Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja troche odbiegne od tematu Dogo, watek jednak nosi tytul NIUSIA I GRACJA, zauwazylam ze sunie opuscily schronisko koncem sierpnia, mamy grudzien, czytam pomiedzu wpisami ze trzeba je oglaszac, to ja sie pytam czy po to zostaly zabrane z schroniska mordowni zeby tam wrocily? Sunie nie moga szukac DS przed sterylkami, to jakis nonsens. Wczesniej napisalam ze pokryjemy sterylke Gracji i nie wycofujemy sie z danego slowa, postaramy sie podzwonic po wetach i poszukac w miare taniego weta, ktory od razu przy jednej narkozie wyciagnal by srut, moze sie uda w jednym zabiegu. Quote
Bogusik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dogo,kochana kobieto!Walcz,nie poddawaj się i miej wiarę w lepsze jutro!Jak mawiała moja mama...Zobaczysz,że i na Twoim podwórku wreszcie zaświeci słońce...!Z całego serca tego właśnie Tobie życzę! Poproszę o nr konta na pw lub maila [email][email protected][/email] Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='myjuliette']Bardzo prosiłabym o konto. Wysłałam maila z pół godzinki temu i tak sobie czekam przy kompie na odpowiedź. Chciałabym od razu zrobić przelew.[/QUOTE] Posłałam konto Dogo07 wszystkim, którzy mnie ostatnio prosili e-mailem. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Gracje i Niusie ogłaszałam ale nie było o nie zapytań, osobą która decyduje o Niusi jest ewu, ale ona teraz jest niedostepna. Sunie zostały odrobaczone poszczepione i faktycznie sterylki byłoby im konieczne. Ja nie wiem jakie ceny są odpowiednie jeśli chodzi o ten zabieg, w kazdym razie jak zapytałam w lecznicy Arka to cena (dokładnie nie pamietam ale chyba 500złza małego psa ) zwaliła mnie z nóg. Quote
ania68 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Gracje i Niusie ogłaszałam ale nie było o nie zapytań, osobą która decyduje o Niusi jest ewu, ale ona teraz jest niedostepna. Sunie zostały odrobaczone poszczepione i faktycznie sterylki byłoby im konieczne. Ja nie wiem jakie ceny są odpowiednie jeśli chodzi o ten zabieg, w kazdym razie jak zapytałam w lecznicy Arka to cena (dokładnie nie pamietam ale chyba 500złza małego psa ) zwaliła mnie z nóg.[/QUOTE] Wow! Ale drożyzna, u mojego weta 130 zł. Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='elik']Posłałam konto Dogo07 wszystkim, którzy mnie ostatnio prosili e-mailem.[/QUOTE] Dziekuje Ci Elu za ogarnięcie tego wsyztskiego. Czyli od teraz ja mam wysyłac nr konta tak ? Quote
Malgoska Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='ania68']Wow! Ale drożyzna, u mojego weta 130 zł.[/QUOTE] masz na mysli sterylke czy wyjęcie śruta? Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='ania68']Wow! Ale drożyzna, u mojego weta 130 zł.[/QUOTE] Czy możesz powiedzieć w jakiej miejscowości ? Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 - no to sprawa czysta- Gracja nie powinna być w domku z małymi dziećmi, ja żle doczytałam - ten mój zainteresowany sunią domek ma dzieci w wieku 5 i 7 lat....w takim razie szukam jej odpowiedniego domku i rozsyłam zdjęcia do potencjalnych zainteresowanych..... - Dogo, będzie dobrze, trzymam kciuki :loveu: Quote
ania68 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='elik']Czy możesz powiedzieć w jakiej miejscowości ?[/QUOTE] Sama sterylka 130 zł. w Krzeszowicach . Rachunek wysyłałam do Was :) Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Dziekuje Ci Elu za ogarnięcie tego wsyztskiego. Czyli od teraz ja mam wysyłac nr konta tak ?[/QUOTE] Dla pewności zacznij proszę od postu nr 533 Zofiji na stronie 22. Powodzenia :) Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='Ada44']- no to sprawa czysta- Gracja nie powinna być w domku z małymi dziećmi, ja żle doczytałam - ten mój zainteresowany sunią domek ma dzieci w wieku 5 i 7 lat....w takim razie szukam jej odpowiedniego domku i rozsyłam zdjęcia do potencjalnych zainteresowanych..... - Dogo, będzie dobrze, trzymam kciuki :loveu:[/QUOTE] A to ma być mała sunieczka ? Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='ania68']Sama sterylka 130 zł. w Krzeszowicach . Rachunek wysyłałam do Was :)[/QUOTE] Trzeba doliczyć transport suni z kraka do Krzeszowic i z powrotem. Ciekawe ile by to było. Może uda się załatwić tani transport. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 o ile dobrze pamietam Marta robi sterylki na Mogilanach i placi 160 zl. nie zaleznie od wagi suki. Dogo napisz lub zadzwon do missieek, ona sterylizuje suki na terenie Krk, tez za taka kwote, wiadomo sa to koszty dla bezdomniakow za ktore placi Fundacja. Dogo a co z Tuptusiem, ktory jest w hoteliku w Katowicach? Quote
ania68 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='elik']Trzeba doliczyć transport suni z kraka do Krzeszowic i z powrotem. Ciekawe ile by to było. Może uda się załatwić transport.[/QUOTE] To pewnie zależy w który rejon Krakowa. Z Pasternika to w jedną stronę to jakieś 25 km. Quote
arim Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 wpisz proszę stałą 10zł i poproszę o nr konta. Quote
togaa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja też bardzo proszę o nr. konta na ; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :lol: Poruszyła mnie ta historia.... Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']A to ma być mała sunieczka ?[/QUOTE] - tak, tamci chcą małego pieska, a nawet dwa ale są w domu małe dzieci...podeślę im miniaturowego pudliszona- też z dogo- a teraz właśnie wrzucam Grację na moje potencjalne domki......w jakim mieście ona jest??? Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Gracja mieszka w Krakowie. Bo mała jest też Niusia z tego wątku [url]http://i43.tinypic.com/351cvo2.jpg[/url]. Ale nie kudłata jak Gracja. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada44']- tak, tamci chcą małego pieska, a nawet dwa ale są w domu małe dzieci...podeślę im miniaturowego pudliszona- też z dogo- a teraz właśnie wrzucam Grację na moje potencjalne domki......w jakim mieście ona jest???[/QUOTE] Ada44 tu sa dwa klony, w hotelu jest dwojka malych dzieci, wiec psiny sprawdzone, mozesz dowiedziec sie wiecej, tez chyba olkuszanki. [url]http://proanimals.org/nasz******/266-sisi-i-mimi-kolejne-miniaturowe-klony[/url] Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 A ja znowu napisze co już pisałam, ale dostaje tyle ciepłych słów od Was tyle słów wsparcia dla mnie to niesamowite, że ktoś mnie wspiera, pomaga, okazuje zrozumienie dziękuję.. Quote
MALWA Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Dostałam zaproszenie, i trudno nie zareagować na prośbę o pomoc.............. nie wiem co dokładnie potrzebne, ale jednorazowo przeleję 50 zł. Poproszę nr konta. Quote
Ada44 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ok, podeślę im też te dwie małe sunie - oni odpowiedzieli mi na ogłoszenie o Marianach - parce psiaczków w typie pomeranian, no to myślę, że chcą bardziej kudłate...... Quote
elaja Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja również poproszę o nr konta , zbyt wiele nie mogę przesłać bo u siebie mam 5 psiaków i szóstego w drodze ( o matko , ale to zabrzmiało:evil_lol: - ale tu chodzi o hotel ) ale jak to się mówi ziarko do ziarka i ;) . Dogo , napisz jaka jest sytuacja z psiakami które wyciągnęłaś z NT , gdzie pomoc będzie najpilniejsza ? Wiem , że to nie ich wątek ale nowotarski umarł chyba śmiercią naturalną :shake: i nie ma tam żadnych konkretnych informacji . Tu trafiłam zupełnie przez przypadek i widzę , że jest organizowana pomoc . Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Gracje i Niusie ogłaszałam ale nie było o nie zapytań, osobą która decyduje o Niusi jest ewu, ale ona teraz jest niedostepna.[/QUOTE] Mozesz nam to wyjasnic blizej, czy to znaczy ze to wlasnie ewu jest sponsorem Niusi? skoro jest osoba decyzyjna? Quote
Recommended Posts