obiezyswiat75 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Martika@Aischa napisał(a):ciocia czy Pani ma w @ imię i nazwisko ? Pani z Lubina pisała również do nas :) zostałyśmy ostrzeżone przed tą osobą!!! Chciała adoptować od nas Puszka. o, a jaki to mail? ja wiem, że niejaka mariola164 to wariatka, ale chętnie poznam i innych, bo też dużo maili dostaję Quote
kiyoshi Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):o, a jaki to mail? ja wiem, że niejaka mariola164 to wariatka, ale chętnie poznam i innych, bo też dużo maili dostaję o Boże..to już mam odpowiedź... a możesz ciociu obieżyświat coś więcej napisac o tej Pani?? bo mi właśnie wysłała zdjęcie swojego drugiego psa i wydaje się być w bardzo dobrej kondycji.... eh:( Quote
Martika&Aischa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='obiezyswiat75']o, a jaki to mail? ja wiem, że niejaka mariola164 to wariatka, ale chętnie poznam i innych, bo też dużo maili dostaję dokładnie o tą osobę mi chodzi :) starała się od nas adoptowac Puszka i Mentosa :) jej temat od 2 lat bodajże przewija się na dogo. W jednym czasie stara się o adopcję 10..20..30 psiaków. Śledzi ogłoszenia na tablicy.pl bo do nas odzywała się za każdym razem gdy pojawiło się tam ogłoszenie. Pani twierdzi że nie ma telefonu i nic nie jest dla niej przeszkodą :) psa też nie ma :) ale widzę że teraz zmieniła wersje ;) Nam dokładnego adresu nie podała :) bodajże ul. Paderewskiego i jakiś nr domu choc to osiedle. Zapytana kilka razy o nr mieszkania urywała temat i więcej nie odpisywała. Trzeba by w końcu kogoś znaleźc z tych okolic i Pani lub Pana poszukac ;) nie wiem czemu ale mnie się wydaje że to jest facet :) Quote
Martika&Aischa Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 kiyoshi napisał(a):Pani nie ma w mailu imienia i nazwiska...ale...mogła zmienić mail? wysłała mi własnie zdjęcie swojego pieska- ładny, zadbany, w wieku Oskara... eh...jak ja tego nie lubię!! juz miałam tak ze dwa razy, że po rozmowie/ wymianie maili byłam bardzo na NIE na dom, a potem jak sama tam poszłam to się okazały super, najlepsze domy!!! Marticzko jednak Twoje słowa bardzo do mnie trafiły, zaraz prześlę Ci priv z mailem Pani. Ciocia Mariolka @ nie zmieniła :) jest wciąż ten sam :) mnie się coś ubzdurało że w @ było mariola i nazwisko zamiast numeru ale nie nie to dokładnie o tą osobę mi chodziło :) Quote
obiezyswiat75 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Martika@Aischa napisał(a):dokładnie o tą osobę mi chodzi :) starała się od nas adoptowac Puszka i Mentosa :) jej temat od 2 lat bodajże przewija się na dogo. W jednym czasie stara się o adopcję 10..20..30 psiaków. Śledzi ogłoszenia na tablicy.pl bo do nas odzywała się za każdym razem gdy pojawiło się tam ogłoszenie. Pani twierdzi że nie ma telefonu i nic nie jest dla niej przeszkodą :) psa też nie ma :) ale widzę że teraz zmieniła wersje ;) Nam dokładnego adresu nie podała :) bodajże ul. Paderewskiego i jakiś nr domu choc to osiedle. Zapytana kilka razy o nr mieszkania urywała temat i więcej nie odpisywała. Trzeba by w końcu kogoś znaleźc z tych okolic i Pani lub Pana poszukac ;) nie wiem czemu ale mnie się wydaje że to jest facet :) wypisz wymaluj miałam to samo :) przy próbie umówienia się kontakt się urywal, po czym po dodaniu kolejnego ogloszenia pani pisała znowu. Quote
madziakato Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 O matko, co za babsko....Ciekawe, co jej w głowie siedzi...Uważajcie Quote
kiyoshi Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 (edited) hmmm.... tak czułam od początku, że to wariatka:( :( albo...starsza osoba- samotna, znudzona, która zwyczajnie chce sobie z kimś popisać:( ciekawi mnie tylko co to za piesek ze zdjęcia? bardzo ładny- biały w brązowe plamy...znalazła zdjęcie w necie?? czy może jednak coś adoptowała?? z innej beczki i TU NIE UWIERZYCIE!!! jest kolejna Pani zainteresowana adopcją!!!! z Warszawy. TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI Edited November 20, 2013 by kiyoshi Quote
halszka Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Zaciskam z całych sił :kciuki: oby tym razem się powiodło:) Quote
kiyoshi Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 wymieniłam z Panią maile i podesłałam nasz wątek, by Pani w wolnej chwili poczytała o Oskarku. Dom zapowiada się BARDZO dobrze. Ale ewentualna wizyta przedadopcyjna byłaby dopiero po 13 grudnia bo teraz Pani ma dużo pracy też w wekendy, więc to jeszcze troszkę czasu. Mam nadzieję, że Państwo się zdecydują... miłego dnia cioteczki Quote
Wojtek7 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Zaciskam kciuki za Oskara! Dzięki Kiyoshi:) Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 O rany :) pojawiło się światełko w tunelu dla Oskarka :) zaciskam !!!!!!!!!!!!!! Quote
halszka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 P.Mariola mariola164 szuka nadal,właśnie otrzymałam od niej wiadomość,że jest bardzo zainteresowana Milanem z Przytuliska G Quote
Marycha35 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Po przerwie się witam i czytam co tu u Oskarrra naszego się dzieje i gały mi się wybałuszają!!! Domki tylko dobre i zrównoważone zapraszamy ;) Quote
Panna Marple Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Wiecie co Ciotki? Mnie się już w oczach miesza wszystko, bo za dużo tych wątków i zamiast "OSKAR-jamnikowaty-długowłosy -PSI -IDEAŁ", przeczytałam "psi pedał"...:diabloti: Quote
rutta Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='halszka']P.Mariola mariola164 szuka nadal,właśnie otrzymałam od niej wiadomość,że jest bardzo zainteresowana Milanem z Przytuliska G Swoją drogą ona się jeszcze nie zorientowała, że osoby, które zamieszczają ogłoszenia powtarzają się? Nie mogę jej znaleźć na CK. Zestawienie w pierwszych wątkach nie jest aktualizowane. Wiecie, czy jest taka baza czy trzeba przebrnąć przez wszystkie posty? [quote name='kiyoshi']wymieniłam z Panią maile i podesłałam nasz wątek, by Pani w wolnej chwili poczytała o Oskarku. Dom zapowiada się BARDZO dobrze. Ale ewentualna wizyta przedadopcyjna byłaby dopiero po 13 grudnia bo teraz Pani ma dużo pracy też w wekendy, więc to jeszcze troszkę czasu. Mam nadzieję, że Państwo się zdecydują... miłego dnia cioteczki Ooooo.... :):):) Trzymam kciuki! Quote
madziakato Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Panna Marple napisał(a):Wiecie co Ciotki? Mnie się już w oczach miesza wszystko, bo za dużo tych wątków i zamiast "OSKAR-jamnikowaty-długowłosy -PSI -IDEAŁ", przeczytałam "psi pedał"...:diabloti:Ło matko!!!!:lol:, dobre he he.... Quote
madziakato Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Wpłacam skromny grosik dla Oskarka;) Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='halszka']P.Mariola mariola164 szuka nadal,właśnie otrzymałam od niej wiadomość,że jest bardzo zainteresowana Milanem z Przytuliska G Halszko marzę o tym aby ktoś w końcu tego babsztyla namierzył i sprawdził :( naprawdę nie ma na dogo nikogo z Lubina lub okolic kto mógłby podejśc ? podjechac ? Halszko zapytaj ją o pełny adres ...jestem ciekawa czy poda czy znowu się ulotni ;) [quote name='Panna Marple']Wiecie co Ciotki? Mnie się już w oczach miesza wszystko, bo za dużo tych wątków i zamiast "OSKAR-jamnikowaty-długowłosy -PSI -IDEAŁ", przeczytałam "psi pedał"...:diabloti: :crazyeye: Aneczko nie powinnam się śmiac ale rozbawiłaś mnie do łez :roflt: Quote
kiyoshi Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 cioteczki...ale tu się dzieje:D pani mariola znów atakuje- dobrze, że już o niej wiemy;) moim zdaniem to jakaś samotna osoba, bo ona zwyczajnie chce sobie popisać i wcale nie zmierza by psa ostatecznie adoptować, więc też raczej nie chce dla nich krzywdy... dziwne to i zdecydowanie przydałoby się znaleść kogoś kto mógłby się z nią spotkać... Panna Marple- też się uśmiałam;) psi pedał z naszego Oskarka- oj nie nie;) cioteczki: dziękuje za pomoc finansową dla Oskara. od madziakato wpłynęło 5 zł a od Pani Iwony L. z fb- 100zł! mam wrażenie, że nad Oskarem chyba czuwa jakiś dobry anioł.. dziś też wpłaciłam na konto hoteliku przelew za kolejny miesiąc- szczegółowe rozliczenie w poście nr. 2. Quote
halszka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Halszko marzę o tym aby ktoś w końcu tego babsztyla namierzył i sprawdził :( naprawdę nie ma na dogo nikogo z Lubina lub okolic kto mógłby podejśc ? podjechac ? Halszko zapytaj ją o pełny adres ...jestem ciekawa czy poda czy znowu się ulotni;) Martiko wczoraj pisałam,żeby podała nr.tel. na razie cisza,jeśli będzie ciąg dalszy zapytam o adres ;-) z Lublina nie kojarzę nikogo :shake: Quote
Marycha35 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Oskarrro psi pedał, hi hi, a dalej jest w tytule dwa lata odsiadki...:evil_lol: Panno Marple, bardzo prosimy o uwagę...:lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 halszka napisał(a):Martiko wczoraj pisałam,żeby podała nr.tel. na razie cisza,jeśli będzie ciąg dalszy zapytam o adres ;-) z Lublina nie kojarzę nikogo :shake: To Lubin :) a co do telefonu to sławna Mariolka do tej pory twierdziła że nie posiada ;) mówię Wam dziewczynki że to facet ;) Quote
Recommended Posts