KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Aussie napisał(a):Fajnie Kara, że zgłosiłaś, to się spotkamy :-) Ja też wczoraj zgłosiłam Asti - pierwszy raz do championów :cool3: Natomiast za Chiny ludowe nie mogłam się dodzwonić do oddziału, żeby potwierdzić zgłoszenie mailowe. Przypuszczam, że dużo osób zgłaszało w ostatniej chwili i stąd ten tłok na łączach. Ba, dzwoniłam jeszcze godzinę po oficjalnym końcu działalności i nadal było zajęte... :roll: Mam nadzieję, że uda mi się potwierdzić w przyszłym tygodniu... Wczoraj jak byłam ok 13 to przez ten czas był jeden telefon a tak nikt do oddziału nie dzownił;). Ja dziś ide do związku wiec jak chesz mogę się wypytać czy doszło od Ciebie zgłoszenie, bo ide z małym bo dziś Pani będzie od owczarków na dyżurze ;) Quote
Cervarius Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 czy ja w takim razie też mogłabym prosić o sprawdzenie jednego pieska?:cool3: posokowiec bawarski, ALBI z prawego Brzegu, wł. Jarosław Wójcik... wysyłane było dwa dni temu e-mailem... z góry wielkie dzieki! Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 annaszustakiewicz napisał(a):czy ja w takim razie też mogłabym prosić o sprawdzenie jednego pieska?:cool3: posokowiec bawarski, ALBI z prawego Brzegu, wł. Jarosław Wójcik... wysyłane było dwa dni temu e-mailem... z góry wielkie dzieki! Ok zapisałam sobie ;) Napewno o niego dzisiaj spytam czy aby napewno zgłoszenie doszło. Jeszcze komuś sprawdzić bo o 16tej jadę do Związku Quote
gonpak Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to może moje zgłoszenia: Airedale terriery 1. Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła 2. Borgia Lukrecja klasa championów wł. O. Aleksandrova Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 OK ;) Wszystko sobie zapisuje,karteczke wezme ze soba i sie spytam Quote
PARSONRK Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 KaRa_TC napisał(a):OK ;) Wszystko sobie zapisuje,karteczke wezme ze soba i sie spytam Ja dostałam potwierdzenie mailowo następnego dnia :) Quote
haker11 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To ja też bardzo bym prosiła o sprawdzenie mojego psiaka:;) Dogue de bordeaux Apis Komornicka Paczka! Quote
ola_leon Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to ja też bym miała taka prośbe: ARSACE Any Music Wind of Change Białe Złoto, Golden Retriever. My zadnego potwierdzenia mailem nie dostaliśmy...:roll: Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dobra ja juz powoli sie zbieram i jade do zwiazku Quote
Talagia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A my sie jeszcze zalapiemy na sprawdzenie??? Raven White Magenta Lilian Marisett Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wiec tak potwierdzenie jest tylko dwóch psów wzej wyztkich wymienionych: Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła Dogue de bordeaux Apis Komornicka Paczka! Pani ze związku prosiła żeby reszta wysłała faxem zgłoszenia bo nie doszły bo sa problemy ze skrzynką mailową Quote
Aussie Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Kurcze, ale to znaczy, że przyjmą wysłane w poniedziałek? Ech, do faxu to się będę musiała gdzieś pofatygować, bo nie mam do takowego ustrojstwa dostępu. Quote
Cervarius Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to faktycznie problem... właśnie czy wystarczy fax w poniedziałeK???? KaRa_TC WIELKIE WIELKIE DZIEKI!!!!!:loveu: Quote
Aussie Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A poza tym to znaczy, że oddział działa w piątki a na stronie nic na ten temat nie ma... :roll: Quote
haker11 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 KaRa_TC WIELKIE WIELKIE DZIEKI!!!!!:loveu: Quote
KaRa_ Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No niestey będziecie musieli się pofatygować z faxem bo inaczej nie będą zgłoszenia brane pod uwagę bo ich nie mają, bo mają problemy z sererem i skrzynką mailową przez napływ maili;). Quote
Śnieżynka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hmm... bo ja wysłałam meilem zgłoszenie 17 wrzesnia, a 18 dostałam potwierdzenei otrzymania meila o godiznie 14:19 a o 14:53 meila z wiadomościa że zgłoszenie zostało przyjete... to ja zadzwonie w pon do zwiazku czy jednak oni maja moje zgloszenie.... Quote
Atena Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 To ja mam pytania, Przegapiłam termin zgłoszenie gdyż 20 nie miałam zbyt dostępu do komputera. Zadzwoniłabym, no ale oddział zamknięty. Czy jeśli dzisiaj wyśle zgłoszenie i pieniądze na pierwszy termin to mi przyjmą czy będę wówczas musiała płacić już za drugi? W zeszłym roku zadzwoniłam i mogłam, ale dzisiaj zadzwonić nie mogę, bo nie czynne. Quote
gonpak Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='KaRa_TC']Wiec tak potwierdzenie jest tylko dwóch psów wzej wyztkich wymienionych: Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła Dogue de bordeaux Apis Komornicka Paczka! Pani ze związku prosiła żeby reszta wysłała faxem zgłoszenia bo nie doszły bo sa problemy ze skrzynką mailową KaRa_TC Dzięki wielkie nie bardzo rozumiem jak może nie być pozostałych zgłoszeń , ja wysyłałam listem poleconym, trzy zgłoszenia w jednym liście, ViVA Polonia - na klubową w sobotę i drugie zgłoszenie na międzynarodową w niedzielę, i BORGIA LUKRECJA w klasie championow na miedzynarodową, wszystkie papiery w jednym liście poleconym. Więc skoro doszło jednego psa to dlaczego nie ma tego drugiego psa na międzynarodówke? Tak czy inaczej bardzo dziekuję za sprawdzenie i chyba bedę musiała dzwonić i porozmawiać i całą sprawę wyjaśnić;) Quote
Nugatika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 o jejku, to ja wysłałam zgłoszenie mailem 20 i też nie doszło? no nie dostałam zadnego potwierdzenie na mail, a nie mam dostępu do faxu ;/ a zadzwonic, to u nich związek czynny dopiero we wtorki co mam zrobic :( ? Quote
Boberek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 O matko... a ja tez wysłałam 20 i nie dostała mailu zwrotnego.. w dodatku jeszcze nie płaciłam. Bedzie trzeba w poniedziałek przefaksować wszystko. Tylko czy przyjmą...? Prawde mówiąc powinni bo to nie nasza wina przecież ze im skrzynka mailowa nie działa, ale ze związkiem to nigdy nie wiadomo :/ Quote
Natalia:) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja też wysyłałam 20, więc musze przesłać faxem ?? Zapłaciłam więc muszą mnie przyjąć !! :lol: Quote
blaira Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Kara , a pytalas sie moze a propo tego konta tzn przelewu? A od kiedy nie maja dostepu do skrzynki mailowej? Wysylalam potwierdzenie przelewu i championat ;) pozdr. Quote
Savannah Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 blaira napisał(a): A od kiedy nie maja dostepu do skrzynki mailowej? Wysylalam potwierdzenie przelewu i championat ;) pozdr. A dostałaś już potwierdzenie? Jak nie to czekaj cierpliwie, bo domyślam się co się działo w czwartek czyli w ostatni dzień zgłoszeń jak wiele ludzi(znając życie) zgłaszali na ostatnią chwilę....:roll: Quote
Recommended Posts