcją!!!!
z Warszawy.
TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI

Edited by kiyoshi
Posted

wymieniłam z Panią maile i podesłałam nasz wątek, by Pani w wolnej chwili poczytała o Oskarku.
Dom zapowiada się BARDZO dobrze. Ale ewentualna wizyta przedadopcyjna byłaby dopiero po 13 grudnia bo teraz Pani ma dużo pracy też w wekendy, więc to jeszcze troszkę czasu.
Mam nadzieję, że Państwo się zdecydują...

miłego dnia cioteczki

Posted

[quote name='halszka']P.Mariola mariola164 szuka nadal,właśnie otrzymałam od niej wiadomość,że jest bardzo zainteresowana Milanem z Przytuliska G

Swoją drogą ona się jeszcze nie zorientowała, że osoby, które zamieszczają ogłoszenia powtarzają się?
Nie mogę jej znaleźć na CK. Zestawienie w pierwszych wątkach nie jest aktualizowane. Wiecie, czy jest taka baza czy trzeba przebrnąć przez wszystkie posty?

[quote name='kiyoshi']wymieniłam z Panią maile i podesłałam nasz wątek, by Pani w wolnej chwili poczytała o Oskarku.
Dom zapowiada się BARDZO dobrze. Ale ewentualna wizyta przedadopcyjna byłaby dopiero po 13 grudnia bo teraz Pani ma dużo pracy też w wekendy, więc to jeszcze troszkę czasu.
Mam nadzieję, że Państwo się zdecydują...

miłego dnia cioteczki

Ooooo.... :):):) Trzymam kciuki!

Posted

Panna Marple napisał(a):
Wiecie co Ciotki? Mnie się już w oczach miesza wszystko, bo za dużo tych wątków i zamiast "OSKAR-jamnikowaty-długowłosy -PSI -IDEAŁ", przeczytałam "psi pedał"...:diabloti:
Ło matko!!!!:lol:, dobre he he....

Posted

[quote name='halszka']P.Mariola mariola164 szuka nadal,właśnie otrzymałam od niej wiadomość,że jest bardzo zainteresowana Milanem z Przytuliska G
Halszko marzę o tym aby ktoś w końcu tego babsztyla namierzył i sprawdził :( naprawdę nie ma na dogo nikogo z Lubina lub okolic kto mógłby podejśc ? podjechac ? Halszko zapytaj ją o pełny adres ...jestem ciekawa czy poda czy znowu się ulotni ;)

[quote name='Panna Marple']Wiecie co Ciotki? Mnie się już w oczach miesza wszystko, bo za dużo tych wątków i zamiast "OSKAR-jamnikowaty-długowłosy -PSI -IDEAŁ", przeczytałam "psi pedał"...:diabloti:

:crazyeye: Aneczko nie powinnam się śmiac ale rozbawiłaś mnie do łez :roflt:

Posted

cioteczki...ale tu się dzieje:D

pani mariola znów atakuje- dobrze, że już o niej wiemy;)
moim zdaniem to jakaś samotna osoba, bo ona zwyczajnie chce sobie popisać i wcale nie zmierza by psa ostatecznie adoptować, więc też raczej nie chce dla nich krzywdy...
dziwne to i zdecydowanie przydałoby się znaleść kogoś kto mógłby się z nią spotkać...

Panna Marple- też się uśmiałam;) psi pedał z naszego Oskarka- oj nie nie;)

cioteczki: dziękuje za pomoc finansową dla Oskara.
od madziakato wpłynęło 5 zł
a od Pani Iwony L. z fb- 100zł!
mam wrażenie, że nad Oskarem chyba czuwa jakiś dobry anioł..

dziś też wpłaciłam na konto hoteliku przelew za kolejny miesiąc- szczegółowe rozliczenie w poście nr. 2.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Halszko marzę o tym aby ktoś w końcu tego babsztyla namierzył i sprawdził :( naprawdę nie ma na dogo nikogo z Lubina lub okolic kto mógłby podejśc ? podjechac ? Halszko zapytaj ją o pełny adres ...jestem ciekawa czy poda czy znowu się ulotni;)

Martiko wczoraj pisałam,żeby podała nr.tel. na razie cisza,jeśli będzie ciąg dalszy zapytam o adres ;-) z Lublina nie kojarzę nikogo :shake:

Posted

halszka napisał(a):
Martiko wczoraj pisałam,żeby podała nr.tel. na razie cisza,jeśli będzie ciąg dalszy zapytam o adres ;-) z Lublina nie kojarzę nikogo :shake:

To Lubin :) a co do telefonu to sławna Mariolka do tej pory twierdziła że nie posiada ;) mówię Wam dziewczynki że to facet ;)