Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Jeszcze jedno, nie jestem w stanie ale chciałabym kązdemu z Was z osobna podziękować za wsparcie jakiego mi udzielacie! Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07']Jeszcze jedno, nie jestem w stanie ale chciałabym kązdemu z Was z osobna podziękować za wsparcie jakiego mi udzielacie![/QUOTE] Sądzę, że wszyscy to czujemy :) Trzymaj się, nie jesteś sama. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Niezawisle sady :mad: nie wiadomo czym sie kieruja, niejednego czlowieka doprowadzily do samobojstwa, niejednego czlowieka zrujnowaly, niejednego czlowieka pozbawily dachu nad glowa, a podobno Polska jest w UE w/g mojej opini chyba wschodniej. Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Rozliczenie wpłat będę prowadzić cały czas w jednym poście nr 442 na stronie 18, tym w którym zaczęłam notować deklaracje. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246643-olkuskie-NIUSIA-i-GRACJA-prosza-o-ogłoszenia-!!!?p=21606547#post21606547"]O każdej wpłacie będę także informować na bieżąco i w tym samym poście będę wklejać link do postu z ewidencją wpłat i przelewów na konto Dogo07[/URL] Tak właśnie jak tu. [COLOR=#800080][SIZE=3]Dogo07, proszę o potwierdzenie na wątku każdej otrzymanej na konto wpłaty - kwota i data otrzymania. [/SIZE][/COLOR] Jeśli macie jakieś inne propozycje odnośnie ewidencjonowania przepływu pieniędzy, to bardzo proszę o uwagi. Edited December 1, 2013 by elik Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Jo37']Finansowo słabo ale jednorazowo coś wyskrobię. .[/QUOTE] ...niestety podobnie :( ... proszę o konto na maila: [email][email protected][/email] Trzymaj się dziewczyno... SIŁY i zdrowia! Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-jeje']Niezawisle sady :mad: nie wiadomo czym sie kieruja, niejednego czlowieka doprowadzily do samobojstwa, niejednego czlowieka zrujnowaly, niejednego czlowieka pozbawily dachu nad glowa, a podobno Polska jest w UE w/g mojej opini chyba wschodniej.[/QUOTE] Nasze sądy są niezawisłe, ale chyba tylko z nazwy. Natomiast na pewno są ślepe, głuche i jak praktyka wykazuje często niesprawiedliwe. Jest taki program TV "Państwo w państwie", który pokazuje jak działają nasze sądy. Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='zuzlikowa']...niestety podobnie :( ... proszę o konto na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Trzymaj się dziewczyno... SIŁY i zdrowia![/QUOTE] Dziękuję, posyłam :) Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Kurtka, zapomniałam prosić Was o podanie na przelewie od kogo jest to wpłata :) To także ważne :) Quote
elik Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='cisowianka']Już mam nr konta i już wpłacam ;)[/QUOTE] Bardzo proszę pamiętaj o nicku :) Quote
bela51 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Ja nie dostałam jeszcze konta. Ale moje jest w profilu:lol: Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Zaznaczę wątek i jak będziemy mogli dołączymy,bo na ten moment jest i u nas nieciekawie,ale będziemy o Tobie Dogo07 pamiętać. Dla nas też w końcu zaświeci słońce,bo złe dni już są teraz pora na te lepsze! Elżbieta. Quote
cancer43 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='cancer43']Nie wiem skąd wezmę,ale nie będę mogła spojrzec w lustro,jeżeli nie dam chociaż 10 zł stałej,i obiecuje uwzględnic Dogo w nastepnym bazarku[/QUOTE] Się przypominam elik,wysłalam ci wczoraj maila z prośbą o numer konta,na wszelki wypadek podaje tutaj [email][email protected][/email] Quote
zuzlikowa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='zuzlikowa']...niestety podobnie :( ... proszę o konto na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/QUOTE] ... wysłałam choć ciuteczkę :oops:... [B]Trzymaj się dziewczyno... SIŁY i zdrowia![/B] Quote
Onaa Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Dziekuje Wam Wszystkim serdecznie bo dajecie mi jakby kawałeczek swojego serca. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Ada-Vebby']To i ja poproszę nr konta na mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] [quote name='zuzlikowa']...niestety podobnie :( ... proszę o konto na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Trzymaj się dziewczyno... SIŁY i zdrowia![/QUOTE] [quote name='zuzlikowa']... wysłałam choć ciuteczkę :oops:... [B]Trzymaj się dziewczyno... SIŁY i zdrowia![/B][/QUOTE] Bardzo Wam dziekuję. Jesli ktoś nie ma jeszcze konta,prześlę na pw. Jestescie cudowne. Dogo 7 ,to co tu się dzieje,to tylko jeden promyk. Będzie wiele tych promieni. Moja rodzina wielokrotnie była na dnie. Myslelismy ,że musi się cud zdarzyc ,żebyśmy z tego wyszli i stał sie cud. Choć mało kto wierzy w cuda. Quote
Jo37 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Nie dostałam maila z kontem. Może ktoś kto już dostał wyśle mi PW. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Jo37']Nie dostałam maila z kontem. Może ktoś kto już dostał wyśle mi PW.[/QUOTE] Zaraz wysle. Quote
Isadora7 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Dogo07'][B]Kochani[/B] ja nie wiem co powiedzieć co napisać jestem i zawstydzona i taka wdzięczna i taka zaskoczona! Waszym odzewem pomocą wsparciem zainteresowaniem moją osobą sytuacją, finansowym i tym duchowym którego jako samotna i zdołowana kolejnymi problemami , bardzo potrzebowałam, słowa tego nie wyrażą więc z całego serca Wam Dziękuję. Renata[/QUOTE] [quote name='elik']Sądzę, że wszyscy to czujemy :) Trzymaj się, nie jesteś sama.[/QUOTE] [quote name='Dogo07']Jeszcze jedno, nie jestem w stanie ale chciałabym kązdemu z Was z osobna podziękować za wsparcie jakiego mi udzielacie![/QUOTE] [quote name='Dogo07']Dziekuje Wam Wszystkim serdecznie bo dajecie mi jakby kawałeczek swojego serca.[/QUOTE] Zrobiłąs tyle dobrego, a my wiemy w jakim Państwie żyjemy. Musimy sobie pomagać.Trzymaj się nie jesteś sama. Quote
rovaniemi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Na zaproszenie Javeny też deklaruję 10zł stałej Quote
Isadora7 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Zamieściłam apel na grupie Fundacji SOS dla Jamników, w czasach Alexis dużo osób bardzo chwaliło dom tymczasowy. [url]https://www.facebook.com/groups/jamniki/[/url] Quote
yolanovi Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 I ja na zaproszenie Javeny. Na razie coś wpłącę jednorazowo. mój e-mail [I][email protected][/I] Quote
Maruda666 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Maruda666']Podczytuję od wczoraj, ale nie miałam nic sensownego do napisania więc siedziałam cicho. Propozycja Ady jest bardzo rozsądna i podpisuję się pod nią wszystkimi kończynami. Deklaruję na pewno stałą - co do kwoty, to jeszcze muszę pomyśleć.[/QUOTE] Miałam się zdeklarować - więc do decyzji Dogo07 - albo przez 5 mies po 100zł, albo jednorazowo 500 jeżeli w tej chwili jest taka potrzeba. Nie możemy pozwolić aby tacy LUDZIE odchodzili z dogomani z powodu problemów finansowych, w które najczęściej wpakowali się pomagając czworonogom. Quote
Javena Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='rovaniemi']Na zaproszenie Javeny też deklaruję 10zł stałej[/QUOTE] [quote name='yolanovi']I ja na zaproszenie Javeny. Na razie coś wpłącę jednorazowo. mój e-mail [I][email protected][/I][/QUOTE] Bardzo ,bardzo dziekuję za odzew. Nr konta zaraz podam. Quote
ivette3 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Javena']Bardzo Wam dziekuję. Jesli ktoś nie ma jeszcze konta,prześlę na pw. Jestescie cudowne.[B] Dogo 7[/B] ,to co tu się dzieje,[B]to tylko jeden promyk. Będzie wiele tych promieni. Moja rodzina wielokrotnie była na dnie. Myslelismy ,że musi się cud zdarzyc ,żebyśmy z tego wyszli i stał sie cud. Choć mało kto wierzy w cuda.[/B][/QUOTE] [quote name='Isadora7']Zrobiłąs tyle dobrego, a [B]my wiemy w jakim Państwie żyjemy[/B]. Musimy sobie pomagać.[B]Trzymaj się nie jesteś sama[/B].[/QUOTE] Dziękuję Javena za zaproszenie. Aby nie powielać już napisanych tutaj słusznych i wzruszających komentarzy , cytuję wybrane podpisując się pod nimi. Nie mogę zadeklarować się na stałe ale czuję się w obowiązku dodać coś od siebie .Proszę o nr konta - wpłacę jednorazowo 50zł Quote
Recommended Posts