Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Sari, smoczyco dzielna, buziaki ślę w boczek, nos i kieł:):):);) A moja sunieczka ma dzisiaj uro - 5 lat:):):) Szkoda, że tak daleko jesteście, impera się szykuje....hi hi:evil_lol:
Edit: a może ktoś chce kalendarz z owczarami cudnymi, kasiorka owczary wspomoże, a prezentów czas się zbliża [FONT=Tahoma]http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post21389225
[/FONT]

Edited by Marycha35
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Ale puchyyy, ciszaaaa. Nie lubię ciszy, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) Sarinko, buzioły ślę, jestem na posterunku:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - ja też ;)
Cześć Słodzizno :)

Posted

[quote name='Zofija']A u Sarinki naprawdę dobrze. Ja myślę, ze ona kiedyś miałą fajny dom. Moze się zgubiła, moze ją ktoś ukradł. Dziewczyna ciągnie do ŻYCIA:)

I to naprawdę cieszy :) :) :)
Twarda z niej sztuka :happy1:

Posted (edited)

Sari coś znowu miała biegunki i cały czas ma rzadkie koopy. Będzie miała pobraną krew. Wizyta ok, tylko sunia od Państwa nie za bardzo na Sari., A Sari strasznie się przywiązała do TZ Kasi. Strasznie. Jest ślad w sprawie oprawcy. Nie mogę nic więcej napisać

Edited by Zofija