Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tu takiego małego offa zaserwuję, ale WAŻNE!!!
Szukam kogoś, kto coś wie na temat psa Lemona umieszczonego w hoteliku w (chyba) Węgrzcach. Hotel nazywa się U Leona.
Może komuś gdzieś się nawinął taki wątek?

Posted

zdjecia super..ale nic nie piszecie czy jest szansa by Sari zamieszkała w tym domu docelowo czy jednak nie..chyba ze ja przegapiłam to info..

a te koopy rzadkie to mzoe faktycznie od robali....jak po odrobaczeniu nie przejdzie warto zbadac kał na lamblie i te "mocniejsze" pasozyty..ale moze bedzie oki...

i ważne ze jest jakis ślad..kciukam by "polowanie" okazało sie owocne

Posted

zozola77 napisał(a):
zdjecia super..ale nic nie piszecie czy jest szansa by Sari zamieszkała w tym domu docelowo czy jednak nie..chyba ze ja przegapiłam to info..

a te koopy rzadkie to mzoe faktycznie od robali....jak po odrobaczeniu nie przejdzie warto zbadac kał na lamblie i te "mocniejsze" pasozyty..ale moze bedzie oki...

i ważne ze jest jakis ślad..kciukam by "polowanie" okazało sie owocne

myślę, ze jest szansa. Jeśli chodzi o koopy to Sari będzie odrobaczana, a jak nie przejdzie -to tak jak piszesz

Posted

Na Fb od funacji -Jak Pies z Kotem znalazlam taki artykuł nie dotyczy bezpośrednio Sarinki ale temat...[h=5]"Miłośnicy zwierząt w USA dwoili się i troili, by znaleźć dręczyciela zwierząt, po tym jak w parku, pod koniec sierpnia tego roku, znaleziono POTWORNIE dręczoną młodą pit bulkę. Oszczędzimy Wam szczegółów jej stanu w momencie znalezienia, sunia musiała zostać poddana eutanazji
Amerykańska policja postawiła sobie za punkt honoru odnalezienie sprawcy tego haniebnego czynu.
Podejrzany został dziś aresztowany. Jest nim ... POLAK.... Radosław Czerkawski... Jutro będzie zeznawał z tłumaczem, gdyż mowi tylko po polsku.

A my w naszym kraju dalej pobłażajmy dręczycielom zwierząt i traktujmy ich czyny jako mało szkodliwe "
[/h]

Posted

Marycha35 napisał(a):
Brawa dla Policji w USA!!!! Oby gnojowi, który Sarinkę męczył też się dobrali nasi do tyłka... Ilość idiotów poraża!

Ilość idiotów zawsze była porażająca...

Posted

U Sarinki różnie. Jest poprawa, a potem znów coś wyskoczy. Czekamy jeszcze na odrobaczenie. Z adopcją jest jeden problem. Sari cholernie pokochała Pana w zielonych spodniach- a on ją.... Z drugiej strony zabiera miejsce kolejnym. Poczekajmy, co będzie po odrobaczeniu

Posted

stzw napisał(a):
Zofija, powiedz panu w zielonych spodniach, że jak będzie zbierał Sariny to będzie zbieraczem a nie pomagaczem :-)

Przekażę Panu w zielonych spodniach:)

Posted

A ja Pana w zielonych spodniach rozumiem, choć sama prowadzę DT i wiem, że kolejny pies, który zostaje w DS zajmuje miejsce kolejnym bidom... Chociaż kiedyś mieliśmy 2 psy i jednego na tymczasie, a teraz mamy 4 (bo dwa zostały w DS) i... 2 tymczasy :)