Śnieżynka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_MWPR.pdf oto link do staweczki :) Czy ktoś wie czy bedzie plan sedziowania ?? Quote
BooBC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nie wiem czy chodzi Ci o to o czym myślę ... czyli jaki sędzia do jakiej rasy ... jest na pierwszej stronie wątku. ;) Quote
blaira Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Palma, Sniezynka mysli o planie sedziowania, czyli zapewne rozpisce godzinowej na ringach . pozdr. Quote
Śnieżynka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Zgadza sie :) ale dzowniłam juz do związku i sie dowiedziałam :) i jest szansa ze sie pojawi na stronie plan sędziowania :) Była przemiła :) Quote
BooBC Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 blaira napisał(a):Palma, Sniezynka mysli o planie sedziowania, czyli zapewne rozpisce godzinowej na ringach . pozdr. Zawsze się myle czy chodzi o godziny czy o to jacy sędziowie będą :eviltong: ;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 collaków też przeciętna liczba... spodziewałabym się więcej. No to czekamy na plan sędziowania ;) Quote
KaRa_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a my w swojej klasie nie mamy zadnej konkurencji:roll: Quote
Nugatika Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 my 9 psow w klasie :) zapowiada sie ciekawie... :) Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Czy Poznan podaje imienne stawki? Quote
haker11 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy Poznan podaje imienne stawki? Z tego co pamiętam w zeszłym roku nie było, więc myślę że w tym również nie będzie!:shake: Quote
asia_i_bora Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy Poznan podaje imienne stawki? Na pewno nie będzie, bo pytałam się przy okazji jak byłam związku. Quote
kruczydlo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A czy na telefon podadzą jakie psy w jakiej klasie, czy raczej nie? Ja mam w swojej klasie tylko 2 psy i ciekawość mnie zżera, w porównaniu ze stawką na światówce to u nas w shar peiach bardzo słabiutka stawka. Quote
Dog Handler Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Wogóle jest mało psó wzgłoszonych , wystawiam Papillona , Wyzła Weimarskiego ..szok Quote
sylwiaskalska Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Własnie przeglądam sobie statystyke rzeczywiście mało psów zgłoszonych. http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_MWPR.pdf Quote
Matusz Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='sylwiaskalska']Własnie przeglądam sobie statystyke rzeczywiście mało psów zgłoszonych. http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Poznan_stat_MWPR.pdf ciekawe czemu tak mało... Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 napewno to m.in. wynik tak wczesnego zakonczenia przyjmowania zgloszen :roll: a druga sprawa to byc moze poziom organizacji tej wystawy ja tam bojkotuje poznan od kilku lat :diabloti: Quote
Zambi Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Elitesse napisał(a):napewno to m.in. wynik tak wczesnego zakonczenia przyjmowania zgloszen :roll: a druga sprawa to byc moze poziom organizacji tej wystawy Mysle, ze obsada sedziowska rowniez odstrasza :mad: Quote
haker11 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja myślę że zeszłoroczny kaszel kenelowy panujący na wystawie też zrobił swoje i wielu wystawców i hodowców odpuściło sobie! Quote
panienkabubu Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Albo poprostu miejsce i ilość "obsadzonych" zwyc. europy sr. i wsch. :cool3: Quote
sylwiaskalska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie ta cała organizacja jedno jest pewne ciepły sweter na pewno się przyda bo znowu zmarznę :roll:. Generalnie na nic specjalnego nie licze. Quote
Cala2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dziewczyny, a jak wyglądaja wystawy w Poznaniu od strony organizacyjnej ? Po raz pierwszy tam pojade. Czy pies nie wystawiany moze wejsc na teren wystawy? Czy musi miec zaswiadczenie od veta? Jak wyglada organizacja parkingu i gastronomii ? Quote
sylwiaskalska Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cala2 napisał(a):Dziewczyny, a jak wyglądaja wystawy w Poznaniu od strony organizacyjnej ? Po raz pierwszy tam pojade. Czy pies nie wystawiany moze wejsc na teren wystawy? Czy musi miec zaswiadczenie od veta? Jak wyglada organizacja parkingu i gastronomii ? Osobiście jak bym nie wystawiała psa bym z nim nie poszła za dużo zamieszania. Kurcze ja zawsze jestem tak zabiegana że nie pamietam czy tam są stoiska z jedzeniem :lol: NO ale wiem że z cenami na stoiskach to przesadzaja w tamtym roku owszem były ceny ale w EURO- bez komentarza. Quote
bargest Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Na terenie wystawy sa resteuracje i stoiska z jedzonkiem.Stoiska z artykulami dla zwierzat sa w jednej z hal. Natomiast faktycznie w zeszlym roku ceny byly w euro sama bylam zaskoczona, ale to dlatego, ze byla swiatowka i bylo bardzo duzo zagranicznych stoisk. Quote
ewaf Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Na terenie targów są udostepnone parkingi ? Po informacji że tam zimno zaczynam sie zastanwiać czy zabrać córke ze sobą :roll: Quote
panienkabubu Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 To jeszcze zależy który macie ring - ale w zeszłym roku padało i było strasznie zimno :( Quote
Recommended Posts