Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aussie napisał(a):
Fajnie Kara, że zgłosiłaś, to się spotkamy :-)
Ja też wczoraj zgłosiłam Asti - pierwszy raz do championów :cool3:
Natomiast za Chiny ludowe nie mogłam się dodzwonić do oddziału, żeby potwierdzić zgłoszenie mailowe. Przypuszczam, że dużo osób zgłaszało w ostatniej chwili i stąd ten tłok na łączach. Ba, dzwoniłam jeszcze godzinę po oficjalnym końcu działalności i nadal było zajęte... :roll: Mam nadzieję, że uda mi się potwierdzić w przyszłym tygodniu...

Wczoraj jak byłam ok 13 to przez ten czas był jeden telefon a tak nikt do oddziału nie dzownił;). Ja dziś ide do związku wiec jak chesz mogę się wypytać czy doszło od Ciebie zgłoszenie, bo ide z małym bo dziś Pani będzie od owczarków na dyżurze ;)

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ja w takim razie też mogłabym prosić o sprawdzenie jednego pieska?:cool3:
posokowiec bawarski, ALBI z prawego Brzegu, wł. Jarosław Wójcik... wysyłane było dwa dni temu e-mailem... z góry wielkie dzieki!

Posted

annaszustakiewicz napisał(a):
czy ja w takim razie też mogłabym prosić o sprawdzenie jednego pieska?:cool3:
posokowiec bawarski, ALBI z prawego Brzegu, wł. Jarosław Wójcik... wysyłane było dwa dni temu e-mailem... z góry wielkie dzieki!

Ok zapisałam sobie ;) Napewno o niego dzisiaj spytam czy aby napewno zgłoszenie doszło. Jeszcze komuś sprawdzić bo o 16tej jadę do Związku

Posted

to może moje zgłoszenia:
Airedale terriery
1. Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła
2. Borgia Lukrecja klasa championów wł. O. Aleksandrova

Posted

Wiec tak potwierdzenie jest tylko dwóch psów wzej wyztkich wymienionych:
Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła
Dogue de bordeaux Apis Komornicka Paczka!

Pani ze związku prosiła żeby reszta wysłała faxem zgłoszenia bo nie doszły bo sa problemy ze skrzynką mailową

Posted

Kurcze, ale to znaczy, że przyjmą wysłane w poniedziałek?

Ech, do faxu to się będę musiała gdzieś pofatygować, bo nie mam do takowego ustrojstwa dostępu.

Posted

No niestey będziecie musieli się pofatygować z faxem bo inaczej nie będą zgłoszenia brane pod uwagę bo ich nie mają, bo mają problemy z sererem i skrzynką mailową przez napływ maili;).

Posted

hmm... bo ja wysłałam meilem zgłoszenie 17 wrzesnia, a 18 dostałam potwierdzenei otrzymania meila o godiznie 14:19 a o 14:53 meila z wiadomościa że zgłoszenie zostało przyjete... to ja zadzwonie w pon do zwiazku czy jednak oni maja moje zgloszenie....

Posted

To ja mam pytania,
Przegapiłam termin zgłoszenie gdyż 20 nie miałam zbyt dostępu do komputera.
Zadzwoniłabym, no ale oddział zamknięty. Czy jeśli dzisiaj wyśle zgłoszenie i pieniądze na pierwszy termin to mi przyjmą czy będę wówczas musiała płacić już za drugi?

W zeszłym roku zadzwoniłam i mogłam, ale dzisiaj zadzwonić nie mogę, bo nie czynne.

Posted

[quote name='KaRa_TC']Wiec tak potwierdzenie jest tylko dwóch psów wzej wyztkich wymienionych:
Viva Polonia Olga's Dogs klasa młodzieży wł. M. Pakuła
Dogue de bordeaux Apis Komornicka Paczka!

Pani ze związku prosiła żeby reszta wysłała faxem zgłoszenia bo nie doszły bo sa problemy ze skrzynką mailową

KaRa_TC Dzięki wielkie nie bardzo rozumiem jak może nie być pozostałych zgłoszeń , ja wysyłałam listem poleconym, trzy zgłoszenia w jednym liście, ViVA Polonia - na klubową w sobotę i drugie zgłoszenie na międzynarodową w niedzielę, i BORGIA LUKRECJA w klasie championow na miedzynarodową, wszystkie papiery w jednym liście poleconym. Więc skoro doszło jednego psa to dlaczego nie ma tego drugiego psa na międzynarodówke? Tak czy inaczej bardzo dziekuję za sprawdzenie i chyba bedę musiała dzwonić i porozmawiać i całą sprawę wyjaśnić;)

Posted

o jejku, to ja wysłałam zgłoszenie mailem 20 i też nie doszło?
no nie dostałam zadnego potwierdzenie na mail, a nie mam dostępu do faxu ;/
a zadzwonic, to u nich związek czynny dopiero we wtorki

co mam zrobic :( ?

Posted

O matko... a ja tez wysłałam 20 i nie dostała mailu zwrotnego.. w dodatku jeszcze nie płaciłam. Bedzie trzeba w poniedziałek przefaksować wszystko. Tylko czy przyjmą...? Prawde mówiąc powinni bo to nie nasza wina przecież ze im skrzynka mailowa nie działa, ale ze związkiem to nigdy nie wiadomo :/

Posted

blaira napisał(a):

A od kiedy nie maja dostepu do skrzynki mailowej? Wysylalam potwierdzenie przelewu i championat ;)

pozdr.

A dostałaś już potwierdzenie? Jak nie to czekaj cierpliwie, bo domyślam się co się działo w czwartek czyli w ostatni dzień zgłoszeń jak wiele ludzi(znając życie) zgłaszali na ostatnią chwilę....:roll: