stzw Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ja tu takiego małego offa zaserwuję, ale WAŻNE!!! Szukam kogoś, kto coś wie na temat psa Lemona umieszczonego w hoteliku w (chyba) Węgrzcach. Hotel nazywa się U Leona. Może komuś gdzieś się nawinął taki wątek? Quote
Marycha35 Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Niestety ja nie kojarzę. A Sarinka jak się miewa???:) Quote
Zofija Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Marycha35 napisał(a):Niestety ja nie kojarzę. A Sarinka jak się miewa???:) baaardzo dobrze. mam filmik i nowe focie:), ale to wieczorem Quote
phase Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Zofija napisał(a):baaardzo dobrze. mam filmik i nowe focie:), ale to wieczorem Czekamy z niecierpliwością. :) Quote
phase Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Sarinka wariatka. :):) [video=youtube;hO7QSSiG4u8]http://www.youtube.com/watch?v=hO7QSSiG4u8&feature=youtu.be[/video] Quote
Marycha35 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Troszku mi głowę przekręciło;), ale Sari szczęśliwa, aportująca - huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):) Quote
Zofija Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Przepraszam za zmianę tematu, ale mam pytanie/prośbę- pilnie szukam osoby do wizyty pa w Siemianowicach Śląskich.. kojarzycie moze kogoś???? Quote
zozola77 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 zdjecia super..ale nic nie piszecie czy jest szansa by Sari zamieszkała w tym domu docelowo czy jednak nie..chyba ze ja przegapiłam to info.. a te koopy rzadkie to mzoe faktycznie od robali....jak po odrobaczeniu nie przejdzie warto zbadac kał na lamblie i te "mocniejsze" pasozyty..ale moze bedzie oki... i ważne ze jest jakis ślad..kciukam by "polowanie" okazało sie owocne Quote
Zofija Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 zozola77 napisał(a):zdjecia super..ale nic nie piszecie czy jest szansa by Sari zamieszkała w tym domu docelowo czy jednak nie..chyba ze ja przegapiłam to info.. a te koopy rzadkie to mzoe faktycznie od robali....jak po odrobaczeniu nie przejdzie warto zbadac kał na lamblie i te "mocniejsze" pasozyty..ale moze bedzie oki... i ważne ze jest jakis ślad..kciukam by "polowanie" okazało sie owocne myślę, ze jest szansa. Jeśli chodzi o koopy to Sari będzie odrobaczana, a jak nie przejdzie -to tak jak piszesz Quote
cisowianka Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Na Fb od funacji -Jak Pies z Kotem znalazlam taki artykuł nie dotyczy bezpośrednio Sarinki ale temat...[h=5]"Miłośnicy zwierząt w USA dwoili się i troili, by znaleźć dręczyciela zwierząt, po tym jak w parku, pod koniec sierpnia tego roku, znaleziono POTWORNIE dręczoną młodą pit bulkę. Oszczędzimy Wam szczegółów jej stanu w momencie znalezienia, sunia musiała zostać poddana eutanazji Amerykańska policja postawiła sobie za punkt honoru odnalezienie sprawcy tego haniebnego czynu. Podejrzany został dziś aresztowany. Jest nim ... POLAK.... Radosław Czerkawski... Jutro będzie zeznawał z tłumaczem, gdyż mowi tylko po polsku. A my w naszym kraju dalej pobłażajmy dręczycielom zwierząt i traktujmy ich czyny jako mało szkodliwe " [/h] Quote
Marycha35 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Brawa dla Policji w USA!!!! Oby gnojowi, który Sarinkę męczył też się dobrali nasi do tyłka... Ilość idiotów poraża! Quote
Zofija Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Marycha35 napisał(a):Brawa dla Policji w USA!!!! Oby gnojowi, który Sarinkę męczył też się dobrali nasi do tyłka... Ilość idiotów poraża! Ilość idiotów zawsze była porażająca... Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 "Amerykańska policja postawiła sobie za punkt honoru " a ja stawiam oczy w słup, że każde NIC jest u nas bezkarne .... naprawdę nie ogarniam .... Sarinko, mizianki sobotnie :) Quote
Marycha35 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Zochna nie może na wątasie pisać, ale mam nadzieję, że jednak nasi mają jakiś trop w sprawie zboka i go dopadną:angryy::mad::mad::mad::mad::mad::angryy: Quote
Marycha35 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dziewczynki, błagam, looknijcie tu: cisza, dziewczyna z Dogo nie daje już rady, sunia z padaczką...http://www.dogomania.pl/forum/threads/248047-Uśpić-grzeczną-kanapową-młodą-sunię-Padaczka-przekreśla-szanse-na-dom/page3 Quote
cisowianka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Odwiedzam Sarinkę (na wątek suni z padaczką zajrzałam , ale teraz jestem bez kasy) Quote
Marycha35 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dziękuję, kasiorka jedno, obecność bezcenna:) Tam puchy, dziewczyna podłamana, trzeba pomóc, gadułą również, pomysłami co z sunią robić:):):) Quote
Zofija Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 U Sarinki różnie. Jest poprawa, a potem znów coś wyskoczy. Czekamy jeszcze na odrobaczenie. Z adopcją jest jeden problem. Sari cholernie pokochała Pana w zielonych spodniach- a on ją.... Z drugiej strony zabiera miejsce kolejnym. Poczekajmy, co będzie po odrobaczeniu Quote
stzw Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Zofija, powiedz panu w zielonych spodniach, że jak będzie zbierał Sariny to będzie zbieraczem a nie pomagaczem :-) Quote
Zofija Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 stzw napisał(a):Zofija, powiedz panu w zielonych spodniach, że jak będzie zbierał Sariny to będzie zbieraczem a nie pomagaczem :-) Przekażę Panu w zielonych spodniach:) Quote
Nutusia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A ja Pana w zielonych spodniach rozumiem, choć sama prowadzę DT i wiem, że kolejny pies, który zostaje w DS zajmuje miejsce kolejnym bidom... Chociaż kiedyś mieliśmy 2 psy i jednego na tymczasie, a teraz mamy 4 (bo dwa zostały w DS) i... 2 tymczasy :) Quote
Recommended Posts