Jump to content
Dogomania

Sarina- oneczka-po straszliwych przejściach- SZUKAMY JEJ DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gusiaczek']Sarinko jakże ci zazdroszczę, bo ja też mam apetyt,
ale chuda byłam jakieś 15 kg temu ;)
Pozdrawiam :)[/QUOTE]

tylko ona ma chorą trzustkę, bo tak by pewnie szybciutko przybrała. Kfiatuszek słodki

Posted

[quote name='Zofija']tylko ona ma chorą trzustkę, bo tak by pewnie szybciutko przybrała. Kfiatuszek słodki[/QUOTE]

Wiem .... chciałam tylko pożartować ;)
Tak, Sari jest słodka i przecudna :loveu:

[quote name='Zofija']Ona ma humor, ale generalnie jak ktoś nowy przychodzi to jest raczej wycofana... Tylko delikatnie i nieśmiało macha ogonkiem.[/QUOTE]

Zastanawiam się, jak ja zachowałabym się wobec gatunku,
który zgotowałby mi taki los ...
ehhhhhhhhhhhhh, szkoda gadać
- najważniejsze, że Kfiatuszek pod Twoimi skrzydłami
Powodzenia :)

Posted

Gusiaczku-uściślę -nie pod moimi bezpośrednio tylko Kasi-Dea :). Ja bym ją z ogromną przyjemnością wzieła pod swoje skrzydła, ale na razie nie mogę powiększać stada:lol:

Posted

[FONT=Times New Roman]Uaktualniam wpływy-DZIĘKUJĘ I JUŻ NIE TRZEBA WPŁACAĆ-Sari ma enough pieniędzy!!!!!

25.09. Renata J. z Ustronia-20zł
25.09. Izabela K. z Bielska-Białej-20zł
26.09. Katarzyna K. ze Zgorzelca-100zł
27.09. Sława H. z Bielska-Białej -100zł
30.09. Aga S. z Cieszyna -20zł
03.10. Jadwiga W. ze Skoczowa-80zł
04.10. Izabela K. z Bielska-20zł
07.10. Anna i Łukasz z Cieszyna-50zł
razem=410zł+ 4550,00zł (było)
na koncie Sari jest 4960,00zł
[/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']Gusiaczku-uściślę -nie pod moimi bezpośrednio tylko Kasi-Dea :). Ja bym ją z ogromną przyjemnością wzieła pod swoje skrzydła, ale na razie nie mogę powiększać stada:lol:[/QUOTE]

Twoje dla Sarinki oddanie i serdeczność też są skrzydłami:)
Pozdrawiam wszystkie uskrzydlone Cioteczki

Posted

Zoś, brawa i już, dałaś suniakowi serducho, a to bezcenne:) No i rewelek z tą kasiorką, miło, że lordowsko enough...;) A nasza Sarinka to smoczyca roku, tyle przeszła, a tu humorrro pycha, zabawy uskutecznia, ech, to jest optymizm z ogonkiem:)

Posted

Widze, ze z Sarinki jest posażna panienka:lol:
Ale nie ma jej czego zazdroscic, bo nic nie zrekompensuje tej traumy jaką w zyciu przeszła.
A ja chciałam zaprosic na bazarek cegiełkowi dla innej Oneczki, biednej jak mysz koscielna, do tego chorej i starej.:-(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/247743-U%C5%9Bmiech-Loli-cegie%C5%82kowy-d%C5%82ug-w-lecznicy-500z%C5%82-w-hotelu-400z%C5%82-PROSZ%C4%98-O-POMOC-do-18-10?p=21401172#post21401172

Posted (edited)

Marycha-SUPER!!!!!!!!
Rozmawiałam z Kasią:)-Sari woli towarzystwo mężczyzn. Za jej TZ chodzi krok w krok. Dzisiaj odwiedziła ją i wzieła na spacer przyszła rodzina:) i Sari też upodobała sobie Pana:). Już za niedługo zrobimy dziewczynce badania krwi i jak będzie ok, to.... adopcja.Bo nie ma, co zabierać miejsca. Następne bidy czekają w kolejce.

Edited by Zofija
Posted (edited)

Ha, to jest cholera ciekawe!!! Może i lepiej, że mężczyzn toleruje:) I do domku, huraaaa, byłoby pycha wreszcie:) Oby tylko zdrową dziewczynką była:)

Edited by Marycha35
Guest Elżbieta481
Posted

A skąd pewność,że to mężczyzna skrzywdził?że tak dogomanki podejrzewają wnioskuję ze zdziwienia,że suka garnie się do facetów..To nie jest powiedziane,że okaleczył sukę facet...Kobiety też bywają różne prawda miłe Panie?
waldi481

Posted

Dziewuszki-ile u Was jest stopni???W naszym rejonie od kilku dni prawie 20 w ciągu dnia:). Gdzie tam za zimno. Moja Samba to już wiosną dawała nura. Kochała pływać. I zdrowa była jak koń. A Sari też jak widać baaardzo lubi i silna z niej kobita!:loveu: co mnie niesamowicie raduje.

Posted

[quote name='Mattilu']Ona ma naprawde silny charakter, na szczescie :)[/QUOTE]

Silny charakter nie chroni przed przeziębieniem ;)
Ale może ja trochę nadopiekuńcza jestem :oops: